Frejgatan 52, 4tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Frejgatan 52, 4tr
Vasastan, STOCKHOLM

3 rum, 71 kvm, 2 991 kr/mån
Utgångspris: 6 495 000 kr
Slutpris: 7 220 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Välplanerad trea i mycket fint skick med stor balkong på attraktiv adress!

Välkommen till en mycket stilren och hemtrevlig hörnlägenhet med stor balkong på toppläge i Vasastan!

- Stor balkong med härlig förmiddagssol
- Välplanerad
- Omsorgsfulla materialval
- Rikligt ljusinsläpp
- Bra förening med mycket god ekonomi
- Attraktiv adress
- Ett stort vindsförråd

Bostaden präglas av genomgående fina materialval och härligt ljusinsläpp från stora fönster.
Du välkomnas in i den ljusa hallen med bra plats för avhängning. I lägenhetens hjärta finner vi det trivsamma och luftiga vardagsrummet med härligt ljusinsläpp som har plats för allt önskar vardagsrumsmöblemang. Köket är mycket stilrent inrett med vita skåpsluckor, bänkskiva i trä och vitt kakel. Här får man plats med matgrupp och man når den stora balkongen med plats för stolar och bord. Vidare disponerar bostaden två sovrum i bra storlek, det ena med plats för dubbelsäng och bra förvaring samt det andra med plats för säng och skrivbord. Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum med badkar samt en helkaklad gäst-wc. Till bostaden hör ett stort vindsförråd. Ett hem att trivas i!

Bostaden är belägen i mycket välskötta Brf Valkyrian 25 som har god ekonomi. I föreningen finns en gemensam takterass med utemöbler och fantastisk utsikt över takåsarna. Det finns garage i huset, tvättstuga, cykelrum och grovsoprum. Stor hiss som går hela vägen upp till vindsförrådet och ner till tvättstugan. I huset finns också välsorterade Ica Dalastan.

Här bor du i hjärtat av Vasastan med ett centralt och attraktivt läge med närhet till matbutiker, restauranger, caféer. Du har flera förskolor och skolor i närheten. Hitta lugnet i Vasaparken, barnens favorit! Här finns bland annat lekplatser, trevliga picknick ytor och minigolf. För den träningsintresserade finns det ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan. Ta en promenad i trevliga och lummiga Hagaparken. Runt knuten finner du Odenplan med dess utmärkta kommunikationer så som tunnelbanans gröna linje, pendeltåg och innerstadsbussar.

Varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
6 495 000 kr
Bud
7 220 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
71 kvm
Rum
3 rum
Avgift
2 991 kr/mån
Våning
4 av 7 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 4:7 220 000 kr28 sep 14:03
 • BUDGIVARE 2:7 150 000 kr28 sep 12:50
 • BUDGIVARE 4:7 100 000 kr27 sep 18:08
 • BUDGIVARE 5:7 050 000 kr27 sep 17:22
 • BUDGIVARE 2:7 000 000 kr27 sep 17:21
VISA ALLA BUD

Planritning

Frejgatan 52, 4tr - Planritning
Frejgatan 52, 4tr - Planritning
Frejgatan 52, 4tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum

  Hall

  Hall med klinkergolv och gråa väggar. Bra förvaring på avhängningsplats.

  Vardagsrum

  Vardagsrum med parkettgolv och ljust målade väggar. Här finns plats för soffa, soffbord och mediamöbel.

  Kök

  Kök med bra förvaring bakom vita skåpsluckor, bra arbetsyta på bänkskiva i trä och vitt kakel.

  Sovrum 1

  Sovrum med plats för dubbel säng och sidobord. Bra förvaringsmöjligheter i garderober.

  Sovrum 2

  Sovrum med plats för säng och sidobord. Här finns också plats för ett skrivbord om så önskas.

  Badrum

  Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Utrustat med Wc, handfat med spegelskåp ovan och badkar.

  Gäst-wc

  Gäst-wc med grått klinkergolv och ljust kaklade väggar. Wc och handfat med spegelskåp.

 • Bostaden

  Boarea

  71 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  2991 kr

  Kommentar till avgift

  ComHem (grundutbud) ingår i avgiften.

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 7, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 3.05338%

 • Fastigheten

  Byggår

  1968

  Renoveringar

  Hela fastigheten är stambytt 2015. Hissen renoverades 2016. Tvättstugan är renoverad 2019. Trapphus renoverades 2019. Nya balkonger på Dalagatan färdigställdes 2020. Just nu pågår byggnationer av större balkonger mot innergård.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Tvättstuga Hobbyrum Barnvagnsrum Cykelrum

  Tv & Bredband

  ComHem

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-10-14

  Energiklass

  F

  Parkering

  Föreningen har 22 garageplatser varav 3 dubbelplatser samt 1 plats för MC.

 • Driftskostnad

  El

  250 kr/mån

  Försäkring

  250 kr/mån

  Totalt

  500 kr/mån

 • Föreningen

  Namn

  BRF Valkyrian 25

  Allmänt om föreningen

  Brf Valkryian 25 äger fastigheten nr 25 i kv. Valkyrian. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger marken. Föreningen upplåter 33 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Frejgatan 52, 4tr, STOCKHOLMBostadsbildVälkommen till en mycket stilren och hemtrevlig hörnlägenhet med stor balkong på toppläge i Vasastan! - Stor balkong med härlig förmiddagssol - Välplanerad - Omsorgsfulla materialval - Rikligt ljusinsläpp - Bra förening med mycket god ekonomi - Attraktiv adress - Ett stort vindsförråd Bostaden präglas av genomgående fina materialval och härligt ljusinsläpp från stora fönster. Du välkomnas in i den ljusa hallen med bra plats för avhängning. I lägenhetens hjärta finner vi det trivsamma och luftiga vardagsrummet med härligt ljusinsläpp som har plats för allt önskar vardagsrumsmöblemang. Köket är mycket stilrent inrett med vita skåpsluckor, bänkskiva i trä och vitt kakel. Här får man plats med matgrupp och man når den stora balkongen med plats för stolar och bord. Vidare disponerar bostaden två sovrum i bra storlek, det ena med plats för dubbelsäng och bra förvaring samt det andra med plats för säng och skrivbord. Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum med badkar samt en helkaklad gäst-wc. Till bostaden hör ett stort vindsförråd. Ett hem att trivas i! Bostaden är belägen i mycket välskötta Brf Valkyrian 25 som har god ekonomi. I föreningen finns en gemensam takterass med utemöbler och fantastisk utsikt över takåsarna. Det finns garage i huset, tvättstuga, cykelrum och grovsoprum. Stor hiss som går hela vägen upp till vindsförrådet och ner till tvättstugan. I huset finns också välsorterade Ica Dalastan. Här bor du i hjärtat av Vasastan med ett centralt och attraktivt läge med närhet till matbutiker, restauranger, caféer. Du har flera förskolor och skolor i närheten. Hitta lugnet i Vasaparken, barnens favorit! Här finns bland annat lekplatser, trevliga picknick ytor och minigolf. För den träningsintresserade finns det ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan. Ta en promenad i trevliga och lummiga Hagaparken. Runt knuten finner du Odenplan med dess utmärkta kommunikationer så som tunnelbanans gröna linje, pendeltåg och innerstadsbussar. Varmt välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50QIJ5O7HCE8HKE26495000 kr