Dalagatan 6B , 2 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Dalagatan 6B , 2 tr
Vasastan - Norrmalm, STOCKHOLM

4 rum, 81 kvm, 2 559 kr/mån
Utgångspris: 7 175 000 kr eller högstbjudande
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Välplanerad 4:a med balkong och öppen spis. Perfekt läge i Vasastan!

Välplanerad 4:a med fungerande öppen spis, balkong och 3 bra sovrum! Lägenheten präglas av trevliga sällskapsytor, genomgående parkettgolv samt ett generöst ljusflöde till samtliga rum tack vare fönster i två väderstreck. Välkomnande hall med förvaring, välplanerat kök med god avlastnings- och arbetsyta. Härligt matrum med öppen spis och social planlösning mot vardagsrummet. Tre bra och rymliga sovrum varav ett har utgång till bostadens balkong, belägen mot föreningens innergård i ett lugnt läge. Badrummet är modernt inrett med helkaklade väggar och golv. Här bor du i en stabil förening med möjlighet till garageplats. Fint läge i Vasastan med promenadavstånd till city.

Utgångspris:
7 175 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
81 kvm
Rum
4 rum
Avgift
2 559 kr/mån
Våning
2 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

Stockholm, Norr Mälarstrand 72

0708-66 53 01

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum

  Hall

  Inbjudande hall med generös förvaring i inbyggd skjutdörrsgarderob. Gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor.

  Kök

  Genomtänkt och praktiskt kök med matrummet i direkt anslutning. Köket är utrustat med häll, ugn, diskmaskin samt kyl och frys.

  Vardagsrum

  Luftigt vardagsrum med mycket rymd och öppen planlösning mot matrummet. Stämningshöjande fungerande öppen spis som passar väl in i interiören. Stort fönsterparti förser både vardagsrummet och matplatsen med ljus. Möblerbart med soffgrupp och tillhörande möblemang.

  Sovrum 1

  Ljust och rymligt sovrum med utgång till lägenhetens balkong. Sovrummet är plats för dubbelsäng, arbetsplats och förvaring om man så önskar. Balkongen är belägen mot föreningens lugna innergård.

  Sovrum 2-3

  Bostaden har ytterligare två bra sovrum där båda vetter mot innergården. Rummen är möblerbara med både dubbelsäng och förvaring.

  Badrum

  Snyggt helkaklat badrum med infällda spotlights i taket. Inrett med wc, kommod med handfat, spegelskåp ovan och duschhörna.

 • Bostaden

  Boarea

  81 kvm (Areauppgifter enlligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  2559 kr

  Kommentar till avgift

  Inkl. värme och vatten. Ett obligatoriskt tillägg på 200 kr/mån för bredband tillkommer.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 0, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.83736%

  Andel av årsavgift: 1.85015%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Berget 12

  Byggår

  1946

  Renoveringar

  2006 - Stambyte 2006 - Badrumsrenovering 2007 - Omläggning av tak 2010 - Nya fönster mot Dalagatan 2011 - Nya entréer 2011 - Byte av värmecentral 2011 - Byggnation av 4 nya lägenheter 2011 - Målning av trapphus 2011 - Installation fiber 2012 - Målning av fönster 2017 - Byte av horisontell avloppstam 2018 - Renovering fasad mot innergårdarna 2018 - OVK 2019 - Översyn innergårdar samt balkongbygge

  Övriga byggnader/utrymmen

  De gemensamma utrymmena som finns i fastigheten är två tvättstugor med 4 st tvättmaskiner, 2 st torktumlare, 2 st torkrum. Det finns även två takterasser i sydvästläge. Gemensam Innergård Cykelrum och cykelställ vid Dalagatan 6. Soprum

  Tv & Bredband

  Kabel-TV levereras via ComHem. Internet via Bahnhof 1000/1000 via fiber.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-11-11

  Energiförbrukning

  136 kWh/m² år

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen har tillgång till 24 platser som kostar 1.500 kr/mån. Garaget finns på Kammakargatan 72. I garaget finns det bilservice, tvättservice och däckservice.

 • Föreningen

  Namn

  BRF Berget 12

  Allmänt om föreningen

  Brf Berget 12 är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 2000. Förening förvärvade fastigheten Berget 12 år 2005 och omfattar adresserna Dalagatan 6 och Kammakargatan 70. Föreningen upplåter 82 lägenheter med bostadsrätt, 3 st med hyresrätt samt 12 lokaler. Den totala bostadsytan uppgår till 9 597 kvm och lokalytan till 5 012 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa. I försäkringen ingår kollektivt bostadstillägg för medlemmarna. Juridisk person godkänns inte som medlem. Delat ägande är ok med en lägsta ägarandel på 10%. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan 2018-2038. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

  Hemsida

  https://berget12.se/

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

Stockholm, Norr Mälarstrand 72

0708-66 53 01

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Dalagatan 6B , 2 tr, STOCKHOLMBostadsbildVälplanerad 4:a med fungerande öppen spis, balkong och 3 bra sovrum! Lägenheten präglas av trevliga sällskapsytor, genomgående parkettgolv samt ett generöst ljusflöde till samtliga rum tack vare fönster i två väderstreck. Välkomnande hall med förvaring, välplanerat kök med god avlastnings- och arbetsyta. Härligt matrum med öppen spis och social planlösning mot vardagsrummet. Tre bra och rymliga sovrum varav ett har utgång till bostadens balkong, belägen mot föreningens innergård i ett lugnt läge. Badrummet är modernt inrett med helkaklade väggar och golv. Här bor du i en stabil förening med möjlighet till garageplats. Fint läge i Vasastan med promenadavstånd till city.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50SRMGHOEHHJOO8L7175000 kr