Tomtebogatan 46, 6 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Tomtebogatan 46, 6 tr
Vasastan, STOCKHOLM

4 rum, boarea 152 kvm, biarea 14 kvm, 7 470 kr/mån
Accepterat pris: 17 000 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Vindsvåning med öppen spis och takterrass med utsikt över Stockholms takåsar!

Varmt välkommen till denna exklusiva vindsvåning om 152+14 kvm med soldränkt takterrass på 10 kvm med en vidsträckt utsikt över Stockholms takåsar!

Lägenheten har en generös takhöjd om 4,20 meter, synliga takbjälkar och en stor inglasad balkong med golvvärme och utsikt över staden. Stora sällskapsytor med gott om plats för en stor soffgrupp framför den öppna spisen. Från vardagsrummet kommer du ut på den inglasade balkongen med en fantastisk utsikt, där det finns plats för sittgrupp och möjlighet att skjuta undan alla fönster och skapa en luftig och ljus atmosfär. Stort välkomnande kök med köksö, som har fyra inbyggda vinkylar, bjuder in till härliga sociala tillställningar.

Via en trappa i hallen kommer du upp på takterrassen som har en hänförande utsikt över Stockholm och är helt insynsskyddad. Den perfekta platsen för trevliga middagar med sol från morgon till kväll.
Vidare har lägenheten tre bra sovrum, ett exklusivt helkaklat badrum med en stor bastu samt en gäst-wc.

Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Några guldkorn som inte bör missas är Raw, Mellqvist kaffebar, Mellow och Café Levinskys. Ta en promenad över till Fridhemsplan via St:Eriksbron och shoppa i populära Västermalmsgallerian. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och flertalet innerstadsbussar. En underbar oas mitt i Stockholms stad!

För att boka in en privatvisning är ni välkomna att kontakta mäklaren.

Varmt välkommen på visning!


Accepterat pris:
17 000 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
152 kvm
Biarea
14 kvm
Rum
4 rum
Avgift
7 470 kr/mån
Våning
6 av 6 (Hiss finns)

Planritning

Tomtebogatan 46, 6 tr - Planritning
Tomtebogatan 46, 6 tr - Planritning
Tomtebogatan 46, 6 tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Peter Eriksén

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0705-28 83 33

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum

  Entré

  Välkomnande entré med vita väggar och parkettgolv. Plats för sittmöbel samt hatthylla.

  Vardagsrum

  Rymligt vardagsrum med ett generöst ljusinsläpp via en helglasad vägg och balkongdörr samt takfönster. Här finns det gott om plats för en stor soffgrupp framför den öppna spisen. Vardagsrummet har en platsbyggd bokhylla och en takhöjd på 4,20m med synliga takbalkar. Det finns även gott om plats för en matgrupp om 8-10 personer. På golvet ligger ljus parkett och väggarna är vita. På takbalkarna sitter spotlights.

  Kök

  Det rymliga köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i flertalet skåp med vita skåpsluckor och bra arbetsyta. Även här får ni ett fint ljusinsläpp via flera fönster och ett takfönster. I köket finns en köksö med sittplatser för 5 personer och som har fyra stycken inbyggda vinkylar. På golvet ligger parkett och väggarna är vita. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, ugn, spishäll, vinkyl, fläkt och micro.

  Sovrum 1

  Sovrummet har plats för dubbelsäng och sängbord. Ett fint ljusinsläpp genom stora fönster som ger er en fantastisk utsikt. I rummet finns det bra med förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg. På golvet ligger parkettgolv och väggarna är vita och grå.

  Sovrum 2

  Det andra sovrummet har vita väggar, parkettgolv och ett generöst ljusinsläpp via ett stort fönster. Här finns det plats för en dubbelsäng samt att det finns förvaringsmöjligheter i två garderober.

  Sorvum 3 / Arbetsrum

  I det tredje sovrummet, som även kan användas som arbetsrum, finns det plats för säng, sängbord eller skrivbord. Gott om plats för förvaring i inbyggd garderobsvägg.

  Badrum med bastu

  Det stora badrummet är helkaklat med vita stora kakelplattor på väggarna samt mörka stora klinkersplattor på golvet, som är utrustat med golvvärme. Här finns en dusch-hörna, stor kommod, stor spegel samt en rymlig bastu. Via fönster kommer det in ett fint ljusinsläpp.

  WC

  Gäst-wc har svartvitrutigt klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns tvättmaskin och torktumlare.

  Inglasad balkong

  Den stora inglasade balkongen har golvvärme och utsikt över Stockholms takåsar. Glasväggen är helt öppningsbar. Här finns plats för sittgrupp.

  Takterrass

  Takterrassen är på 10 kvm och har en vidsträckt utsikt över Stockholms takåsar. Här finns ryms det grill och sittplatser.

 • Bostaden

  Boarea

  152 kvm

  Månadsavgift

  7470 kr

  Kommentar till avgift

  Obligatoriskt tillägg om 160 kr för kabel-tv. Föreningen är ansluten till TV och bredband genom Bredbandsbolaget. Ett obligatoriskt tillägg om 160 kr/månad för kabel-TV (basutbud) och bredband 100 MB tillkommer.

  Biarea

  14 kvm

  Balkong/uteplats

  Takterrass på 10 kvm och inglasad altan.

  Våning och hiss

  Våningsplan 6 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 10.549%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Kadetten 23

  Byggår

  1908

  Renoveringar

  2019 - Byttes termostater i samtliga lägenheter och gemensamma utrymmen. 2019 - Reperation av en takbalkong. 2018 - Byttes undercentral (värmeanläggning). 2017 - Uppfräschning av cykelförrådet för att även rymma barnvagnar. 2016 - Renoverades soprum och en OVK-besiktning utfördes 2015 - Renoverades fönster mot gatan och i trapphus (enkelglas byttes till dubbla fönster). Dörren mot bakgården åtgärdades. 2014 - Byttes fönster bågarna ut på fönster mot gatan. 2012 - Renoverades trapphus. 2010 - Byttes/renoverades fönster. 2010 - Trapphuset renoverades. 2008 - Renovering av tak 2007- Balkongbygge mot gården. 2001- Renoverades tvättstugan. 1980 - Fasaden renoverades. 1980 - Samtliga V/A-stammar i kök och badrum samt el-stigare.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Cykelrum finner du på gatuplan, även en tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och mangel finnes.

  Tv & Bredband

  Föreningen är ansluten till TV och bredband genom Bredbandsbolaget. Ett obligatoriskt tillägg om 160 kr/månad för kabel-TV (basutbud) och bredband 100 MB tillkommer.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-04-17

  Energiklass

  E

  Parkering

  För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00, fax 08-508 260 40. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: www.stockholm.se. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 1100 kr.

 • Driftskostnad

  El

  800 kr/mån

  Försäkring

  600 kr/mån

  Totalt

  1400 kr/mån

 • Föreningen

  Namn

  Brf Trevnaden

  Allmänt om föreningen

  Bostadsrättsföreningen Trevnaden är en äkta förening som förärvade fastigheten 1997. Föreningen består av 27 bostadsrätter samt en lokal. Föreningen äger marken. Fastigheten har 27 lägenheter, alla upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Ekonomiska förvaltaren är Storholmen.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Gårdsplats/innergård

  Föreningen har en härlig innergård med utemöbler och grill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Peter Eriksén

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0705-28 83 33

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Tomtebogatan 46, 6 tr, STOCKHOLMBostadsbildVarmt välkommen till denna exklusiva vindsvåning om 152+14 kvm med soldränkt takterrass på 10 kvm med en vidsträckt utsikt över Stockholms takåsar! Lägenheten har en generös takhöjd om 4,20 meter, synliga takbjälkar och en stor inglasad balkong med golvvärme och utsikt över staden. Stora sällskapsytor med gott om plats för en stor soffgrupp framför den öppna spisen. Från vardagsrummet kommer du ut på den inglasade balkongen med en fantastisk utsikt, där det finns plats för sittgrupp och möjlighet att skjuta undan alla fönster och skapa en luftig och ljus atmosfär. Stort välkomnande kök med köksö, som har fyra inbyggda vinkylar, bjuder in till härliga sociala tillställningar. Via en trappa i hallen kommer du upp på takterrassen som har en hänförande utsikt över Stockholm och är helt insynsskyddad. Den perfekta platsen för trevliga middagar med sol från morgon till kväll. Vidare har lägenheten tre bra sovrum, ett exklusivt helkaklat badrum med en stor bastu samt en gäst-wc. Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Några guldkorn som inte bör missas är Raw, Mellqvist kaffebar, Mellow och Café Levinskys. Ta en promenad över till Fridhemsplan via St:Eriksbron och shoppa i populära Västermalmsgallerian. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och flertalet innerstadsbussar. En underbar oas mitt i Stockholms stad! För att boka in en privatvisning är ni välkomna att kontakta mäklaren. Varmt välkommen på visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50R391PGHIFCLSK517000000 kr