Sankt Eriksgatan 100, 4tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Sankt Eriksgatan 100, 4tr
Vasastan, STOCKHOLM

3 rum, 64 kvm, 3 287 kr/mån
Utgångspris: 5 475 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Genomgående stilrent inredd trea med smakfulla materialval som totalrenoverades 2019!

Varmt välkommen till en genomgående stilrent inredd trea med insynsskyddat läge och utsikt mot parken! Lägenheten totalrenoverades 2019 och har en vacker fiskbensparkett i vardagsrum och hall, djupa fönsternischer samt vackra spegeldörrar. Vardagsrummet erbjuder plats för soffa, soffbord och matgrupp om 6 personer. Köket är stilrent inrett med granitbänk och mörka skåpsluckor som bjuder in till matlagning. Vidare disponerar lägenheten ett rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt ett mindre sovrum som fungerar även som arbetsrum.
Helt flexibel inflytt från omgående till augusti.

I närheten av bostaden finns en av Stockholms populäraste gator, Rörstrandsgatan, där ni finner ett stort utbud av restauranger och mysiga caféer. Vill ni istället njuta av naturen är Vasaparken och Hagaparken nära för att ta en promenad i.
Här finns goda kommunikationer och inom två minuter nås Sankt Eriksplan T-bana och pendeltåg vid Odenplan.


Varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
5 475 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
64 kvm
Rum
3 rum
Avgift
3 287 kr/mån
Våning
4 av 6 (Hiss finns)

Planritning

Sankt Eriksgatan 100, 4tr - Planritning
Sankt Eriksgatan 100, 4tr - Planritning
Sankt Eriksgatan 100, 4tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Peter Eriksén

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

Stockholm, Birger Jarlsgatan 76

0705-28 83 33

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum

  Entré

  Välkomnande entré, med avhägningsmöjligheter på hatthylla, sobert grå väggar och marmorklinkers på golvet direkt innanför dörren. Entrén hänger ihop med ett möblerbart rum intill kök.

  Kök

  Exklusivt kök med granitbänk och mörka skåpsluckor. Det finns goda förvaringsmöjligheter samt bra med arbetsyta. Exklusiva vitvaror med ugn, fläkt och induktionshäll från Smeg. Utöver dessa vitvaror från smeg finns även kyl och frys samt diskmaskin. Över diskbänken finns ett fönster in mot ett av sovrummen som ger ett ljusinsläpp via rummets fönster.

  Vardagsrum

  Trevligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett och målade väggar i grå nyans. Här finns det plats för soffa, soffbord samt matgrupp om 6 personer. Fint ljusinsläpp via fönster med djupa fönsternischer med utsikt mot parken.

  Sovrum

  Det stora sovrummet har fint furugolv och gråa väggar. Här finns det gott om plats för dubbelsäng och sängbord samt att det finns gott om förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob och i en stor klädkammare.

  Sovrum/Arbetsrum

  Det mindre rummet har ett fint furugolv och gråa väggar. Via fönstret kommer det in ett behagligt ljusinsläpp. Idag disponeras detta rum som ett barnrum men det passar lika bra som arbetsrum. Rummet har utsikt mot parken.

  Badrum

  Helkaklat badrum med kakel och klinkers i sandfärg med duschhörna. Tvättmaskin, handfat, kommod och blandare från 2019 samt att det finns handdukstork. Badrummet har även golvvärme.

  Serveringsgång

  Passage med fint furugolv samt serveringsskåp i original. Här finns även en av lägenhetens två rymliga klädkammare.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett förråd om ca 3 kvm.

 • Bostaden

  Boarea

  64 kvm

  Månadsavgift

  3287 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.53895%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Urd 7

  Byggår

  1926

  Renoveringar

  2008 - Stambyte, samtliga våtrum renoverades samtidigt. 2008 drogs även ny el 2008 - Ny tvättstuga 2008 - Byte Fjärrvärmesystem 2010 - 2011 - Sanering av fuktskada kungsbalkong 2012 - 2013 - Renovering av tak 2012 - 2013 - Byggnation av balkonger 2014 - Renovering av källare 2014 - Renovering av cyeklrum 2014 - Byggnation av förråd 2014 - 2015 - Byte av hissar 2015 - 2016 - Renovering av trapphus 2015 - 2016 - Säkerhetsdörrar 2015 - 2016 - Underhåll och åtgärder tak 2016 - Fasadputsning 2016 - Renovering av fönster 2016 - Renovering innergård Pågående underhåll består av: Mekanisk ventilation i lokaler Därefter planeras inget större underhåll på väldigt många år.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Tvättstuga Cykelförråd

  Tv & Bredband

  Kabelanslutet bredband levereras av Stockholms Stadsnät, 100/100mb anslutning ingår i avgiften. Kabel-TV levereras av Com Hem, grundutbudet ingår i avgiften.

  Parkering

  Kommunal boendeparkering.

 • Driftskostnad

  El

  350 kr/mån

  Försäkring

  300 kr/mån

  Totalt

  650 kr/mån

 • Föreningen

  Namn

  Brf Urd 7

  Allmänt om föreningen

  Brf Urd 7 är en äkta förening som bildades 2004 och förvärvade marken år 2007. I dagsläget består Brf Urd 7 av totalt 41 lägenheter varav samtliga är upplåtna med bostadsrätt samt 6 hyresrättslokaler. Lägenhetsfördelning för bostadsrätter: 1rok - 5st 2rok - 23st 3rok - 12st 4rok - 1st Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 2882 kvadratmeter, varav 2580 kvadratmeter utgör lägenhetsyta och 302 kvadratmeter utgör lokalyta. Föreningen godkänner inte juridisk person och accepterar delat ägande för föräldrar som delar ägarskap med sina barn. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Dina Försäkringar. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Valorem. Föreningen har inga hyreshöjningar planerade i dagsläget. Lån/kvm totalyta 7 107kr Läs gärna mer på föreningens hemsida: https://www.urd7.se/

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är mycket god och de har utfört omfattande renoveringar. Föreningen har ambitionen att framöver skapa utrymme för att sänka månadsavgifterna, Dock inget beslut om detta i nuläget.

  Hemsida

  https://www.urd7.se/

  Gårdsplats/innergård

  Innergård

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Peter Eriksén

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

Stockholm, Birger Jarlsgatan 76

0705-28 83 33

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Sankt Eriksgatan 100, 4tr, STOCKHOLMBostadsbildVarmt välkommen till en genomgående stilrent inredd trea med insynsskyddat läge och utsikt mot parken! Lägenheten totalrenoverades 2019 och har en vacker fiskbensparkett i vardagsrum och hall, djupa fönsternischer samt vackra spegeldörrar. Vardagsrummet erbjuder plats för soffa, soffbord och matgrupp om 6 personer. Köket är stilrent inrett med granitbänk och mörka skåpsluckor som bjuder in till matlagning. Vidare disponerar lägenheten ett rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt ett mindre sovrum som fungerar även som arbetsrum. Helt flexibel inflytt från omgående till augusti. I närheten av bostaden finns en av Stockholms populäraste gator, Rörstrandsgatan, där ni finner ett stort utbud av restauranger och mysiga caféer. Vill ni istället njuta av naturen är Vasaparken och Hagaparken nära för att ta en promenad i. Här finns goda kommunikationer och inom två minuter nås Sankt Eriksplan T-bana och pendeltåg vid Odenplan. Varmt välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50SSBQIB0HHL0HQG5475000 kr