Årstavägen 14, 3tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Årstavägen 14, 3tr
Årsta, ÅRSTA

2 rum, 44 kvm, 3 205 kr/mån
Utgångspris: 2 275 000 kr
Slutpris: 2 360 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Fantastisk 2:a med solig balkong i bästa sydvästläge!


Välkommen till denna välplanerade och trevliga tvåa med perfekt läge i Årsta!

Lägenheten har smakfulla och stilrena materialval och balkong i soligt sydvästläge med sol hela dagen och kvällen!

- Balkong i sydvästläge!
- Högst upp
- Fint skick
- Optimalt läge i Årsta
- Utmärkta kommunikationer

Vardagsrummet är rymligt och bjuder in till sociala tillställningar med gott om plats för soffgrupp och matbord för 4 personer. Nu när sommaren närmar sig med stormsteg blir balkongen som nås från vardagsrummet som ett extra rum av bostaden och här kommer du kunna njuta av sol hela dagen och kvällen.
Bra hall med gott om förvaring och plats för avhängning.
Det trevliga köket har gott om plats för förvaring och generösa arbetsytor för matlagning.
Vidare disponerar lägenheten ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och ett helkaklat fint badrum med badkar och dusch.

Här bor du med bra och centralt läge i Årsta, precis vid Årsta torg, med närhet till såväl bio, apotek och gym som till livsmedelsbutiker, caféer och restauranger. Här bor du naturnära med fina promenad- och cykelstråk, badklippor och utegym precis runt knuten. Utmärkta kommunikationer i form av såväl buss, tvärbana och pendeltåg tar dig in till södermalm på ca 10 minuter.


Varmt välkommen på visning!


Utgångspris:
2 275 000 kr
Bud
2 360 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
44 kvm
Rum
2 rum
Avgift
3 205 kr/mån
Våning
3 av 3 (Ej hiss)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 3:2 360 000 kr28 apr 16:09
 • BUDGIVARE 2:2 345 000 kr27 apr 13:30
 • BUDGIVARE 3:2 330 000 kr27 apr 13:07
 • BUDGIVARE 2:2 320 000 kr27 apr 10:30
 • BUDGIVARE 3:2 305 000 kr27 apr 10:25
VISA ALLA BUD

Planritning

Årstavägen 14, 3tr - Planritning
Årstavägen 14, 3tr - Planritning
Årstavägen 14, 3tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Entré

  Välkomnande entré med bra förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob och hatthylla. Bostaden är utrustad med säkerhetsdörr.

  Vardagsrum

  Det rymliga vardagsrummet har härligt ljusinsläpp och fina trägolv. Här finns gott om plats för soffa, matbord för 4 personer, soffbord samt tv-möbel. Från vardagsrummet kommer ni ut på den soliga balkongen som har plats för sittmöbel och ett bord. Balkongen i sydväst har sol hela dagen och eftermiddagen.

  Kök

  Det fina köket erbjuder generösa arbetsytor och påkostade vitvaror som bjuder in till matlagning. Här har du en rogivande utsikt från fönstret mot den gröna & lummiga gården. Den maskinella utrustningen är kyl/frys, spis/ugn med keramikhäll, diskmaskin.

  Sovrum

  Det mysiga sovrummet med fin utsikt mot den lummiga baksidan har plats för dubbelsäng och sängbord. Gott om plats för förvaring i stor garderob.

  Badrum

  Fint helkaklat badrum med golvvärme, badkar, WC, tvättställ och spegelskåp.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett förråd. I förrådet finns en extra innerdörr som man kan sätta upp innanför ytterdörren.

 • Bostaden

  Boarea

  44 kvm (Bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  3205 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 4.73684%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Sthlm Ämmern 1

  Byggår

  1943

  Renoveringar

  Underhållsplan för period 2016-2036 är upprättad. Besiktning av huset utfördes i februari 2010. Stambytt 2010 i port 12 och 16, port 14 gjordes av tidigare hyresvärd.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Cykelförråd och tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp.

  Tv & Bredband

  Tv och bredband från ComHem

  Status energideklaration

  Beställd

 • Driftskostnad

  El

  200 kr/mån

  Försäkring

  180 kr/mån

  Totalt

  380 kr/mån

 • Föreningen

  Namn

  Brf Ämmern 1

  Allmänt om föreningen

  Bostadsrättsföreninge Ämmern 1 är ett privatsbostadsföretag, Äkta förening. Fastigheten består av 18 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt och två källarlokaler och en restauranglokal. Den totala boytan är 960 kvm och den totala lokalytan är 138kvm. Fastigheten är upplåten med tomträtt. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Trygg Hansa. Den ekonomiska förvaltningen sköts av MBF (Mälardalens Bostadsrättsförvaltning ek för) Västerås. Låneskuld per totala kvm 7 604kr.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

4-Balkong

15-Vardagsrum

13-Vardagsrum

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Årstavägen 14, 3tr, ÅRSTABostadsbild Välkommen till denna välplanerade och trevliga tvåa med perfekt läge i Årsta! Lägenheten har smakfulla och stilrena materialval och balkong i soligt sydvästläge med sol hela dagen och kvällen! - Balkong i sydvästläge! - Högst upp - Fint skick - Optimalt läge i Årsta - Utmärkta kommunikationer Vardagsrummet är rymligt och bjuder in till sociala tillställningar med gott om plats för soffgrupp och matbord för 4 personer. Nu när sommaren närmar sig med stormsteg blir balkongen som nås från vardagsrummet som ett extra rum av bostaden och här kommer du kunna njuta av sol hela dagen och kvällen. Bra hall med gott om förvaring och plats för avhängning. Det trevliga köket har gott om plats för förvaring och generösa arbetsytor för matlagning. Vidare disponerar lägenheten ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och ett helkaklat fint badrum med badkar och dusch. Här bor du med bra och centralt läge i Årsta, precis vid Årsta torg, med närhet till såväl bio, apotek och gym som till livsmedelsbutiker, caféer och restauranger. Här bor du naturnära med fina promenad- och cykelstråk, badklippor och utegym precis runt knuten. Utmärkta kommunikationer i form av såväl buss, tvärbana och pendeltåg tar dig in till södermalm på ca 10 minuter. Varmt välkommen på visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50VQA7DHEKE5S56T2275000 kr