Gävlegatan 11
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Gävlegatan 11
Vasastan - Röda Bergen, Stockholm

2 rum, 38 kvm, 1 452 kr/mån
Utgångspris: 3 250 000 kr
Slutpris: 3 290 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Välplanerad och hemtrevlig 2:a!

Välkommen till en välplanerad och hemtrevlig 2:a! Här bor du i ett mycket trevligt område med närhet till både storstadspuls och rofyllda grönområden.

- Väldisponerad
- Belägen i vacker fastighet anno 1926
- Bra förening med god ekonomi
- Bra kommunikationer med tunnelbana, buss och pendelstation precis i närheten
- Närhet till storstadspuls och grönområden

Bostaden är charmig och väldisponerad och har tidstypiska detaljer såsom generös takhöjd, vackra trägolv och djupa fönsternischer med spanjoletter. De stora fönsterpartierna skapar ett genomgående fint ljusinsläpp och den generösa takhöjden ger en härlig rymd. Lättmöblerat vardagsrum med plats för allt önskat möblemang såsom soffa, soffbord och tv-möbel såväl som matgrupp och förvaringsmöbel. Kök i bra storlek med gott om förvaring bakom vita fronter. Vidare disponerar bostaden ett mysigt sovrum med plats för säng och förvaringsmöbler. Helkaklat badrum med klinkergolv i sand och vitt kakel. Du välkomnas in i en rymlig och ljus hall. Lägenheten har gott om förvaring i två stycken inbyggda garderober. Till lägenheten hör ett vinds- och ett källarförråd.

Här bor du i härliga Röda Bergen med dess mysiga kvarter och grönska med närhet till Sankt Eriksplans och Odenplans storstadspuls. På promenadavstånd har du ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Du har också ett stort serviceutbud i bland annat apotek och livsmedelsaffärer inom behagligt avstånd. Detta i kombination med direkt närhet till vatten och grönområden såsom Hagaparken, Vasaparken och badplats gör området till mycket attraktivt. Mycket goda kommunikationer med både buss, tunnelbana och pendeltåg.

Utgångspris:
3 250 000 kr
Bud
3 290 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
38 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
1 452 kr/mån
Våning
1 av 5 (Ej hiss)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 3:3 290 000 kr25 jun 18:58
 • BUDGIVARE 1:3 270 000 kr23 jun 15:08
 • BUDGIVARE 2:3 260 000 kr23 jun 15:03
 • BUDGIVARE 1:3 250 000 kr17 jun 18:17

Planritning

Gävlegatan 11 - Planritning
Gävlegatan 11 - Planritning
Gävlegatan 11 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Entré

  Trevlig och välkomnande hall i rymlig storlek med vackert trägolv och vita väggar. Här finns bra med plats för avhängning.

  Vardagsrum

  Ljust och luftigt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp via stort fönsterparti. Väl tilltaget rum som får plats med soffa, soffbord, tv-bänk såväl som både matbord med 4-6 sittplatser och förvaringsmöbel. Vackert trägolv och vita väggar.

  Kök

  Kök med bra förvaring i under- och överskåp bakom vita fronter. Maskinell utrustning i form av kyl/frysskåp, fläkt, ugn och gasspis. Arbetsyta med vit bänkskiva och stänkskydd i blått kakel. Grått klinkergolv och vita väggar.

  Sovrum

  Sovrum med plats för säng, sängbord och förvaringsmöbel. Fint ljusinsläpp via ett fönsterparti. Fint trägolv och vita väggar.

  Badrum

  Helkaklat badrum med klinkergolv i sand och vitt kakel. Duschhörna, handdukstork, Wc, handfat med spegelskåp ovan.

 • Bostaden

  Boarea

  38 kvm (Areauppgifter enligt ekonomisk plan)

  Månadsavgift

  1452 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, vatten och grundutbud av Tv-kanaler (distributör är ComHem och det är ett basutbud på ca 16 kanaler som ingår).

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 5, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.78009%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Humleboet 12

  Byggår

  1926

  Renoveringar

  Fastigheten genomgick år 1994-1995 en stor renovering. Stammarna byttes och all el drogs om. Duschrummen gjordes om med kakel och klinkers. 2009- OVK 2011- Uppgradering av kabel-tv utförd av ComHem 2011- Genomfördes en radonmätning på 20% av lägenheterna. Värdena understeg gällande riktvärden i samtliga lägenheter. 2018- Renovering av tak, tvättstuga och målning av trapphus 2019- Rustning av alla fönster

  Övriga byggnader/utrymmen

  Till lägenheten hör ett vinds- och ett källarförråd (3+3kvm). Varje förråd är märkt med lägenhetsnummer. I varje hus finns gemensamt cykelförråd. Föreningen har två gemensamma tvättstugor belägna i källaren mellan Gävlegatan 9 och 11. Båda tvättstugorna är utrustade med två tvättmaskiner, en torktumlare ett torkskåp samt en tvättho för handtvätt. Tvättstuga 1 har dessutom en maskin för grovtvätt. Mittemot tvättstugorna finns ett stort torkrum. Föreningen har soptunnor på gården för hushållssopor samt ett grovsoprum.

  Tv & Bredband

  Samtliga lägenheter är utrustade med ett uttag för ComHem där grundutbudet av TV-kanaler ingår, samt ett uttag för Bredbandsbolaget. Bostadsrättsinnehavaren får på egen kostnad teckna extra TV-kanaler via ComHem eller Bredbandsbolaget och/eller bredband via någon av dessa leverantörer.

  Status energideklaration

  Beställd

  Parkering

  I området gäller boendeparkering.

 • Driftskostnad

  El

  300 kr/mån

  Försäkring

  200 kr/mån

  Övrigt

  250 kr/mån

  Totalt

  750 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  HSB BRF Nya Humleboet i Stockholm

  Allmänt om föreningen

  Brf Nya Humleboet är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Humleboet 12. Föreningen bildades 1925 och är belägen på adresserna Gävlegatan 3, 5, 7, 9 och 11. Föreningen består av fem bostadshus med 99 lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt och 3 lokaler som upplåts med hyresrätt. Den totala ytan uppgår till 4713kvm varav 4538kvm avser bostadsyta och 175kvm avser lokalyta. Föreningen accepterar ej juridisk person. Föreningen tillåter föräldrar/barn-ägande (ex 90/10%).

  Ekonomi

  Det finns i dagsläget inga beslut på avgiftsförändringar.

  Hemsida

  http://www.nyahumleboet.se/index.html

  Gårdsplats/innergård

  Föreningen har en fin innergård med lekplats och bänkar för medlemmarnas trivsel.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Gävlegatan 11, StockholmBostadsbildVälkommen till en välplanerad och hemtrevlig 2:a! Här bor du i ett mycket trevligt område med närhet till både storstadspuls och rofyllda grönområden. - Väldisponerad - Belägen i vacker fastighet anno 1926 - Bra förening med god ekonomi - Bra kommunikationer med tunnelbana, buss och pendelstation precis i närheten - Närhet till storstadspuls och grönområden Bostaden är charmig och väldisponerad och har tidstypiska detaljer såsom generös takhöjd, vackra trägolv och djupa fönsternischer med spanjoletter. De stora fönsterpartierna skapar ett genomgående fint ljusinsläpp och den generösa takhöjden ger en härlig rymd. Lättmöblerat vardagsrum med plats för allt önskat möblemang såsom soffa, soffbord och tv-möbel såväl som matgrupp och förvaringsmöbel. Kök i bra storlek med gott om förvaring bakom vita fronter. Vidare disponerar bostaden ett mysigt sovrum med plats för säng och förvaringsmöbler. Helkaklat badrum med klinkergolv i sand och vitt kakel. Du välkomnas in i en rymlig och ljus hall. Lägenheten har gott om förvaring i två stycken inbyggda garderober. Till lägenheten hör ett vinds- och ett källarförråd. Här bor du i härliga Röda Bergen med dess mysiga kvarter och grönska med närhet till Sankt Eriksplans och Odenplans storstadspuls. På promenadavstånd har du ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Du har också ett stort serviceutbud i bland annat apotek och livsmedelsaffärer inom behagligt avstånd. Detta i kombination med direkt närhet till vatten och grönområden såsom Hagaparken, Vasaparken och badplats gör området till mycket attraktivt. Mycket goda kommunikationer med både buss, tunnelbana och pendeltåg. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH515AD6TCFBCKQ7OS3250000 kr