Frödingsvägen 2, 2tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Frödingsvägen 2, 2tr
Kungsholmen - Fredhäll, STOCKHOLM

2 rum, 53 kvm, 2 518 kr/mån
Utgångspris: 3 895 000 kr
Bud: 4 150 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Stilren och välplanerad 2,5:a i Fredhäll!

Stilren 2,5:a i Fredhäll! Bostaden har genomgående vackra plankgolv och färgsättning i sobra harmoniska toner. I det luftiga vardagsrummet med vackert ljusinsläpp från två väderstreck har man plats för såväl soffgrupp som matplats för 4-6 personer. Intill ligger det läckra köket som har mycket bra förvaring bakom grå fronter och generös arbetsyta för den matlagningsroade. Dessutom finns all den maskinella utrustning man behöver. I det rogivande sovrummet kan man ha dubbelsäng och annat sängkammarmöblemang. Det mindre sovrummet kan användas som småbarnsrum men kan lika gärna kan användas som arbetsrum för den som behöver ha en plats att jobba ifrån. Via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet som har dusch och försedd med tvättmaskin. Lägenheten har utmärkt förvaring i garderober i hallen och tillhörande vindsförråd.

Här bor du i småstan på Kungsholmen! Här bor du granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i barnvänliga och lugna kvarter men med närhet till stan. En kort promenad bort ligger Lindhagens galleria med ett varierat utbud av butiker, närservice och en stor ICA Maxi. I området finns flertalet trevliga restauranger, bla. populära Solstugan i Fredhäll, Golfbaren vid Kristineberg och Piren nere vid Hornsbergs Strand. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 10 minuter, det från station Kristineberg.

Välkommen på visning!
 

Utgångspris:
3 895 000 kr
Bud
4 150 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
53 kvm
Rum
2 rum
Avgift
2 518 kr/mån
Våning
2 av 4 (Ej hiss)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 1:4 150 000 kr13 jul 21:31
 • BUDGIVARE 4:4 115 000 kr13 jul 21:01
 • BUDGIVARE 3:4 100 000 kr11 jul 15:22
 • BUDGIVARE 1:3 950 000 kr10 jul 14:26
 • BUDGIVARE 2:3 920 000 kr10 jul 13:40
VISA ALLA BUD

Planritning

Frödingsvägen 2, 2tr - Planritning
Planritning
Frödingsvägen 2, 2tr - Planritning
Planritning
Frödingsvägen 2, 2tr - Planritning
Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Mikael Bjérnhof fd Lindström

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0733-87 46 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Sovrum

  Rymligt sovrum med stort fönsterparti. Plats för dubbelsäng och annat möblemang. Väggarna är målade i grå ton och på golvet ligger plankgolv.

  Sovrum 2

  Mindre sovrum perfekt för småbarnsrum eller arbetsrum. Fönster släpper in fin ljus. Gråmålade väggar och heltäckande matta på golvet.

  Badrum

  Fräscht helkaklat badrum med vita väggar och klinker på golvet. Golvvärme. Dusch med draperi. Handfat av porslin med kommod nedanför och skåp med spegeldörrar ovanför. Tvättmaskin från Electrolux. Infällda spotlights i taket. Wc.

  Vardagsrum

  Luftigt vardagsrum med stor fönsterpartier i två väderstreck. Plats för såväl större soffgrupp som matplats för 4-6 personer. Vitmålade väggar och vackert plankgolv.

  Entré

  Trevlig hall med plats för avhängning och förvaring. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger plankgolv som löper vidare in i bostaden. Inbyggda spotlights i taket.

  Kök

  Sobert kök med mycket bra förvaring bakom grå fronter. Generös arbetsyta med vitt liggande kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl och frys, gasspis med ugn och fläkt samt integrerad diskmaskin. Fönster släpper in ljus via intilliggande rum. Plankgolv.

  Förråd

  Till bostaden hör ett vindsförråd.

 • Bostaden

  Boarea

  53 kvm (Area enligt föreningen)

  Månadsavgift

  2518 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, vatten och internet.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 4, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 3.69312%

 • Fastigheten

  Byggår

  1932

  Renoveringar

  1998: Renovering stammar, kök 2003: Renovering stammar, badrum 2008: Byte elstammar 2012: Godkänd radonmätning och stamspolning 2015: Stamspolning och uppfräschning av uteplats i trädgården 2017: Godkänd OVK-besiktning 2018: Mindre översyn av tak dvs. byte ut kantplåt och komplettering av takpannor 2019: Brandskyddsåtgärder dvs. installation av utrustning och brandskyddstätning samt underhåll gassystem. 2020: Stamspolning och uppgradering av passersystem Inga övriga renoveringar är inplanerade.

  Tv & Bredband

  Kabel-tv via Telenor. Bredband via Ownit, 100 mbit/s.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2010-12-08

  Energiförbrukning

  161 kWh/m² år

 • Driftskostnad

  El

  110 kr/mån

  Totalt

  110 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

  Kommentar

  Kostnad för försäkring och gas om c:a 300 kr/mån tillkommer.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Balen 3

  Allmänt om föreningen

  Brf Balen 3 äger sedan 1995 fastigheten med samma namn. Föreningen består av ett flerbostadshus med 31 lägenheter varav 2 upplåts med hyresrätt och 2 lokaler. Den totala bostadsytan uppgår till 1 476 kvm och lokalytan 222 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Vardia Försäkring AB. Föreningens medlemmar har tillgång till tvättstuga, torkrum, cykelrum samt gräsmatta med uteplats och cykelställ. Juridisk person godkänns inte som köpare. Delat ägande godkänns med önskemål om inte fler delägare än två. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Simpleko AB.

  Ekonomi

  Inga avgiftsförändringar är planerade eller beslutade (uppgift kontrollerad med styrelsens hemsida 2020-06-30).

  Hemsida

  https://www.balen3.se/

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Vardagsrum

Vardagsrum

Matplats i vardagsrummet

Mikael Bjérnhof fd Lindström

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0733-87 46 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Frödingsvägen 2, 2tr, STOCKHOLMBostadsbildStilren 2,5:a i Fredhäll! Bostaden har genomgående vackra plankgolv och färgsättning i sobra harmoniska toner. I det luftiga vardagsrummet med vackert ljusinsläpp från två väderstreck har man plats för såväl soffgrupp som matplats för 4-6 personer. Intill ligger det läckra köket som har mycket bra förvaring bakom grå fronter och generös arbetsyta för den matlagningsroade. Dessutom finns all den maskinella utrustning man behöver. I det rogivande sovrummet kan man ha dubbelsäng och annat sängkammarmöblemang. Det mindre sovrummet kan användas som småbarnsrum men kan lika gärna kan användas som arbetsrum för den som behöver ha en plats att jobba ifrån. Via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet som har dusch och försedd med tvättmaskin. Lägenheten har utmärkt förvaring i garderober i hallen och tillhörande vindsförråd. Här bor du i småstan på Kungsholmen! Här bor du granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i barnvänliga och lugna kvarter men med närhet till stan. En kort promenad bort ligger Lindhagens galleria med ett varierat utbud av butiker, närservice och en stor ICA Maxi. I området finns flertalet trevliga restauranger, bla. populära Solstugan i Fredhäll, Golfbaren vid Kristineberg och Piren nere vid Hornsbergs Strand. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 10 minuter, det från station Kristineberg. Välkommen på visning!  https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50QBE1QOBLK8L5GT3895000 kr