Bondegatan 13, 3,5 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Bondegatan 13, 3,5 tr
Södermalm, STOCKHOLM

2 rum, 47 kvm, 2 619 kr/mån
Utgångspris: 3 595 000 kr
Slutpris: 4 050 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Ljus 2:a i toppskick mitt i SOFO med potentiella balkonger!

Ljus 2:a i toppskick mitt i SOFO med potentiella balkonger! Bostaden är välplanerad med genomtänkta lösningar och lyxiga materialval. I vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket får man fin ljussättning genom stort fönsterparti och elegant inbyggda spotlights i taket. Här får man plats med såväl större soffgrupp som matplats för fyra personer. Det sobra köket med mycket bra förvaring bakom vita blanka fronter, ramar snyggt in en del av ena långväggen. Här finns all maskinell utrustning man kan behöva och arbetsyta av svart granit. I skönt rofyllt läge ligger sovrummet med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet som har dusch. Lägenheten har utmärkt förvaring i stora garderober i hallen och tillhörande förråd. Föreningen har godkänt balkongbyggnation och säljarna har skickat in bygglovsansökan för byggnation av balkong intill vardagsrummet samt en fransk balkong intill sovrummet.

Här bor du mitt i hjärtat av SoFo på Södermalm bland alla vackra fastigheter med stort utbud av trendiga butiker, restauranger och caféer. I närheten finns även härliga grönområden i t.ex. Vitbergsparken. I närheten finner ni Nytorget som är SoFo's mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva område. Här kan du uppleva de populära haken som genomsyras av en avslappnad känsla. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje.

Välkommen på visning!

Utgångspris:
3 595 000 kr
Bud
4 050 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
47 kvm
Rum
2 rum
Avgift
2 619 kr/mån
Våning
3.5 av 5 (Hiss finns)

Planritning, bild 1 av 2

Bondegatan 13, 3,5 tr - Planritning
Bondegatan 13, 3,5 tr - Planritning
Bondegatan 13, 3,5 tr - Planritning
Bondegatan 13, 3,5 tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Richard Wall

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Entré

  Trevlig hall med mycket bra förvaring i garderober med skjutbara lådor. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vackert plankgolv som löper vidare in i vardagsrummet. Flertalet inbyggda spotlights i taket gör hallen upplyst och tilltalande. Säkerhetsdörr med tittöga.

  Vardagsrum

  Luftigt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Stort fönsterparti ger rummet fin ljussättning. Här ryms större soffgrupp och matplats för flera. Inbyggda spotlights i taket. Vitmålade väggar och plankgolv.

  Kök

  Sobert kök med mycket bra förvaring bakom vita blanka fronter. Arbetsbänk i svart granit. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys från Electrolux, gasspis med varmluftsugn och fläkt, micro från Delonghi. På golvet ligger praktisk marmor.

  Sovrum

  Rofyllt sovrum med fönster som ger fint ljusinsläpp. Plats för dubbelsäng. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger plankgolv.

  Badrum

  Helkaklat badrum med svart väggar och grått klinker på golvet. Dusch med frostade skyddsväggar med motiv. Handfat av porslin med spegel ovanför. Wc.

  Förråd

  Till bostaden hör ett förråd.

 • Bostaden

  Boarea

  47 kvm (Areauppgifter enligt mätbevis)

  Månadsavgift

  2619 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme och vatten.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3.5 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.8895%

 • Fastigheten

  Byggår

  1932

  Renoveringar

  2017 - renovering trapphus 2014 - renovering av tak, fönster och fasad samt godkänd OVK 2010 - byte av stammar och el-stigare samt lokalrenovering I övrigt har löpande underhåll genomförts. Inga kommande renovering är inplanerade (uppgift kontrollerad 2020-05-20).

  Övriga byggnader/utrymmen

  Föreningens medlemmar har tillgång till gemensam tvättstuga och barnvagnsrum. Föreningen har också en trevlig gård.

  Tv & Bredband

  Kabel-tv och bredband via ComHem. Avtal tecknas av den boende.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2013-04-16

 • Driftskostnad

  El

  300 kr/mån

  Totalt

  300 kr/mån

  Kommentar

  Kostnad för hemförsäkring och gas tillkommer.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Bonden 13

  Allmänt om föreningen

  Brf Bonden 13 äger sedan 2008 fastigheten Timmermannen 29. Föreningen består av 47 lägenheter varav 1 upplåts som hyresrätt och 4 lokaler som hyrs ut. De boende har tillgång till gemensam tvättstuga, barnvagnsrum och trevlig gård. Juridisk person godkänns inte som köpare. Föreningen godkänner delat ägande utan krav på minsta ägarandel. Lån/kvm bostadsrättsyta uppgår till 7 276 kr. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa. Den ekonomiska förvaltningen sköts av RB ekonomi

  Ekonomi

  Inga beslut på avgiftsförändringar finns (uppgift kontrollerad med styrelsen 2020-05-20).

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Richard Wall

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Bondegatan 13, 3,5 tr, STOCKHOLMBostadsbildLjus 2:a i toppskick mitt i SOFO med potentiella balkonger! Bostaden är välplanerad med genomtänkta lösningar och lyxiga materialval. I vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket får man fin ljussättning genom stort fönsterparti och elegant inbyggda spotlights i taket. Här får man plats med såväl större soffgrupp som matplats för fyra personer. Det sobra köket med mycket bra förvaring bakom vita blanka fronter, ramar snyggt in en del av ena långväggen. Här finns all maskinell utrustning man kan behöva och arbetsyta av svart granit. I skönt rofyllt läge ligger sovrummet med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet som har dusch. Lägenheten har utmärkt förvaring i stora garderober i hallen och tillhörande förråd. Föreningen har godkänt balkongbyggnation och säljarna har skickat in bygglovsansökan för byggnation av balkong intill vardagsrummet samt en fransk balkong intill sovrummet. Här bor du mitt i hjärtat av SoFo på Södermalm bland alla vackra fastigheter med stort utbud av trendiga butiker, restauranger och caféer. I närheten finns även härliga grönområden i t.ex. Vitbergsparken. I närheten finner ni Nytorget som är SoFo's mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva område. Här kan du uppleva de populära haken som genomsyras av en avslappnad känsla. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje. Välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH519BCLO0HO1MCEU73595000 kr