Industrigatan 2 A, 2 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Industrigatan 2 A, 2 tr
Kungsholmen - Fridhemsplan, STOCKHOLM

3 rum, boarea 86 kvm, biarea 7 kvm, 4 697 kr/mån
Utgångspris: 8 175 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Modern 3:a med ett eget orangeri i populära Chokladfabriken!

CHOKLADFABRIKEN // EGET ORANGERI // MAGISKT FÖNSTERPARTI // GARAGE I FASTIGHETEN // 3 ROK

Välkomna till en 3:a i absolut toppskick med ett eget orangeri! En lyxig och modern känsla präglar lägenheten som erbjuder det mesta man kan önska sig av en bostad. Här bor ni med stora, luftiga och sällskapliga ytor, golv i vitpigmenterad ask och genomgående smakfulla materialval. Hallen är rymlig och erbjuder gott om förvaring och heltäckningsmatta. Badrummet är utrustat med kvalitativa varumärken och bostaden har gott om förvaring i flertalet garderober samt en walk-in-closet. Ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning med det välutrustade köket från Kvänum. Två bra sovrum där båda vetter mot orangeriet, här kan ni njuta av en alldeles egen oas med odlingsmöjligheter och avkopplande stunder. En fantastisk lägenhet med en perfekt planlösning, exklusiva materialval och ett lugnt och fint läge på Kungsholmen!
Bostaden är belägen i populära Chokladfabriken, en stabil förening som erbjuder både garage och gym till sina medlemmar. Läget är optimalt med direkt närhet till både Fridhemsplan samt promenadstråken längs med Kungsholms Strand.

Varmt välkomna på visning!

Utgångspris:
8 175 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
86 kvm
Biarea
7 kvm
Rum
3 rum
Avgift
4 697 kr/mån
Våning
3 av 7 (Hiss finns)

Planritning

Industrigatan 2 A, 2 tr - Planritning
Industrigatan 2 A, 2 tr - Planritning
Industrigatan 2 A, 2 tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Jonas Tillman

Assisterande Fastighetsmäklare

0707-15 57 80

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum

  Hall

  Välkomnande hall där du direkt möts av vardagsrummets härliga ljusinsläpp. Praktiska garderober med skjutdörrar som genererar gott om förvaring. Specialdesignad hatthylla och praktisk heltäckningsmatta i grå nyans.

  Vardagsrum

  Detta rum erbjuder en luftig och sällskaplig känsla! Med stora sociala ytor och ett otroligt fönsterparti som stäcker sig från vägg till vägg blir detta lägenhetens mittpunkt. Öppen planlösning med köket gör vardagsrummet lättmöblerat och lättillgängligt. Synliga takbjälkar ger en modern och samtidigt elegant prägel på rummet. Från vardagsrummet finns en direktutgång till orangeriet.

  Kök

  Modernt kök med ett stilrent utförande i rostfritt stål från Kvänum. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn från Bertazzoni, diskmaskin, kyl och frys från Siemens. Snygg och praktisk köksö binder ihop ytan med vardagsrummet. Extra förvaring finns i fullstora skåp längs med ena väggen, här finns även ugnen.

  Sovrum 1

  Harmoniskt sovrum med ett otroligt ljusflöde tack vare fönsterparti och glasad dörr ut mot den grönskande vinterträdgården. Sovrummet är möblerbart med dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Förvaring finns i platsbyggd garderobsvägg samt i en intilliggande, inredd walk-in-closet.

  Orangeri

  Här bor ni med ett alldeles eget orangeri/vinterträdgård. Charmigt trägolv och vackra fönster med utrymme för mycket grönska såväl som möblemang. Ett extra rum som passar utmärkt för rekreation! Utrymmet om ca 7 kvm räknas som biarea och skulle i praktiken kunna omvandlas till boarea.

  Sovrum 2

  Ett mindre sovrum som även fungerar lika bra som arbets- och/eller barnrum. Även detta rum ligger i anslutning och vetter mot vinterträdgården med har därmed samma härliga och vackra ljusflöde. Utanför sovrummet finns det förvaring i en platsbyggd garderob med skjutdörrar.

  Badrum

  Modernt badrum med väggar och golv klädda i klinkermosaik. Infällda spotlights i taket och genomgående stilrena materiaval ger en lyxig känsla. Utrustat med vägghängd wc, handfat med benställning i amerikansk valnöt och badkar från Duravit. Dusch och tvättställsblandare från Grohe.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 6 kvm

 • Bostaden

  Boarea

  86 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  4697 kr

  Kommentar till avgift

  Inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband och IP-telefoni

  Biarea

  7 kvm

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 7, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.22%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Bojen 3

  Byggår

  1920/1970

  Renoveringar

  Huset byggdes 1920 och tillhörde konfektyrföretaget Choklad-Thule. Under 2015 färdigställde Oscar Properties den gamla chokladfabriken och här finns idag nybyggda, exklusiva lägenheter. I ombyggnationen totalrenoverades fastigheten och samtliga V/A-stammar och elstigare byttes. Totalrenoveringen omfattade även fasad, fönster, hissar, tak, trapphus, gård och garage. Föreningen har investerat en hel del kapital i att förbättra och renovera innergården. 2019 installerades elbilsladdning i garaget och solceller på taket är under projektering.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Gemensam, lummig och fin innergård med planteringar, stora trädäck med pergola, infälld belysning och trädgårdsmöbler. Här finns även en boulebana, pingisbord samt en exklusiv gasolgrill. Den fina innergården är stängd och endast boende i föreningen har åtkomst. Avfallshantering sker i separat soprum som nås från källarplan. Cykelställ på gården och i cykelförvaring i källaren. Det finns tillgång till rullstols- och barnvagnsförråd i markplan från både Industrigatan och Fridhemsgatan. I fastigheten finns en restaurang och medlemsgym, övriga träningsmöjligheter finns runt Fridhemsplan.

  Tv & Bredband

  Alla lägenheter har fiberkabel från Ownit. I månadsavgiften ingår bredband med hastigheten 100 Mbit/s samt ett basutbud av TV-kanaler från Canal Digital.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2009-01-27

  Parkering

  I källarplan finns 57 garageplatser som är uppdelade på två plan. Dessa hyrs ut till föreningens medlemmar. Medlem som önskar ställa sig i kö för garageplats meddelar styrelsen. En plats kostar 2000 kr/mån. För närvarande är det en kort kö.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Chokladfabriken

  Allmänt om föreningen

  Brf Chokladfabriken är en äkta och stabil bostadsrättsförening som registrerades 2013. Föreningen äger marken. Oscar Properties totalrenoverade 2013-2015 fastigheten Chokladfabriken som ursprungligen uppfördes på 1920-talet. Huset är en nyproducerad byggnad i industriell stil och präglas av moderna planlösningar och inglasade vinterträdgårdar. Föreningen innefattar adresserna Industrigatan 2 A och Fridhemsgatan 53. Föreningen består av 85 lägenheter med bostadsrätt, 5 lokaler med hyresrätt samt 57 garageplatser. Lägenhetsfördelning: 5 stycken 1 RoK 19 stycken 2 RoK 22 stycken 3 RoK 29 stycken 4 RoK 9 stycken 5 RoK 1 stycken 6 RoK Av garageplatserna är 45 stycken utrustade med elbilsladdare. Garaget är beläget i källarplan, en plats kostar 2000 kr/mån, för närvarande är det en kort kö, eventuellt finns ledig plats. Den totala bostadsytan uppgår till 7 044 kvm, lokalytan består av 591 kvm samt garage och övrig yta 1 723 kvm. Under 2018 gjordes en amortering på lånen med 3 000 000 kr. Föreningen har för avsikt att amortera 3 000 000 kr varje år pga den goda ekonomin. Lokalerna hyrs ut till en butik, restaurang, träningsstudio samt ett bokförlag. Föreningen godkänner inte juridisk person men godkänner delat ägande med minsta ägarandel 10%. Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Inga planerade avgiftsförändringar. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Viredo. Föreningens hemsida: www.brfchokladfabriken.se

  Hemsida

  http://brfchokladfabriken.se/

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Jonas Tillman

Assisterande Fastighetsmäklare

0707-15 57 80

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Industrigatan 2 A, 2 tr, STOCKHOLMBostadsbildCHOKLADFABRIKEN // EGET ORANGERI // MAGISKT FÖNSTERPARTI // GARAGE I FASTIGHETEN // 3 ROK Välkomna till en 3:a i absolut toppskick med ett eget orangeri! En lyxig och modern känsla präglar lägenheten som erbjuder det mesta man kan önska sig av en bostad. Här bor ni med stora, luftiga och sällskapliga ytor, golv i vitpigmenterad ask och genomgående smakfulla materialval. Hallen är rymlig och erbjuder gott om förvaring och heltäckningsmatta. Badrummet är utrustat med kvalitativa varumärken och bostaden har gott om förvaring i flertalet garderober samt en walk-in-closet. Ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning med det välutrustade köket från Kvänum. Två bra sovrum där båda vetter mot orangeriet, här kan ni njuta av en alldeles egen oas med odlingsmöjligheter och avkopplande stunder. En fantastisk lägenhet med en perfekt planlösning, exklusiva materialval och ett lugnt och fint läge på Kungsholmen! Bostaden är belägen i populära Chokladfabriken, en stabil förening som erbjuder både garage och gym till sina medlemmar. Läget är optimalt med direkt närhet till både Fridhemsplan samt promenadstråken längs med Kungsholms Strand. Varmt välkomna på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50OQP78UDQ3FFVI08175000 kr