Östhammarsgatan 72A, bv
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Östhammarsgatan 72A, bv
Gärdet, STOCKHOLM

1.5 rum, 35 kvm, 2 238 kr/mån
Utgångspris: 3 495 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Toppfräsch 1,5:a med ljuvlig terrass om hela 23 kvm. Juridisk person godkänns! Ledig garageplats!

Bostaden är så gott som ny, funktionellt inredd med blond färgsättning och exklusiva vackra naturmaterial. Med målade väggar i snygg grå ton och vitpigmenterat ekgolv som löper genom lägenheten, har man ett hem som ger lugn och harmoni. Det luftiga vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket och får vacker ljussättning via stort fönsterparti med glasad terrassdörr. Här utanför ligger den härliga soliga uteplatsen om hela 23 kvm där man kan ha såväl loungemöbler som matplats där man sitter många till bords. Det stilrena köket har mycket bra förvaring och generös arbetsyta med all den maskinella utrustning man kan behöva. I rofyllt avsides läge ligger sovrummet med lyxigt badrum med falldusch och tvättmaskin intill. Lägenheten har bra förvaring med stor garderob i sovrummet och rymligt tillhörande källarförråd. Här bor du i en äkta bostadsrättsförening i fastighet från 2019 med låga avgifter och garage. Föreningen tillåter både juridisk person och delat ägande vid köp.

På Gärdet finns många grönområden mellan husen vilket många uppskattar, samtidigt som det är nära till city. På Gärdesfältet finns möjligheter till rekreation och motion med flertalet promenad och joggingstråk. Sommartid finns möjlighet till fotbollsspel och volleyboll. I utkanten av Gärdesfältet finns dessutom Kampementsbadet som är ett populärt tillhåll för alla generationer. Utegym finns på Gärdets gröna fält, invid Kampementsbadet. Tunnelbanestationen Gärdet finns med tre olika uppgångar. Det finns även flertalet busslinjer som går genom Gärdet, t.ex. buss 1, 54 och 91.

Välkommen på visning!

Utgångspris:
3 495 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
35 kvm
Rum
1.5 rum
Avgift
2 238 kr/mån

Planritning, bild 1 av 2

Östhammarsgatan 72A, bv - Planritning
Planlösning
Östhammarsgatan 72A, bv - Planritning
Planlösning
Östhammarsgatan 72A, bv - Planritning
Planlösning
Östhammarsgatan 72A, bv - Planritning
Planlösning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 31 maj

12:00-13:00

Öppen visning - Välkommen!

måndag, 1 jun

17:15-17:45

Öppen visning - Välkommen!

MÄKLARE

Mikael Lindström

Ansvarig Fastighetsmäklare

0733-87 46 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1.5 rum

  Entré

  Trevlig hall med förvaring i garderob. Väggarna är målade i grått och på golvet ligger vitpigmenterat ekgolv som löper vidare in i bostaden. Säkerhetsdörr med tittöga.

  Vardagsrum

  Luftigt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Stort fönsterparti och helglasad terassdörr släpper in vackert ljus. Plats för såväl större soffgrupp som matplats för fyra personer. Vackert vitpigmenterat ekgolv och målade väggar i grå ton.

  Uteplats

  Stor härlig uteplats om hela 23 kvm. Skönt söderläge med sol fram till c:a 16:30. Här ryms loungemöbler och matplats för flera. På golvet ligger snygg trall.

  Kök

  Stilrent och snickeribyggt kök med mycket gott om förvaring bakom snygga fronter med cognacsfärgade handtag. Generös arbetsyta av Carrerramarmor som löper vidare upp på väggen. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl och frys, induktionshäll med varmluftsugn och fläkt samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror kommer från Siemens.

  Sovrum

  Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Målade väggar i snygg grå ton och vitpigmenterat ekgolv.

  Badrum

  Elegant inrett med Carrerramarmor. Golvvärme. Falldusch med skyddsvägg av glas. Modernt handfat av porslin med stor spegel ovanför. Inbyggd förvaring och tvättmaskin från Smeg.

  Förråd

  Till bostaden hör ett källarförråd.

 • Bostaden

  Boarea

  35 kvm (Area enligt föreningen)

  Månadsavgift

  2238 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme och vatten. El debiteras efter förbrukning och bredband står den boende själv för.

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.54415%

 • Fastigheten

  Byggår

  2019

  Renoveringar

  Eftersom fastigheten är byggd 2019 är inga underhåll inplanerade.

  Tv & Bredband

  Fastigheten är ansluten till ett öppet fibernär där den boende själv kan välja leverantör och tjänster (bredband, tv och ip-telefoni).

  Status energideklaration

  Behövs ej

  Parkering

  I fastigheten finns ett garage med 56 platser varav 3 är anpassade för el-bil. Platserna hyrs ut till föreningens medlemmar mot en kostnad om 2 000 kr/mån. Garaget nås smidigt med hiss. I dagsläget finns lediga garageplatser (uppgift kontrollerad 2020-05-29).

 • Driftskostnad

  El

  150 kr/mån

  Totalt

  150 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

  Kommentar

  Kostnad för försäkring och bredband tillkommer.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Tegeludden 16

  Allmänt om föreningen

  Brf Tegeludden 16 är en äkta förening som äger fastigheten med samma namn. Föreningen upplåter 114 bostäder om sammanlagt 6 432 kvm, 2 lokaler om 107 kvm samt ett garage med 56 platser. Föreningen äger marken. Delat ägande med krav om minsta ägarandel om 10 % och juridisk person godkänns. Uthyrning i andra hand tillåts med en debitering om 10 % som betalas månadsvis. Föreningens medlemmar har tillgång till gemensam tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum. Den ekonomiska förvaltningen sköts av MPC Consulting.

  Ekonomi

  Inga avgiftsförädningar är planerade. (uppgift kontrollerad 2020-05-18)

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Härlig solig uteplats om hela 23 kvm

Härlig solig uteplats om hela 23 kvm

Vardagsrum

Mikael Lindström

Ansvarig Fastighetsmäklare

0733-87 46 00

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 31 maj

12:00-13:00

Öppen visning - Välkommen!

måndag, 1 jun

17:15-17:45

Öppen visning - Välkommen!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Östhammarsgatan 72A, bv, STOCKHOLMBostadsbildBostaden är så gott som ny, funktionellt inredd med blond färgsättning och exklusiva vackra naturmaterial. Med målade väggar i snygg grå ton och vitpigmenterat ekgolv som löper genom lägenheten, har man ett hem som ger lugn och harmoni. Det luftiga vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket och får vacker ljussättning via stort fönsterparti med glasad terrassdörr. Här utanför ligger den härliga soliga uteplatsen om hela 23 kvm där man kan ha såväl loungemöbler som matplats där man sitter många till bords. Det stilrena köket har mycket bra förvaring och generös arbetsyta med all den maskinella utrustning man kan behöva. I rofyllt avsides läge ligger sovrummet med lyxigt badrum med falldusch och tvättmaskin intill. Lägenheten har bra förvaring med stor garderob i sovrummet och rymligt tillhörande källarförråd. Här bor du i en äkta bostadsrättsförening i fastighet från 2019 med låga avgifter och garage. Föreningen tillåter både juridisk person och delat ägande vid köp. På Gärdet finns många grönområden mellan husen vilket många uppskattar, samtidigt som det är nära till city. På Gärdesfältet finns möjligheter till rekreation och motion med flertalet promenad och joggingstråk. Sommartid finns möjlighet till fotbollsspel och volleyboll. I utkanten av Gärdesfältet finns dessutom Kampementsbadet som är ett populärt tillhåll för alla generationer. Utegym finns på Gärdets gröna fält, invid Kampementsbadet. Tunnelbanestationen Gärdet finns med tre olika uppgångar. Det finns även flertalet busslinjer som går genom Gärdet, t.ex. buss 1, 54 och 91. Välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51B22LGSM2DRTLNH3495000 kr