Norr Mälarstrand 62, 3 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Norr Mälarstrand 62, 3 tr
Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

2 rum, 45 kvm, 2 365 kr/mån
Accepterat pris: 4 700 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Fantastiskt fin och topprenoverad tvåa med härlig utsikt mot Riddarfjärden!

ACCEPTERAT PRIS! Endast privata visningar! Varmt välkomna till denna fantastiskt fina och topprenoverade tvåa om 45 kvm med härlig utsikt över Riddarfjärden! Här bor ni på absolut bästa adress i en välskött fastighet anno 1931. Bostaden är mycket väldisponerad och erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett stort nyrenoverat badrum med tvätt- och torkmaskin och ett ordentligt sovrum med klädkammare. Lägenheten har flertalet charmiga originaldetaljer såsom parkettgolv, tidstypiska fönster som skänker rikligt med solljus. Till lägenheten hör även ett vindsförråd om ca 4-5 kvm.

Med närhet till såväl natur som stadspuls har lägenheten ett perfekt läge på bästa adress mitt på Kungsholmen. Omgivningarna erbjuder flertalet grönområden för rekreation och avkoppling såsom te.x. Rålambshovsparken, Pontonjärparken och Kronobergsparken. Här finns även perfekta motionsslingor längs Norr Mälarstrand. För inomhusträning finns SATS, Friskis & Svettis m.fl. i direkt närhet. Området kring Fridhemsplan erbjuder ett stort utbud av restauranger, mysiga caféer, butiker och populära Västermalmsgallerian.

Accepterat pris:
4 700 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
45 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 365 kr/mån
Våning
3 av 7 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Amanda Persson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0729-79 90 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Hall

  Välkomnande hall med plats för förvaring av ytterskor och ytterkläder.

  Kök

  Fint renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här har ni gott om förvaring och arbetsytor för hemmakocken. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys (SMEG), ugn (Miele), spis (Miele), fläkt (Miele), diskmaskin, diskho och en vinkyl.

  Vardagsrum

  Ljust och trivsamt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från vackert fönsterparti. Rummet har gott om plats för soffa, soffbord, mediamöbel och matplats. Härifrån har ni en slående utsikt mot Riddarfjärden.

  Sovrum

  Harmoniskt sovrum med fin utsikt mot Riddarfjärden. Här har ni gott om utrymme för dubbelsäng, sängbord och andra trivselmöbler. Generös förvaring i form av klädkammare.

  Badrum

  Rymligt badrum med dusch, wc och handfat. Kaklade väggar.

 • Bostaden

  Boarea

  45 kvm (Mätbevis)

  Månadsavgift

  2365 kr

  Kommentar till avgift

  Vatten, Värme, Kabel-TV ingår i avgiften.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 7, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.70562%

  Andel av årsavgift: 1.70576%

 • Fastigheten

  Byggår

  1931

  Renoveringar

  Utförda reparationer : Barnvagnsrum 2007 Fasad- och balkongrenovering 2008 Fönsterrenovering 2005 Glasparti mot Polhemsgatan 2008 Hisskorg 2003 Stammar (spolning) 2004 Trädgård (mot Polhemsgatan) 2005 Tvättstuga 2007 Tak 2012 Trapphus/Entrédörrar 2013/2014 Installation av fibernät, ny tvättmaskin, ny takfläkt 2016 Målning av fönster och balkongräcken, ny tvättmaskin 2017 Byte och renovering av stammar i källare 2018 Kommande: Ett stambye är för närvarande inte aktuellt enligt styrelsen. De har just haft en konsult som bedömer att det inte behöver göras på 15 år. Fastigheten är delvis stambytt av den förra ägaren Länsförsäkringar på 70-talet. Är det aktuellt med renovering av kök och badrum så skall detta utföras så att arbetet i minimal utsträckning påverkas av framtida stambyte/ stamrenovering. Kommande reparationer är arbeten med ventilation samt reparation av vissa skador på fasad.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Gemensam tvättstuga i källaren.

  Tv & Bredband

  Bredband och TV - föreningen har avtal med ComHem samt fiber (Open Universe) framdraget till samtliga lägenheter.

  Status energideklaration

  Beställd

 • Föreningen

  Namn

  Brf Jaktvarvet 7

  Allmänt om föreningen

  Brf Jaktvarvet 7 äger sedan 2003 fastigheten i kv Jaktvarvet 7 och omfattar Norr Mälarstrand 62 och Polhemsgatan 1. Fastigheten byggdes 1931 med ombyggnadsår 1975. I föreningen finns 23 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen har avtal med ComHem samt fiber, Open Universe vilket är indraget till accesspunkt i lägenheten. ComHem TV(basutbud). Tvättstuga i källaren. Föreningen accepterar ej juridisk person. Avgiften betalas månadsvis. Överlåtelseavgift om 2.5% av rådande prisbasbelopp plus moms och pantsättningsavgift om 1.0% plus moms av rådande prisbasbelopp av köparen.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsändringar.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

13-Vardagsrum

17-Ovrigt

19-Vardagsrum

Amanda Persson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0729-79 90 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Norr Mälarstrand 62, 3 tr, StockholmBostadsbildACCEPTERAT PRIS! Endast privata visningar! Varmt välkomna till denna fantastiskt fina och topprenoverade tvåa om 45 kvm med härlig utsikt över Riddarfjärden! Här bor ni på absolut bästa adress i en välskött fastighet anno 1931. Bostaden är mycket väldisponerad och erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett stort nyrenoverat badrum med tvätt- och torkmaskin och ett ordentligt sovrum med klädkammare. Lägenheten har flertalet charmiga originaldetaljer såsom parkettgolv, tidstypiska fönster som skänker rikligt med solljus. Till lägenheten hör även ett vindsförråd om ca 4-5 kvm. Med närhet till såväl natur som stadspuls har lägenheten ett perfekt läge på bästa adress mitt på Kungsholmen. Omgivningarna erbjuder flertalet grönområden för rekreation och avkoppling såsom te.x. Rålambshovsparken, Pontonjärparken och Kronobergsparken. Här finns även perfekta motionsslingor längs Norr Mälarstrand. För inomhusträning finns SATS, Friskis & Svettis m.fl. i direkt närhet. Området kring Fridhemsplan erbjuder ett stort utbud av restauranger, mysiga caféer, butiker och populära Västermalmsgallerian.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50SJ3URSPE6F8JUS4700000 kr