Karlsviksgatan 4, 2 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Karlsviksgatan 4, 2 tr
Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

3 rum, 68 kvm, 2 887 kr/mån
Utgångspris: 6 495 000 kr
Slutpris: 7 000 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Välplanerad 3:a i vacker 20-tals fastighet på lugn enkelriktad gata i välskött förening!

Välplanerad trerummare i svårslaget läge på lugn gata invid Rålambshovsparken med 3 meters takhöjd i vacker fastighet anno 1926. Smakfullt renoverad med fin balans i bevarade originaldetaljer och det moderna. Fönster i två väderstreck samt balkong mot lugn innergård med mycket sol. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och förvaring. Ljust, fräscht badrum med tvättmaskin, golvvärme samt kakel och klinker i marmor. Smakfullt kök i fullhöjd med bänkskivor och klinkergolv i marmor. Ypperlig förvaring i många garderober + källarförråd. Vackra spegeldörrar i original och fiskbensparkett i kök och vardagsrum. Äkta förening med mycket god ekonomi och flera stora renoveringar bakom sig. Föreningen äger marken. Lån/kvm uppgår 2019 till 3776 kr. Föreningens medlemmar har tillgång till 9 parkeringsplatser för bil och 2 för motorcykel i garaget, samtliga hyrs ut till medlemmar.

Eftertraktat läge invid Norr Mälarstrands promenader och båtbryggor på Kungsholmen med närhet till Fridhemsplans & citys omfattande utbud. Norr Mälarstrands promenad samt nedre Kungsholmen i övrigt erbjuder flertalet populära restauranger och tillhåll såsom Mälarpaviljongen, Trattorian, Phil's Burger, Petite France, Rålambshovsparken och Smedsuddsbadets sandstrand. Inom promenadavstånd har du allt du behöver i form av matbutiker, caféer, apotek, förskola, grundskola, bank m.m. Kort promenad (ca 350 m) till Fridhemsplans tunnelbana samt busslinjer. Ca 150 m till närmsta busshållsplats, Pontonjärparken. Med bil kommer du snabbt iväg tack vare Norr Mälarstrand och Drottningholmsvägen/E20.

Välkommen på visning!

Utgångspris:
6 495 000 kr
Bud
7 000 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
68 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
2 887 kr/mån
Våning
2 av 4 (Hiss finns)

Planritning

Karlsviksgatan 4, 2 tr - Planritning
Karlsviksgatan 4, 2 tr - Planritning
Karlsviksgatan 4, 2 tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Richard Wall

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

Erik Lundkvist

Assisterande Fastighetsmäklare

0721-99 00 98

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Entré

  Hallen är i direkt anslutning till köket med plats för hatthylla och klädhängare. Vacker spegeldörr och fiskbensmönstrad ekparkett på golvet. Infällda spotlights i tak. Direkt till höger finns en gång in mot sovrum som är fyllt med garderobsväggar upp till tak på båda sidor med gott om förvaring.

  Kök

  Smakfullt toppmodernt kök med köksinredning och maskinell utrustning från 2016. Infälld induktionsspis, diskmaskin, ugn och micro. Kombinerad stor kyl och frys i rostfritt invid städskåp. Stora vackra bänkskivor i marmor med gott om utrymme. De höga överskåpen har generös förvaring ända upp till det 3 meter höga taket. Köket har exklusiv klinker medan matplatsen som rymmer upp till 8 personer har vacker fiskbensmönstrad ekparkett. Hela taket i köket och matplatsen har infällda spotlights med dimfunktion.

  Vardagsrum

  Golvet har en vacker fiskbensmönstrad ekparkett och andra tidstypiska originaldetaljer såsom taklister, spegeldörr och breda dörrfoder. Här finns plats för soffgrupp, soffbord och förvaring. Fönster ut mot lugna Karlsviksgatan.

  Sovrum 1

  Ljust och fint sovrum med balkong mot föreningens lugna innergård. Ekparkett på golvet och ljus ton på väggarna.

  Sovrum 2

  Luftigt sovrum, beläget mot föreningens lugna innergård. Med gott om plats för stor dubbelsäng och sängbord. Ypperlig förvaring i garderobsvägg ända upp till tak i samma exklusiva stil som övrig förvaring i lägenheten. Fina trätiljor på golvet och ljusa väggar.

  Badrum

  Exklusivt badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna med hand och takdusch, vägghängd WC, handfat med underskåp och stor badrumsspegel . Kakel och klinker i marmor. Taket har infällda spotlights och ovanför tvättmaskinen överskåp för extra förvaring med extra infällda spotlights.

  Balkong

  Belägen i sydöst med sol från morgon till tidig eftermiddag. Vackert smidesräcke ger ett påkostat och gediget utseende i tidstypisk stil. Plats för balkongmöbler och för bekvämlighet ligger trätrall på golvet.

 • Bostaden

  Boarea

  68 kvm (Enligt mätbevis)

  Månadsavgift

  2887 kr

  Kommentar till avgift

  Obligatoriskt tillägg för bredband/TV via Stadsnät/Sappa om 174 kr/mån samt balkongtillägg om 118kr/mån. Inga avgiftsförändringar finns inplanerade.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 4, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.4089%

 • Fastigheten

  Byggår

  1926

  Renoveringar

  1986 - Totalrenovering av fastigheten 1986 - Byte V/A-stammar i kök och badrum och el-stigare (3-fas) 2001-2002 - Byggdes balkonger mot gården 2004 - Lades taket om 2005 - Installerades nya maskiner i tvättstugan 2007 - Spolades avloppsstammar i kök och badrum 2007 - Renoverades fönster 2009-2010 - Renoverades trapphuset 2010 - Godkänd OVK 2011 - Ny styrutrustning för värmesystemet, nytt takvärmesystem för att motverka isbildning, ytterligare ett cykelrum gjordes i ordning, lokalens båda förråd har fuktsanerats samt ljuddämpande åtgärder från lokalen 2013 - Nya maskiner i tvättstugan 2013 - Nya entrédörrar 2013 - Nytt låssystem 2014 - Stamspolning 2014 - Takmålning 2016 - Bullerdämpande, ventilation- och värmeisolerande åtgärder på fönster 2016 - OVK besiktning 2016 - Tak- och fasadreparationer 2016 - Ny tvättmaskin 2017 - Rullstolstrapphiss Karlsviksgatan 4 2017 - Avslutande fönsteråtgärder 2018 - Barnvagnsramper Karlsviksgatan och Norr mälarstrand 84 2018 - Ny innergård: Bjälklag, tätskikt, stenbeläggning innergård samt garagerenovering 2019 - Avslutande arbete på innergård samt målning av fasad upp till våning ett 2019 - Energideklaration, radonmätning 2019 - Relining av avloppstammar 2019 - Ombyggnad av golv i uthyrd lokal

  Övriga byggnader/utrymmen

  TVÄTTSTUGA: Föreningen har en tvättstuga med tre tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. INNERGÅRD: Trevlig stensatt innergård som möbleras upp med sittgrupper och grill sommartid. CYKELRUM: Flera cykelrum finns i garaget. FÖRRÅD: Källarförråd om ca 2,5 kvm tillhör lägenheten.

  Tv & Bredband

  Bredband/Fiber och TV levereras genom Stockholms Stadsnät (1000/1000) mbit/s. Obligatoriskt tillägg om 174kr/mån. För digital TV ingår basutbud i avgiften.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-01-24

  Energiförbrukning

  105 kWh/m² år

  Energiklass

  D

  Parkering

  Föreningen har 9 bilplatser (1500 kr/mån) och 2 MC platser. I dagsläget är det kö till samtliga platser. I området råder boendeparkering till en kostnad av 1.100 kr/mån. Gott om platser finns utanför, längs Norr Mälarstrand, i kvarteren och på Kungsholmen överlag.

 • Driftskostnad

  El

  300 kr/mån

  Totalt

  300 kr/mån

  Kostnaden avser 3 personer i hushållet

  Kommentar

  Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Gjutformen 3

  Allmänt om föreningen

  Brf Gjutformen 3 är en äkta bostadsrättsförening god ekonomi som äger marken. Lån/kvm uppgår 2019 till 3776 kr. Föreningen bildades 1998 och förvärvade fastigheten 1999 med adresserna Karlsviksgatan 2 och 4 samt Norr Mälarstrand 84. Föreningen består av totalt 40 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt en lokal med hyresrätt. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via IF. Den totala bostadsytan uppgår till 2 715 kvm och lokalytan till 180 kvm. Föreningen har tillgång till 9 parkeringsplatser i garaget som är ämnade för medlemmarna. Föreningen godkänner inte juridisk person, men tillåter delat ägande. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastighetsägarna.

  Ekonomi

  Inga avgiftsförändringar finns inplanerade.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Richard Wall

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Richard Wall

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

Erik Lundkvist

Assisterande Fastighetsmäklare

0721-99 00 98

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Karlsviksgatan 4, 2 tr, StockholmBostadsbildVälplanerad trerummare i svårslaget läge på lugn gata invid Rålambshovsparken med 3 meters takhöjd i vacker fastighet anno 1926. Smakfullt renoverad med fin balans i bevarade originaldetaljer och det moderna. Fönster i två väderstreck samt balkong mot lugn innergård med mycket sol. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och förvaring. Ljust, fräscht badrum med tvättmaskin, golvvärme samt kakel och klinker i marmor. Smakfullt kök i fullhöjd med bänkskivor och klinkergolv i marmor. Ypperlig förvaring i många garderober + källarförråd. Vackra spegeldörrar i original och fiskbensparkett i kök och vardagsrum. Äkta förening med mycket god ekonomi och flera stora renoveringar bakom sig. Föreningen äger marken. Lån/kvm uppgår 2019 till 3776 kr. Föreningens medlemmar har tillgång till 9 parkeringsplatser för bil och 2 för motorcykel i garaget, samtliga hyrs ut till medlemmar. Eftertraktat läge invid Norr Mälarstrands promenader och båtbryggor på Kungsholmen med närhet till Fridhemsplans & citys omfattande utbud. Norr Mälarstrands promenad samt nedre Kungsholmen i övrigt erbjuder flertalet populära restauranger och tillhåll såsom Mälarpaviljongen, Trattorian, Phil's Burger, Petite France, Rålambshovsparken och Smedsuddsbadets sandstrand. Inom promenadavstånd har du allt du behöver i form av matbutiker, caféer, apotek, förskola, grundskola, bank m.m. Kort promenad (ca 350 m) till Fridhemsplans tunnelbana samt busslinjer. Ca 150 m till närmsta busshållsplats, Pontonjärparken. Med bil kommer du snabbt iväg tack vare Norr Mälarstrand och Drottningholmsvägen/E20. Välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51BBDM8C36O9VV0S6495000 kr