Svarvargatan 11, vån 1
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Svarvargatan 11, vån 1
Kungsholmen - Kungsholms strand, STOCKHOLM

2 rum, 60 kvm, 3 693 kr/mån
Utgångspris: 4 195 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Högt i tak och stilren design!

Ca 4.12 meter till taknock // industrifastighet anno 1800-talet // Påkostade materialval // Stilren design

Här tar det gamla plats vid det nya! Lägenheten ligger i en fantastisk "sekelskiftesbyggnad" anno 1883 som tidigare tjänstgjort som fabrik och bryggeri vilket återspeglas i bostaden. Dessa har sedan renoverats till moderna bostäder under 2017. Fastigheten har ett suterrängläge, vilket gör att bostaden upplevs, som två trappor mot gård. I lägenheten bor du med högt i tak! Vardagsrummet med sina hela 4,12 meter till taknock med vackra fönsterpartier, som vetter ut mot den öppna innergården ger bostaden ett rikligt ljusinsläpp. Här finns plats för allt önskat vardagsrumsmöblemang såsom soffa, soffbord, fåtöljer och tv-möbel. Vardagsrummet i öppen lösning mot kök skapar den perfekta platsen för umgänge och samvaro. Köket är ett unikt framtaget snickerikök från Kvänum med lackade luckor och går i ljusa toner samt en bänkskiva i komposit. Här finns gott om förvaring och arbetsyta i kombination med en generös matsalsdel. Via vackra fönsterdörrar så öppnar sovrummet upp som erbjuder plats för dubbelsäng och sidobord samt generöst med förvaring i ett flertal platsbyggda garderober. En rymlig och välkomnande hall med bra avhängning samt platsbyggd sittyta. Från hallen ansluter det generösa förrådet samt ett smakfullt inrett badrum i klinkers med wc, dusch och tvättpelare.

Föreningen hade ett positivt kassaflöde på ca 3.4 miljoner under 2018 och dessutom en väl tilltagen kassa.

Ett mycket attraktivt läge på Kungsholmen! Ett stenkast från porten ligger Kungsholms Strands vackra promenadstråk längs kanalen mittemot Karlbergs slott. Över Sankt Eriksbron når du Sankt Eriksplan och Birkastan med Rörstrandsgatan som sommartid blir en gågata och härliga Vasaparken. Runt hela Kungsholmen finns båtbryggor och strandpromenader. På behagligt promenadavstånd finner du Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all behövlig service och kommunikationer. I området finns flera caféer och restauranger såsom Petits Boudains, Kungsholmens vinbar, Restaurang AG och frukoststället Brekkie. På promenadavstånd, vid Fridhemsplan finns ett flertal bussar såsom 1,3 och 4 samt tunnelbanans blå och grön linje. Du har både Centralen och Arlanda Express inom gångavstånd. För den bilburne når du E4:an på bara några minuter.Utgångspris:
4 195 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
60 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
3 693 kr/mån

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Jonas Tillman

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-15 57 80

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Hall

  Välkomnande hall med bra förvaring i garderob samt platsbyggd avhängningsplats.

  Vardagsrum

  Vardagsrum med en fantastisk takhöjd om 4,12m till taknock och stort fönsterparti mot innergård som skapar rymd och rikligt ljusinsläpp. Här finns plats för soffa, soffbord och tv-möbel. Öppen planlösning mot kök.

  Kök

  Smakfullt inrett kök med fina materialval från Kvänum. Bra med förvaring bakom stilrena fronter i ljusgrå ton och läcker bänkskiva i komposit. Maskinell utrustning i form av kyl/frysskåp, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, fläkt och induktionshäll. Matplats med 4-6 sittplatser.

  Sovrum

  Sovrum i bra storlek bakom elegant industrivägg i glas med plats för dubbelsäng och sidobord. Gott om förvaring i ett flertal garderober. Man kan med enkelhet lätt avskärma glasdörrarna med ett stilrent linnedraperi.

  Badrum

  Helkaklat och stilrent badrum med en känsla av lyx. Golvet pryds av snygg ljus granitkeramik och likaså väggarna. Badrummet har vägghängd WC, duschhörna med glasvägg, handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp med förvaring ovan samt garderob för extra förvaring. Spotlights.

 • Bostaden

  Boarea

  60 kvm (Enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  3693 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud).

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.4944%

  Andel av årsavgift: 0.49%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Stockholm Isbrytaren 50

  Byggår

  1897

  Renoveringar

  2017- VA-stammar i badrum bytta i gathus och gårdshus 2017- VA-stammar i kök är bytta i gathus och gårdshus 2017- Byte av elstigar 2017- Renoveringar av taket 2017- Renovering av fönster 2017- Renovering av trapphus Föreningen planerar inga större reparationer eller ombyggnader då fastigheten totalrenoverades 2017.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Cykelförråd finns i anslutning till garaget samt innergården. Soprummet är beläget i garaget. Barnvagnsrum samt rullstolsrum finns i anslutningarna till trapphusen.

  Tv & Bredband

  Bredband 100/100 Mbit/s samt kabel-TV via Ownit. Bredband samt kabel-TV ingår i avgiften.

  Status energideklaration

  Ej utförd

  Parkering

  Föreningen disponerar över 36 garageplatser som kan hyras till en kostnad av ca 2 000 kr/månad. I dagsläget är det lång kö (kontrollerat 5/5 2020). Kontakta styrelsen för mer information. Alternativt finns boendeparkering för Kungsholmen.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Industriverket

  Allmänt om föreningen

  Brf Industriverket är en äkta förening och äger marken. Brf Industriverket registrerades 2015, adresserna är Svarvargatan 7-11 samt Igeldammsgatan 22 A-C. Föreningen består av 147 bostadsrätter, en bostadsrättslokal, två hyreslokaler samt 35 garageplatser. Bostadsytan uppgår till 12 615 kvm, lokalytan uppgår till 1 235 kvm. Gemensam, mycket fin innergård för föreningens medlemmar. Cykelförråd finns i anslutning till garaget samt innergården. Soprummet är beläget i garaget. Barnvagnsrum samt rullstolsrum finns i anslutningarna till trapphusen. Delat ägande godkännes, dock högst tre personer och det är önskvärt att den som skall bo äger mest. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Ekonomisk förvaltare är Viredo AB. Industriverket, beläget i kvarteret mellan Igeldammsgatan och Svarvargatan på Kungsholmen är samlingsnamnet för de tre fabrikshusen Bryggeriet, Radiofabriken och Cigarrfabriken. Huset som heter Bryggeriet har adress Igeldammsgatan 22 vars fasad vetter mot det stora grönområdet S:t Göransparken. Längs med Svarvargatan står det som kallas Radiofabriken och mellan dessa två byggnader ligger Cigarrfabriken. Det är nu många decennier sedan fabrikerna i Stockholms innerstad stängde ner. Kvar står ett antal fantastiska byggnader vars goda kvaliteter och egenskaper lämpar sig perfekt som moderna bostäder: välbyggda, genuina och vackert robusta med öppna planlösningar. Dessutom ofta med höga takhöjder och stora fönster som både ger rymd och ett rikligt ljusinsläpp. Det råa och robusta kompletteras med smarta funktionella lösningar och taktila material. Unika detaljer som ger husen karaktär och personlighet bevaras. Det gamla tar plats bredvid det nya. Bryggeriet, Radiofabriken och Cigarrfabriken går från industrier till industriell elegans.

  Ekonomi

  Det finns inga beslut på avgiftsförändringar (kontrollerat 5/5 2020)

  Hemsida

  http://industriverket.se/

  Gårdsplats/innergård

  Gemensam, mycket fin innergård för föreningens medlemmar.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

17-Vardagsrum

6-Vardagsrum

25-Vardagsrum

Jonas Tillman

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-15 57 80

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Svarvargatan 11, vån 1, STOCKHOLMBostadsbildCa 4.12 meter till taknock // industrifastighet anno 1800-talet // Påkostade materialval // Stilren design Här tar det gamla plats vid det nya! Lägenheten ligger i en fantastisk "sekelskiftesbyggnad" anno 1883 som tidigare tjänstgjort som fabrik och bryggeri vilket återspeglas i bostaden. Dessa har sedan renoverats till moderna bostäder under 2017. Fastigheten har ett suterrängläge, vilket gör att bostaden upplevs, som två trappor mot gård. I lägenheten bor du med högt i tak! Vardagsrummet med sina hela 4,12 meter till taknock med vackra fönsterpartier, som vetter ut mot den öppna innergården ger bostaden ett rikligt ljusinsläpp. Här finns plats för allt önskat vardagsrumsmöblemang såsom soffa, soffbord, fåtöljer och tv-möbel. Vardagsrummet i öppen lösning mot kök skapar den perfekta platsen för umgänge och samvaro. Köket är ett unikt framtaget snickerikök från Kvänum med lackade luckor och går i ljusa toner samt en bänkskiva i komposit. Här finns gott om förvaring och arbetsyta i kombination med en generös matsalsdel. Via vackra fönsterdörrar så öppnar sovrummet upp som erbjuder plats för dubbelsäng och sidobord samt generöst med förvaring i ett flertal platsbyggda garderober. En rymlig och välkomnande hall med bra avhängning samt platsbyggd sittyta. Från hallen ansluter det generösa förrådet samt ett smakfullt inrett badrum i klinkers med wc, dusch och tvättpelare. Föreningen hade ett positivt kassaflöde på ca 3.4 miljoner under 2018 och dessutom en väl tilltagen kassa. Ett mycket attraktivt läge på Kungsholmen! Ett stenkast från porten ligger Kungsholms Strands vackra promenadstråk längs kanalen mittemot Karlbergs slott. Över Sankt Eriksbron når du Sankt Eriksplan och Birkastan med Rörstrandsgatan som sommartid blir en gågata och härliga Vasaparken. Runt hela Kungsholmen finns båtbryggor och strandpromenader. På behagligt promenadavstånd finner du Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all behövlig service och kommunikationer. I området finns flera caféer och restauranger såsom Petits Boudains, Kungsholmens vinbar, Restaurang AG och frukoststället Brekkie. På promenadavstånd, vid Fridhemsplan finns ett flertal bussar såsom 1,3 och 4 samt tunnelbanans blå och grön linje. Du har både Centralen och Arlanda Express inom gångavstånd. För den bilburne når du E4:an på bara några minuter. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH515S65FFDOS30HHI4195000 kr