Inedalsgatan 6, 3tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Inedalsgatan 6, 3tr
Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

5.5 rum, 152 kvm, 3 408 kr/mån
Utgångspris: 11 500 000 kr
Slutpris: 11 450 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Stor välplanerad hörnlägenhet i vacker 20-tals fastighet

HÖRNLÄGENHET // HÖGT LÄGE // FÖNSTER I TRE VÄDERSTRECK // 3-4 SOVRUM

Nu har ni chansen att förvärva en välplanerad femma med ett centralt läge på Kungsholmen! Trevlig och social planlösning med fönster i tre väderstreck, rymligt vardagsrum med hörnläge och ett stilrent kök. 3-4 bra sovrum som alla har plats för säng och förvaring. Fräscht badrum med badkar och separat gäst-wc. Lägenheten passar perfekt för den stora familjen, med många rum och gott om förvaring. Genom alla rum löper ett mörkbetsat trägolv och samtliga ytskick är i ljus nyans. Högt ljust belägen lägenhet med fritt läge. Förening med god ekonomi.

Här bor ni vid Fridhemsplan som är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och all tänkbar service samt ypperliga kommunikationer. I närheten finns även flera förskolor.

Välkommen på visning!

Utgångspris:
11 500 000 kr
Bud
11 450 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
152 kvm
Rum
5.5 rum och kök
Avgift
3 408 kr/mån
Våning
3 av 6 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Jonas Tillman

Assisterande Fastighetsmäklare

0707-15 57 80

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  5.5 rum och kök

  Kök

  Hög maskinell standard med induktionshäll, helintegrerad diskmaskin, varmluftsugn och microvågsugn i bekväm arbetshöjd, fläkt, integrerad och kombinerad kyl/sval samt frys. Alla vitvaror är från Siemens och i rostfritt utförande. Bra arbetsytor och ljusinsläpp från fönster som vetter mot innergården. Köksluckor och lådor i vitt, fin spotlightbelysning, gott om förvaring i skåpen och ett inbyggt skafferi. I köket finns också tillgång till ett separat utrymme med tvättmaskin och torktumlare. Klinker på golvet och vitmålade väggar.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet i hörnläge har en generöst ljusinsläpp från tre spröjsade fönster i två väderstreck. Rummet tillåter en flexibel möblering med plats för både soffgrupp och matsalsmöbler. Vacker fiskbensparkett i ek på golvet och sobert färgsatta väggar. Stuckaturer finns bevarade i form av höga golvsocklar och takrosett. Via två pardörrar nås sovrum 1 som idag disponeras som en matsal med vitmålande väggar, vacker fiskbensparkett i ek på golvet och ett fint ljusinsläpp från ett fönster med spröjs. Rymligt rum med plats för en stor dubbelsäng och extra förvaring i byråer eller garderober alternativt en matplats för ett större sällskap. Här finns även bevarade höga golvsocklar, god förvaring i flertalet garderober bakom snygga skjutdörrar.

  Sovrum 1/ Matsal

  Från vardagsrummet via två pardörrar nås sovrum 1 som idag disponeras som en matsal med vitmålande väggar, vacker fiskbensparkett i ek på golvet och ett fint ljusinsläpp från ett fönster med spröjs. Rymligt rum med plats för en stor dubbelsäng och extra förvaring i byråer eller garderober alternativt en matplats för ett större sällskap. Här finns även bevarade höga golvsocklar, god förvaring i flertalet garderober bakom snygga skjutdörrar.

  Sovrum 2

  Detta sovrum har ett härligt ljusinsläpp från ett spröjsat fönster mot gård. Mörkoljade furutiljor på golvet och ljust färgsatta väggar. lagom stort med plats för säng och arbetshörna. God förvaring i en integrerad klädkammare bakom en vacker spegeldörr.

  Sovrum 3

  Via en skjutdörr nås sovrum 3 med ljusa ytor och plats för säng och en arbetshörna. Bevarad takrosett, taklister och mörkoljade furutiljor på golvet. ypperlig förvaring i ett integrerat linneskåp och garderober bakom fina skjutdörrar.

  Sovrum 4

  Sovrum 4 är generöst med mörkoljade furutiljor på golvet och ett vackert ljusinsläpp från ett fönster med spröjs. ljust målade väggar, taklister och en bevarad takrosett. God förvaring även här i en skjutdörrsgarderob. Rummet rymmer med enkelhet en dubbelsäng.

  Arbetsrum/Sovrum/Tv-rum/Matrum

  Halvrummet disponeras idag som ett arbetsrum men passar ypperligt även som arbetsrum alternativt Tv-rum eller om så vill ett matrum för sex-åtta personer. Ljust färgsatta väggar och mörkoljade furutiljor på golvet. Ljusinsläpp från överljusfönster och god förvaring i en garderob bakom en speglad dörr.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 5 kvm.

 • Bostaden

  Boarea

  152 kvm (Enligt mätbevis)

  Månadsavgift

  3408 kr

  Kommentar till avgift

  Inkl. värme, vatten, kabel-TV grundutbud och bredband,

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 5.3856%

  Andel av årsavgift: 4.94%

 • Fastigheten

  Byggår

  1921

  Renoveringar

  1989/90 - Rörstambyte samt stambyte el 2001 - Renovering balkonger trapphus 2003 - Renovering av trapphus 2003 - Renovering av tvättstuga 2004 - Fönsterrenovering 2005 - Gårdsrenovering 2005 - Nya balkonger mot gård 2006 - Snörasskydd tak 2008 - Målning av taket 2009 - Renovering av styrelserum och föreningslokal 2010 - Ny undercentral för värme 2010 - Rörstammar spolade och kontrollerade 2012 - Nytt fastighetsnät Cat 6 anslutet till Telias fibernät 2013 - Tillfällig åtgärd tak (efter besiktning) 2014 - Rörstammar spolade 2014/2015 - Fönsterrenovering fas 1 (mot gatan) 2015 - Renovering hiss 34:an 2016 - Ny fasad burspråk Inedalsgatan 2016/2017 - Fönsterrenovering fas 2 (mot gården) 2017 - OVK, rensning samt kartering kanaler, åtgärder för godkänd OVK 2017 - Byte termostater samtliga lägenheter 2017 - Fastighetsboxar installerades i entré i respektive port 2017 - Installation av säkerhetsdörrar 2019 - dörrar mot innergården samt föreningslokalen I övrigt har allmänt underhåll utförts. Kommande renoveringar om ca 5 år: tak- och fasadrenovering.

  Tv & Bredband

  Kabel-TV via Telia, grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband levereras via Telia, ingår i avgiften.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-04-23

  Energiförbrukning

  109 kWh/m² år

  Energiklass

  D

 • Driftskostnad

  El

  600 kr/mån

  Totalt

  600 kr/mån

  Kommentar

  Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Slagsidan

  Allmänt om föreningen

  Brf Slagsidan är en äkta och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen bildades 1979 och adresserna är Fleminggatan 34 och Inedalsgatan 6. Föreningen förvärvade fastigheten år 2000 och äger marken. Föreningen upplåter 32 bostadsrätter, 2 hyresrätter samt 4 lokaler. Hyresrätterna är en dold ekonomisk tillgång och kan ge stora kapitaltillskott vid försäljning. Lokalerna ger goda hyresintäkter till föreningen. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom IF. Föreningen har låg belåning, lån/kvm bostadsyta uppgick år 2018 endast till 4 016 kr. Fräsch tvättstuga med full maskinell utrustning finns i entréplan på Inedalsgatan 6, nås via innergården. Extra tvättmaskin "drop in" finns i källarplan, ej bokningsbar. Trevlig, gemensam innergård med sittgrupper och grillmöjlighet. Cykelrum finns i källarplan samt cykelförvaring på innergården. Det finns även en fest/gemensamhetslokal i föreningen. Hyrorna för affärslokalerna i fastigheten har sänkts pga det nuvarande läget med Corona. Därför kommer månadsavgifterna höjas med 10% från och med 1/7. Styrelsens inställning är att hyrorna/månadsavgifterna skall återgå till det normala när allt är stabiliserat igen. Juridisk person godkänns inte som medlem. Delat ägande godkänns. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Botema.

  Hemsida

  https://www.brfslagsidan.se/

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Jonas Tillman

Assisterande Fastighetsmäklare

0707-15 57 80

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Inedalsgatan 6, 3tr, StockholmBostadsbildHÖRNLÄGENHET // HÖGT LÄGE // FÖNSTER I TRE VÄDERSTRECK // 3-4 SOVRUM Nu har ni chansen att förvärva en välplanerad femma med ett centralt läge på Kungsholmen! Trevlig och social planlösning med fönster i tre väderstreck, rymligt vardagsrum med hörnläge och ett stilrent kök. 3-4 bra sovrum som alla har plats för säng och förvaring. Fräscht badrum med badkar och separat gäst-wc. Lägenheten passar perfekt för den stora familjen, med många rum och gott om förvaring. Genom alla rum löper ett mörkbetsat trägolv och samtliga ytskick är i ljus nyans. Högt ljust belägen lägenhet med fritt läge. Förening med god ekonomi. Här bor ni vid Fridhemsplan som är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och all tänkbar service samt ypperliga kommunikationer. I närheten finns även flera förskolor. Välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH516R15DFHRK2UCGM11500000 kr