Bergsgatan 55, 6 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Bergsgatan 55, 6 tr
Kungsholmen, STOCKHOLM

3 rum, boarea 73 kvm, biarea 11 kvm, 2 384 kr/mån
Utgångspris: 8 995 000 kr
Slutpris: 10 000 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Exklusiv vindsvåning med öppen spis och terrass med magnifik utsikt över takåsarna

Exklusiv vindsvåning om 84 kvm golvyta med alla härliga attribut som man kan önska såsom öppen spis, vackra takbjälkar, underbar terrass i söderläge med magisk utsikt över takåsarna och dessutom genomgående golvvärme. Genom stora fönsterpartier, högt i tak (ca 3,8 m upp till nock) och härliga takfönster får vindsvåningen vacker ljussättning. I det avkopplande vardagsrummet sitter man ombonat med vitkalkade väggar och stämningsfull öppen spis och i det intilliggandeI stilrena köket har man mycket utmärkt förvaring bakom eleganta fronter och dessutom utmärkt maskinell utrustning. Till bords sitter man utan problem 12-16 personer. Via glasad dragdörr kommer man ut till den fantastiska terrassen som ligger i skönt söderläge och är kryddad med plats för loungemöbler samt har automatisk markis och infravärme. Master bedroom ligger i avskilt rofyllt läge med plats för dubbelsäng och generöst med förvaring i platsbyggda garderober. Det mindre sovrummet intill är ett utmärkt barnrum med plats för säng, pysselhörna och gott om lekyta. Alternativt kan rummet med fördel användas som arbetsrum. Det helkaklade sobra badrummet är lyxigt utrustad med såväl falldusch som badkar, tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är uppmätt till 73 kvm BOA plus 11 kvm golvyta plus terrassen om 5 kvm. Förening med god ekonomi och låg avgift i en trivsam 20-tals fastighet med vackert trapphus. Här bor du bokstavligt talat med all vardagslyx man kan önska sig och dessutom med himlen runt hörnet!

Attraktivt läge centralt på Kungsholmen med närhet till såväl stadsliv, grönområden och kommunikationer. Här finns ett rikt utbud av charmiga caféer, restauranger, barer, butiker och livsmedelsaffärer. Alldeles i närheten finns Kronobergsparken som erbjuder grönska och parklek. Även nära till Norr Mälarstrands vackra promenadstråk, Rålambshovsparken och Smeduddsbadet. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans Blå linje längre ner på gatan vid Rådhuset och flertalet bussar i närområdet.

Varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
8 995 000 kr
Bud
10 000 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
73 kvm
Biarea
11 kvm
Rum
3 rum
Avgift
2 384 kr/mån
Våning
6 av 6 (Hiss finns)

Planritning

Bergsgatan 55, 6 tr - Planritning
Bergsgatan 55, 6 tr - Planritning
Bergsgatan 55, 6 tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Richard Wall

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

Patrik Lundberg

Assisterande Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum

  Kök

  Stilrent kök med utmärkt förvaring bakom bakom snygga träfronter. Generös arbetsyta av granit med vertikalt skiffer ovanför. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl och frys, spishäll med varmluftsugn och fläkt, micro samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror från Miele. Till bords sitter man åtskilliga, 12-16 personer. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger askgolv. Ljudsystem från Bose finns installerat.

  Entré

  Trevlig hall med plats för avhängning och klädförvaring i möbel.

  Vardagsrum

  Välplanerat och ombonat vardagsrum med vita väggar och takbjälkar. Plats för större soffgrupp.

  Terrass

  Underbar terrass i söderläge med plats för loungemöbler och grill. Automatisk markis och infravärme.Här kan ni njuta av solen från morgon till kväll.

  Master Bedroom

  Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Platsbyggda garderober ger utmärkt förvaring. Vitmålade väggar och heltäckningsmatta i vacker grå ton.

  Sovrum

  Perfekt barnrum med plats för säng, pyssel-eller plugghörna och lekyta. Väggarna har floral tapet och på golvet ligger plankgolv.

  Badrum

  Sobert helkaklat badrum med vita väggar och svart klinker på golvet. Golvvärme. Falldusch med skyddsvägg av glas. Handfat av porslin med stilren kommod nedanför och spegelskåp med belysning ovanför. Vägghängd wc. Tvättmaskin och torktumlare från Miele. Praktiskt insynsskyddat vädringsfönster. Inbyggda spotlights i taket.

 • Bostaden

  Boarea

  73 kvm (Areauppgifter enlligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  2384 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme och vatten. Obligatoriska tillägg om 74kr/mån för balkongfond samt 168kr/mån för Kabel-tv och bredband.

  Biarea

  11 kvm

  Våning och hiss

  Våningsplan 6 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 3.33191%

 • Fastigheten

  Byggår

  1929

  Renoveringar

  2002–03 Rörstambyten samt byte av elstigare 2005 Fönsterrenovering 2008 Renovering tak 2008 Renovering tvättstuga 2008–09 Trapphus samt hiss 2011 Renovering innergård 2013 Renovering tvättstuga 2015–16 Ny fjärrvärmecentral 2018 Fasadrenovering samt balkong- och fönsterrenovering

  Tv & Bredband

  Kabel-tv och bredband via ComHem.

  Status energideklaration

  Beställd

 • Driftskostnad

  El

  500 kr/mån

  Totalt

  500 kr/mån

  Kommentar

  Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Bergsfallet 10

  Allmänt om föreningen

  Brf Bergsfallet 10 är en äkta och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen registrerades år 1999 och äger marken. Adresserna är Bergsgatan 53 och Bergsgatan 55. Fastigheten bebyggdes år 1926–1927. Föreningen upplåter 27 lägenheter med bostadsrätt och 5 lokaler med hyresrätt. Hyreslokalerna ger en bra hyresintäkt till föreningen. Den totala bostadsytan uppgår till 2 206 kvm och lokalytan till 346 kvm. Föreningen har låg belåning, lån per kvm bostadsyta uppgår endast till ca 3 418 kr. Under 2019 gjordes en amortering med 1 140 000 kr på föreningens lån pga den goda ekonomin. Det finns en fräsch tvättstuga i källarplan med full maskinell utrustning. Medlemmarna har även tillgång till en innergård med cykelförvaring. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Brandkontoret. Juridisk person godkänns ej som medlem. Delat ägande godkänns med en lägsta ägarandel på 10%. Inga beslutade avgiftsförändringar, kontrollerat 2021-12-21. Den ekonomiska förvaltningen sköts av NABO.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar. (Kontrollerat 2020-12-21).

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Richard Wall

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Richard Wall

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

Patrik Lundberg

Assisterande Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Bergsgatan 55, 6 tr, STOCKHOLMBostadsbildExklusiv vindsvåning om 84 kvm golvyta med alla härliga attribut som man kan önska såsom öppen spis, vackra takbjälkar, underbar terrass i söderläge med magisk utsikt över takåsarna och dessutom genomgående golvvärme. Genom stora fönsterpartier, högt i tak (ca 3,8 m upp till nock) och härliga takfönster får vindsvåningen vacker ljussättning. I det avkopplande vardagsrummet sitter man ombonat med vitkalkade väggar och stämningsfull öppen spis och i det intilliggandeI stilrena köket har man mycket utmärkt förvaring bakom eleganta fronter och dessutom utmärkt maskinell utrustning. Till bords sitter man utan problem 12-16 personer. Via glasad dragdörr kommer man ut till den fantastiska terrassen som ligger i skönt söderläge och är kryddad med plats för loungemöbler samt har automatisk markis och infravärme. Master bedroom ligger i avskilt rofyllt läge med plats för dubbelsäng och generöst med förvaring i platsbyggda garderober. Det mindre sovrummet intill är ett utmärkt barnrum med plats för säng, pysselhörna och gott om lekyta. Alternativt kan rummet med fördel användas som arbetsrum. Det helkaklade sobra badrummet är lyxigt utrustad med såväl falldusch som badkar, tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är uppmätt till 73 kvm BOA plus 11 kvm golvyta plus terrassen om 5 kvm. Förening med god ekonomi och låg avgift i en trivsam 20-tals fastighet med vackert trapphus. Här bor du bokstavligt talat med all vardagslyx man kan önska sig och dessutom med himlen runt hörnet! Attraktivt läge centralt på Kungsholmen med närhet till såväl stadsliv, grönområden och kommunikationer. Här finns ett rikt utbud av charmiga caféer, restauranger, barer, butiker och livsmedelsaffärer. Alldeles i närheten finns Kronobergsparken som erbjuder grönska och parklek. Även nära till Norr Mälarstrands vackra promenadstråk, Rålambshovsparken och Smeduddsbadet. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans Blå linje längre ner på gatan vid Rådhuset och flertalet bussar i närområdet. Varmt välkommen på visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50PJURMLFKV1OVQN8995000 kr