Radiusbacken 39, 8tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Radiusbacken 39, 8tr
Midsommarkransen - Telefonplan, HÄGERSTEN

2 rum, 44 kvm, 2 933 kr/mån
Utgångspris: 3 100 000 kr
Slutpris: 3 180 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Nyproducerad 2:a med fantastisk utsikt över takåsarna!

Varmt välkommen till en ljus och stilren 2:a med fantastisk utsikt över hela Stockholm! Här bor du högt upp i huset på våning 8 med hiss i populära Brf Metronomen helt utan insyn. Nyproducerad och välplanerad lägenhet med genomgående ekparkettgolv och vita väggar i hela lägenheten. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar den perfekta platsen för umgänge och samvaro. Ljust och luftigt vardagsrum med plats för allt önskat vardagsrumsmöblemang och utgång till balkong med fantastisk utsikt. Köket har fina materialval och gott om arbetsytor. Här finns också plats för matbord. Sovrummet har ett fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng samt gott om plats för förvaring i garderober. Lägenhetens badrum är fräscht och har smakfullt kakel och klinkers. Hallen erbjuder goda möjligheter till förvaring i form av 3 garderober.

Här bor du i en växande stadsdel i området runt telefonplan/Midsommarkransen. Den pågående utvecklingen i området kommer innebära nya bostäder, nya mötesplatser såsom parker, torg och restauranger. När behovet av innerstadsliv finns är det endast en kort resa bort. Här finns goda kommunikationsmöjligheter med närmsta tunnelbanestation på Telefonplan som tar 14 minuter till centralen. Tvärbanan stannar i Liljeholmen och därifrån tar det endast 3 minuter med tunnelbanan till Telefonplan.

Välkommen på visning!

Utgångspris:
3 100 000 kr
Bud
3 180 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
44 kvm
Rum
2 rum
Avgift
2 933 kr/mån
Våning
8 av 10 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 2:3 180 000 kr14 jul 16:04
 • BUDGIVARE 2:3 170 000 kr14 jul 14:32
 • BUDGIVARE 1:3 150 000 kr14 jul 14:19
 • BUDGIVARE 2:3 120 000 kr14 jul 13:16
 • BUDGIVARE 1:3 100 000 kr14 jul 12:41

Planritning

Radiusbacken 39, 8tr - Planritning
Planlösning
Radiusbacken 39, 8tr - Planritning
Planlösning
Radiusbacken 39, 8tr - Planritning
Planlösning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Mikael Bjérnhof fd Lindström

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0733-87 46 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Vardagsrum

  Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning tillsammans med kök. Lättmöblerat rum med plats för soffa, soffbord och tv-bänk. Vardagsrummet tillsammans med köket skapar den centrala samlingplatsen i lägenheten för umgänge.

  Kök

  Stilrent och funktionellt kök med gott om arbetsytor och förvaring i såväl under- som överskåp. Fina materialval med vita släta skåpsluckor, bänkbelysning, vitt kakel och bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med kombinerat frys- och kylskåp, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, köksfläkt samt förberett för mikrovågsugn. Här finns plats för ett matbord med 4 platser.

  Sovrum

  Ljust sovrum med ett stort fönsterparti längs kortsidan. Här finns plats för dubbelsäng samt sängbord.

  Badrum

  Modernt och fräscht badrum med helkaklade väggar och klinkers på golv. Belysning i taket med spotlights. WC, handfat och spegelskåp samt duschhörna med glasdörr. Badrummet är utrustat med egen kombinerad tork- och tvättmaskin.

  Hall

  Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter med tre stora garderober samt kapphylla.

 • Bostaden

  Boarea

  44 kvm

  Månadsavgift

  2933 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår kallvatten, värme, bredband 1000/1000 Mbit/s och grundutbud kabel-tv.

  Våning och hiss

  Våningsplan 8 av 10, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.53%

  Andel av årsavgift: 0.58%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Timotejen 17

  Byggår

  2017-2020

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns förråd till samtliga lägenheter, cykelrum med plats för 350 cyklar, garage (ca 1.500kr/mån) bilpool, takterrass med bokningsbar gemensamhetslokal. Gemensam barnvagns- och rullstolsförråd.

  Tv & Bredband

  Via Comhem. Bredband 1000/1000 mb/s ingår i avgiften samt grundutbud TV. Möjlighet för kund att själv välja tilläggspaket för TV till en extra kostnad.

  Status energideklaration

  Behövs ej

  Parkering

  Ca 98 stycken p-platser ska finnas i garaget varav 2 stycken är handikappanpassade.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Metronomen

  Allmänt om föreningen

  Brf Metronomen är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Timotejen 17. Fastigheten byggdes 2017-2020. Fastigheten består av två huskroppar med totalt 188 stycken bostadslägenheter, två lokaler; en förskola, butikslokal samt ett garage. Den totala ytan uppgår till 19 042kvm varav 7612kvm består av lägenhetsyta, 700 kvm förskola samt 3155kvm garageyta och 146kvm hyreslokal. Lägenhetsfördelningen ser ut enligt följande: 1rok - 34 st 2rok - 146 st 3rok - 7 st 4rok - 1 st Den ekonomiska förvaltningen sköts av Ekerö Redovisningsbyrå AB.

  Gårdsplats/innergård

  Det finns en gemensam innergård som ska iordningsställas med belysning, plattläggning, gräsmatta, gångytor, blommor, träd och buskar.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Balkong med underbar utsikt!

Balkong med underbar utsikt!

Balkong med underbar utsikt!

Mikael Bjérnhof fd Lindström

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0733-87 46 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Radiusbacken 39, 8tr, HÄGERSTENBostadsbildVarmt välkommen till en ljus och stilren 2:a med fantastisk utsikt över hela Stockholm! Här bor du högt upp i huset på våning 8 med hiss i populära Brf Metronomen helt utan insyn. Nyproducerad och välplanerad lägenhet med genomgående ekparkettgolv och vita väggar i hela lägenheten. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar den perfekta platsen för umgänge och samvaro. Ljust och luftigt vardagsrum med plats för allt önskat vardagsrumsmöblemang och utgång till balkong med fantastisk utsikt. Köket har fina materialval och gott om arbetsytor. Här finns också plats för matbord. Sovrummet har ett fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng samt gott om plats för förvaring i garderober. Lägenhetens badrum är fräscht och har smakfullt kakel och klinkers. Hallen erbjuder goda möjligheter till förvaring i form av 3 garderober. Här bor du i en växande stadsdel i området runt telefonplan/Midsommarkransen. Den pågående utvecklingen i området kommer innebära nya bostäder, nya mötesplatser såsom parker, torg och restauranger. När behovet av innerstadsliv finns är det endast en kort resa bort. Här finns goda kommunikationsmöjligheter med närmsta tunnelbanestation på Telefonplan som tar 14 minuter till centralen. Tvärbanan stannar i Liljeholmen och därifrån tar det endast 3 minuter med tunnelbanan till Telefonplan. Välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH514SOHU4GU0G9CNE3100000 kr