Karlbergsvägen 32B
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Karlbergsvägen 32B
Vasastan - Odenplan, Stockholm

3 rum, 71 kvm, 2 675 kr/mån
Utgångspris: 6 250 000 kr
Slutpris: 7 325 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Fantastisk 3:a anno 1889 med 3,20m i takhöjd i skuldfri förening precis vid Odenplan

Välkommen till denna ljusa och spatiösa 3:a anno 1889 i skuldfri förening precis vid Odenplan.

- Anno 1889, sekelskifte
- 3,20 m i takhöjd
- Skuldfri förening
- Mycket fint skick
- Låg avgift
- Stor solig uteplats
- Gott om förvaring
- Via ingång från Dalagatan kommer lätt in med barnvagn
- Utmärkta kommunikationer

Varmt välkommen in till denna vackra sekelskifteslägenhet med otroliga 3,20 m i takhöjd samt stor uteplats i soligt västläge!
Lägenheten är i toppskick med fantastisk rymd och ljusinsläpp från stora vackra fönster. Genomgående planlösning, vitsåpade trägolv och ett perfekt läge vid Odenplan. Vardagsrum med två stora fönster, högt i tak och härlig grå ton på väggarna. Ett mysigt och rogivande Master Bedroom med ett stort fint fönster, väggar i blå ton samt gott om förvaring. Barnrummet är ljust och fint och ligger mot lugn innergård. Stilrent kök med gott om arbetsyta och plats för matbord för 6-8 personer, från köket kommer du ut till en stor härlig uteplats i västläge med eftermiddagssol. Tack vare den generösa takhöjden har du även ett rejält sovloft för gäster mellan kök och vardagsrum. Ett stilrent helkaklat badrum och bra hall med gott om förvaring.

En bra innergård med stora ytor, perfekt för en barnfamilj. Till förfogande finns även en välutrustad tvättstuga i källaren samt ett källarförråd till lägenheten.

Här på Odenplan bor du i absolut toppläge i hjärtat av attraktiva Vasastan. Här finns grönskande Vasaparken med dess café, minigolf, lekpark och rekreationsmöjligheter. Här finns det även ett stort utbud av av restauranger, butiker, närservice och träningsmöjligheter med flertalet gym. Ett stenkast till Odenplans T-bana och utbud av restauranger, butiker. En kort promenad bort finns S:t Eriksplan/ Rörstrandsgatan där du hittar ytterligare utbud av trendiga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Hagaparken för motion och Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbussar och flertalet innerstadsbussar. För den bilburne finns ett flertal garage i närområdet eller boendeparkering Vasastan. Vill du bo i bästa delen av Vasastan har du hamnat helt rätt!
Utgångspris:
6 250 000 kr
Bud
7 325 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
71 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
2 675 kr/mån
Våning
0.5 av 5 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 4:7 325 000 kr13 maj 16:04
 • BUDGIVARE 2:7 300 000 kr13 maj 15:18
 • BUDGIVARE 4:7 275 000 kr13 maj 13:53
 • BUDGIVARE 2:7 250 000 kr13 maj 11:56
 • BUDGIVARE 4:7 225 000 kr13 maj 10:04
VISA ALLA BUD

Planritning

Karlbergsvägen 32B - Planritning
Karlbergsvägen 32B - Planritning
Karlbergsvägen 32B - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Hall

  Bra planerad hall med klädkammare och plats för hatthylla och klädhängare.

  Vardagsrum

  Vackert spatiöst vardagsrum med två höga fönster med fint ljusinsläpp. Väggarna är målade i sekelskiftesgrå nyans och brädgolvet är vitsåpat. 3,20 meter i takhöjd ger rummet en härlig rymd och exklusiv känsla.

  Master Bedroom

  Ett mysigt och rogivande Master Bedroom med ett stort fint fönster, väggar i blå ton, vitsåpade golv samt gott om förvaring. Plats för stor dubbelsäng.

  Sovrum 2

  Perfekt barnrum i ljusa färger, vitsåpat brädgolv och gott om plats för säng och förvaring.

  Kök

  Snyggt och bra planerat kök med rejält med förvaring och bra arbetsyta. Ljusa väggar och svart klinker golv. Plats för matbord och stolar för 6-8 personer. Här finns ugn, häll, diskmaskin och kombinerad kyl/frys.

  Badrum

  Stilrent helkaklat badrum med golvvärme, dusch, toalett, handfat och spegel.

  Loft

  Perfekt för långväga gäster att övernatta på ett rejält loft

  Uteplats

  Stor uteplats med kvällssol. Här är det trevligt att grilla och äta middag när solen ligger på.

 • Bostaden

  Boarea

  71 kvm

  Månadsavgift

  2675 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 0.5 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.42993%

 • Fastigheten

  Byggår

  1889

  Renoveringar

  1965 Stambyte. 1965 Elstigar. 90-tal Fasad 90-tal Tvättstuga 2004 Energiglas mot Karlbergsvägen samt Dalagatan. 2008-2009 Tak och uppvärmningssystem 2008 Horisontella stammar i källarplan delvis bytta. 2009 Hissar installerades. 2010 Uppfräschning av gård. 2012 Balkonger 2013 Renovering av utgång mot Dalagatan 2013 Försäljning av tidigare hyresrätt (67kvm) 2015 Underhåll trapphus 2015 OVK- process påbörjas 2016 Slutförande OVK 2016 Renovering av kommersiella lokaler 2016 Byte av entrédörrar mot gatan 2017 Byte av stamventiler 2018 Renovering av fönster 2018 Byte av termostater 2018 Byte av undercentral 2019 Renovering av fönster mot gården 2019 Byte av armaturer i trapphus och källare 2020 Fasadrenovering på gårdssidan

  Övriga byggnader/utrymmen

  Tvättstuga, Duschutrymme, Barnvagnsrum på gården, Ett förråd i källaren för varje hushåll

  Tv & Bredband

  ComHems grundutbud ingår i avgiften. Alla lägenheter har bredbandsuttag från ComHem. Fiber finns även framdragen av IP-Only med möjlighet att välja valfri operatör.

 • Driftskostnad

  El

  450 kr/mån

  Försäkring

  300 kr/mån

  Totalt

  750 kr/mån

 • Föreningen

  Namn

  BRF Jasminen 6

  Allmänt om föreningen

  Jasminen 6 är en äkta förening, dvs. en förening där bostadslägenheterna utgör minst 60% av fastighetens taxeringsvärde. Föreningen är skuldfri och förvaltar ett kapital enlighet med stämmobeslut. Bostadsrättsföreningen äger och förvaltar byggnader och mark inom fastigheten Jasminen 6 i Vasastan i Stockholms innerstad. Föreningen innehar 48 lägenheter, 47 upplåtelse med bostadsrätt, 1 lägenhet upplåts med hyresrätt, samt 5 lokaler med hyresrätt. Föreningen godkänner inte juridisk person. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastighetsägarna Stockholm.

  Gårdsplats/innergård

  Trädgård med grill och utemöbler

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Karlbergsvägen 32B, StockholmBostadsbildVälkommen till denna ljusa och spatiösa 3:a anno 1889 i skuldfri förening precis vid Odenplan. - Anno 1889, sekelskifte - 3,20 m i takhöjd - Skuldfri förening - Mycket fint skick - Låg avgift - Stor solig uteplats - Gott om förvaring - Via ingång från Dalagatan kommer lätt in med barnvagn - Utmärkta kommunikationer Varmt välkommen in till denna vackra sekelskifteslägenhet med otroliga 3,20 m i takhöjd samt stor uteplats i soligt västläge! Lägenheten är i toppskick med fantastisk rymd och ljusinsläpp från stora vackra fönster. Genomgående planlösning, vitsåpade trägolv och ett perfekt läge vid Odenplan. Vardagsrum med två stora fönster, högt i tak och härlig grå ton på väggarna. Ett mysigt och rogivande Master Bedroom med ett stort fint fönster, väggar i blå ton samt gott om förvaring. Barnrummet är ljust och fint och ligger mot lugn innergård. Stilrent kök med gott om arbetsyta och plats för matbord för 6-8 personer, från köket kommer du ut till en stor härlig uteplats i västläge med eftermiddagssol. Tack vare den generösa takhöjden har du även ett rejält sovloft för gäster mellan kök och vardagsrum. Ett stilrent helkaklat badrum och bra hall med gott om förvaring. En bra innergård med stora ytor, perfekt för en barnfamilj. Till förfogande finns även en välutrustad tvättstuga i källaren samt ett källarförråd till lägenheten. Här på Odenplan bor du i absolut toppläge i hjärtat av attraktiva Vasastan. Här finns grönskande Vasaparken med dess café, minigolf, lekpark och rekreationsmöjligheter. Här finns det även ett stort utbud av av restauranger, butiker, närservice och träningsmöjligheter med flertalet gym. Ett stenkast till Odenplans T-bana och utbud av restauranger, butiker. En kort promenad bort finns S:t Eriksplan/ Rörstrandsgatan där du hittar ytterligare utbud av trendiga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Hagaparken för motion och Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbussar och flertalet innerstadsbussar. För den bilburne finns ett flertal garage i närområdet eller boendeparkering Vasastan. Vill du bo i bästa delen av Vasastan har du hamnat helt rätt! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH5153GGR0TL3SU3QB6250000 kr