Hantverkargatan 10, 0,5 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Hantverkargatan 10, 0,5 tr
Kungsholmen, STOCKHOLM

6 rum, 188 kvm, 6 450 kr/mån
Utgångspris: 12 500 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Ljus och välplanerad våning med vackra originaldetaljer och öppen spis!

Varmt välkommen till en ljus och mycket välplanerad våning med vackra originaldetaljer och öppen spis ( f n eldningsförbud). Lägenheten har generöst ljusinsläpp via stora fönster. En mängd vackra originaldetaljer finns väl bevarade såsom exempelvis spegeldörrar, fiskbensparkett av ek, originalspanjoletter, hatthylla, och högt till tak ( 3,03 m). Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för en stor soffgrupp framför den öppna spisen. Från vardagsrummet kommer man via vackra pardörrar in i den rymliga matsalen som har plats för en matsalsgrupp för det stora sällskapet.

Rymligt kök med full maskinell utrustning. Gott om förvaringsutrymme, stora arbetsytor och matplats för 6-8 personer.

Vidare disponerar lägenheten tre bra sovrum, ett extra allrum/arbetsrum, ett badrum samt duschrum med wc i anslutning till hallen. Till lägenheten finns två entréer.

Varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
12 500 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
188 kvm
Rum
6 rum
Avgift
6 450 kr/mån
Våning
0.5 av 5 (Hiss finns)

Planritning

Hantverkargatan 10, 0,5 tr - Planritning
Hantverkargatan 10, 0,5 tr - Planritning
Hantverkargatan 10, 0,5 tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Peter Eriksén

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0705-28 83 33

[email protected]

Christina Björkholmen

Assisterande Fastighetsmäklare

0707-90 51 77

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  6 rum

  Entré

  Ljus och välkomnande entré med vacker fiskbensparkett och härligt ljusinsläpp genom ett stort fönster. Hallen har gott om plats för avhängning av ytterkläder och möblemang. Separat wc/duschrum i anslutning till hallen.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet erbjuder ett generöst ljusinsläpp via stort fönster och gott om plats för flera sittgrupper. Vacker öppen spis i behov av provtryckning innan godkännande för eldning. ( f n eldningsförbud)

  Kök

  Stort kök med gott om plats för förvaring bakom vita fronter och generös arbetsyta. Den maskinella utrustningen är kyl och frys, ugn, spis och diskmaskin. Matplats för 6-8 personer. Generöst ljusinsläpp genom stort fönster med utsikt mot den gröna, fina gården.

  Sovrum 1

  Rymligt sovrum med ett fint ljusinsläpp genom stort fönster med utsikt över innergården. Plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Furugolv. Rymlig inbyggd garderob.

  Sovrum 2

  Stort sovrum med två fina fönster mot gatan (ljudisolerade 3-glasfönster) och gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Platsbyggd garderob med gott om plats för förvaring. Platsbyggd sittbänk framför fönstren som ej går att ta bort. Fiskbensmönstrad ekparkett.

  Sovrum 3

  Det mindre sovrummet har parkettgolv vita väggar och utsikt mot innergården. Här finns plats för säng, sängbord och ett mindre skrivbord.

  Allrum/arbetsrum

  Stort genomgångsrum med möjlighet att dela av vid önskemål om ytterligare ett mindre sovrum (tidigare kök). Nyttjas idag som extra allrum/arbetsrum. Här finns två platsbyggda garderober. Serveringsskåp i original bevarat. Extra utgång via den separata entrén, gamla köksingången, används med fördel när man skall till tvättstugan då du kommer direkt ner via den gamla kökshissen.

  Serveringsgång

  Serveringsgången erbjuder gott om förvaring i originalskåp.

  Separat wc/duschrum

  Separat wc med dusch i anslutning till hallen. Helkaklat med klinkergolv. Wc, handfat, handdukstork och duschvägg i glas.

  Badrum

  Stort, helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Fönster, wc, handfat , handdukstork och duschväggar i glas. Förberett för installation av tvättmaskin.

  Vindsförråd

  Till lägenheten hör ett vindsförråd

 • Bostaden

  Boarea

  188 kvm (Areauppgifter enligt uppmätning)

  Månadsavgift

  6450 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 0.5 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 6.5007%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Bananen 2

  Byggår

  1912

  Renoveringar

  OVK är godkänd. Nästa besiktning ska ske senast 2025-08-06 2010- 2018 I gatuhuslägenheterna utfördes VA-stambyte, 6:orna 2010 och 4:orna 2017/18. 2015 - Utrustningen i fjärrvärmeundercentralen är i huvudsak utbytt. 1980 - el Kommande renoveringar: Renovering av gårdsbjälklag, ca 2026 Ommålning plåttak, ca 2024 Anordnande säkerhetsvajersystem, ca 2020 Ommålning / renovering fönster ca 2020 Målning / lackning div utvändiga dörrar, ca 2020 Utbyte av stamregleringsventiler, 2020 Utbyte vissa va-installationer i källare, ca 2020/2021 Spolning / rensning spillvattenavlopp, ca 2020 Utbyte äldre el i allmänna utrymmen, ca 2020/ 2021 Rensning av frånluftskanaler, ca 2020 Byte av en tvättmaskin i tvättstuga, ca 2020 Utbyten av gårdsbrunnar och sandfång, ca 2020 Reparation av sättningar / skador i källargolv, ca 2020

  Övriga byggnader/utrymmen

  Tvättstuga, förråd

  Tv & Bredband

  Fastigheten har tecknat kabel-tv avtal med Telenor.

  Status energideklaration

  Beställd

 • Föreningen

  Namn

  Brf Bananen 2

  Allmänt om föreningen

  Fastigheten innehas med äganderätt. Fastighetens markareal 874 kvm, innehas med äganderätt. Area bostadslägenheter är 2 152 kvm. Area lokaler/lager 197 kvm. Fastigheten har 23 stycken bostadslägenheter, 4 stycken kontorslokaler och två lager.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

15-Vardagsrum

14-Vardagsrum

22-Hall

Peter Eriksén

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0705-28 83 33

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Peter Eriksén

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0705-28 83 33

[email protected]

Christina Björkholmen

Assisterande Fastighetsmäklare

0707-90 51 77

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Hantverkargatan 10, 0,5 tr, STOCKHOLMBostadsbildVarmt välkommen till en ljus och mycket välplanerad våning med vackra originaldetaljer och öppen spis ( f n eldningsförbud). Lägenheten har generöst ljusinsläpp via stora fönster. En mängd vackra originaldetaljer finns väl bevarade såsom exempelvis spegeldörrar, fiskbensparkett av ek, originalspanjoletter, hatthylla, och högt till tak ( 3,03 m). Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för en stor soffgrupp framför den öppna spisen. Från vardagsrummet kommer man via vackra pardörrar in i den rymliga matsalen som har plats för en matsalsgrupp för det stora sällskapet. Rymligt kök med full maskinell utrustning. Gott om förvaringsutrymme, stora arbetsytor och matplats för 6-8 personer. Vidare disponerar lägenheten tre bra sovrum, ett extra allrum/arbetsrum, ett badrum samt duschrum med wc i anslutning till hallen. Till lägenheten finns två entréer. Varmt välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH510B6UVJ63SMUGE212500000 kr