Garvar Lundins gränd 8, 2tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Garvar Lundins gränd 8, 2tr
Kungsholmen, STOCKHOLM

2.5 rum, 60.5 kvm, 1 562 kr/mån
Utgångspris: 5 495 000 kr
Slutpris: 6 250 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Fräsch och välplanerad 2,5:a med balkong i skuldfri förening invid Norr Mälarstrand!

Välkommen till en väldisponerad 2,5:a med balkong på toppläge invid Norr Mälarstrand! Bostaden är i genomgående fint skick och har vackra attribut såsom fiskbensparkett, generös takhöjd om 3m och djupa fönsternischer. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp via ett stort fönster som tillsammans med takhöjden skapar rymd. Här får man plats med såväl större soffgrupp som matbord med 4-6 sittplatser. I det tidlöst inredda köket finns gott om förvaring bakom vita fronter och plats för matgrupp. Vidare disponerar bostaden ett rymligt sovrum i rofyllt läge mot den lummiga innergården. Härifrån når man lägenhetens soliga balkong. Via hallen kommer man i det stilrena och helkaklade badrummet. Lägenheten har genomgående gott om förvaring och bekvämligheter såsom diskmaskin och tvättmaskin.

Här bor du med låg avgift om 1562kr i skuldfri förening! 105 lägenheter upplåts med bostadsrätt och 6 lägenheter upplåts med hyresrätt som är en dold tillgång då de på sikt kan upplåtas med bostadsrätt och säljas av föreningen.

Garvar Lundins gränd är den enda gränden på Norr Mälarstrand. Det ger ett lugnt läge med i det närmaste obefintlig biltrafik intill bostaden. Läget är också mycket centralt och här finns goda kommunikationer med både buss och tunnelbana på nära avstånd. En kort promenad från bostaden finner du flera restauranger och caféer samt all tänkbar service såsom livsmedelsaffärer, apotek, systembolag och Västermalmsgallerian med sitt shoppingutbud.

Välkommen på visning!

Utgångspris:
5 495 000 kr
Bud
6 250 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
60.5 kvm
Rum
2.5 rum
Avgift
1 562 kr/mån
Våning
2 av 5 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 4:6 250 000 kr07 jul 12:13
 • BUDGIVARE 3:6 225 000 kr07 jul 12:06
 • BUDGIVARE 4:6 200 000 kr07 jul 11:59
 • BUDGIVARE 3:6 185 000 kr07 jul 11:51
 • BUDGIVARE 4:6 160 000 kr07 jul 11:46
VISA ALLA BUD

Planritning

Garvar Lundins gränd 8, 2tr - Planritning
Planskiss
Garvar Lundins gränd 8, 2tr - Planritning
Planskiss
Garvar Lundins gränd 8, 2tr - Planritning
Planskiss

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Mikael Bjérnhof fd Lindström

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0733-87 46 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2.5 rum

  Entré

  Välkomnande och ljus entré som leder vidare in i inre hall. Vacker fiskbensparkett och vita väggar. Goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober.

  Vardagsrum

  Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, soffbord, mediamöbel samt matgrupp. Fint ljusinsläpp via ett stort fönster och generös takhöjd på 3m som skapar rymd. I väggarna finns kanaler för surroundljud. Vitmålade väggar och fiskbensparkett på golvet.

  Kök

  Tidlöst inrett kök med mycket god förvaring bakom vita fronter. Bänkskiva i trä och stänkskydd i vitt kakel. Fint ljusinsläpp via två fönster. Praktisk väggfast kökssoffa/bänk vid matplatsen. Här finns plats för ca 4 personer. Fint trägolv och vita väggar. Maskinell utrustning i kyl/frys, gasspis och elugn, fläkt och diskmaskin.

  Sovrum

  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Via pardörrar når du lägenhetens härliga balkong. Vacker fiskbensparkett på golv och vita väggar.

  Balkong

  Balkong med förmiddagssol i rofyllt österläge som vetter mot den lummiga innergården. Här finns plats för stolar och bord.

  Badrum

  Smakfullt inrett badrum med vitkaklade väggar och grått klinker på golv. Duschhörna med grön mosaik på vägg. Handfat med kommod och spegel ovan. Wc och tvättmaskin.

 • Bostaden

  Boarea

  60.5 kvm

  Månadsavgift

  1562 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme och vatten.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.94881%

 • Fastigheten

  Byggår

  1929

  Renoveringar

  Ombyggnaden 1995/96 omfattade följande: Stambyte badrum/WC Stambyte kök Ny el-dragning Renovering tak Renovering fasad Tvättstuga och trapphus 2003-2004 Vissa balkonger är nybyggda 2009 Rökkanaler renoverade (10 års garanti) 2011-2012 Renovering av takvåningsterrasser 2013 Renovering av föreningens två fjärrvärmecentraler och installation av nya termostater i samtliga lägenheter 2015 Målning av trapphus 2015 Stamspolning 2016 Målning av yttertak samt taksäkerhetsåtgärder 2019 Fönster renoverades Kommande renoveringar: 2020-2021 Småfix i fönster på vindsvåningar och enklare saker på gården för nr 6 och nr 8

  Tv & Bredband

  Erbjuds via ComHem (kabel-TV-uttag), Bredbandsbolaget (separat uttag) samt via kopparnätet (Telia m.fl.)

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-04-21

  Energiklass

  F

 • Driftskostnad

  El

  430 kr/mån

  Totalt

  430 kr/mån

  Kostnaden avser 3 personer i hushållet

  Kommentar

  Kostnad för försäkring tillkommer Gas 252kr per månad tillkommer

 • Föreningen

  Namn

  Brf Vattuormen 35-40

  Allmänt om föreningen

  Bildades 1995. Föreningen köpte fastigheten 1996. Antal bostadsrättslägenheter: 105. Antal hyresrättslägenheter: 6. Antal kommersiella lokaler: 0. Föreningen är klassad som ”äkta” bostadsrättsförening. Föreningen är skuldfri. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av ”Fastighetsägarna”. Föreningens tekniska förvaltning sköts av HSB. Föreningen accepterar inte juridiska personer som medlem vid förvärv av lägenhet för bostadsändamål. Föreningen kräver att den som ska bo i lägenheten äger minst 10 procent av lägenheten. Övriga utrymmen: Källarförråd tillhörande varje enskild lägenhet, Tvättstuga i källaren, Cykelparkering i källaren. Bredband, TV och telefoni erbjuds via ComHem (kabel-TV-uttag), Bredbandsbolaget (separat uttag) samt via kopparnätet (Telia m.fl.)

  Hemsida

  www. garvarlundin.se

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Mikael Bjérnhof fd Lindström

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0733-87 46 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Garvar Lundins gränd 8, 2tr, STOCKHOLMBostadsbildVälkommen till en väldisponerad 2,5:a med balkong på toppläge invid Norr Mälarstrand! Bostaden är i genomgående fint skick och har vackra attribut såsom fiskbensparkett, generös takhöjd om 3m och djupa fönsternischer. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp via ett stort fönster som tillsammans med takhöjden skapar rymd. Här får man plats med såväl större soffgrupp som matbord med 4-6 sittplatser. I det tidlöst inredda köket finns gott om förvaring bakom vita fronter och plats för matgrupp. Vidare disponerar bostaden ett rymligt sovrum i rofyllt läge mot den lummiga innergården. Härifrån når man lägenhetens soliga balkong. Via hallen kommer man i det stilrena och helkaklade badrummet. Lägenheten har genomgående gott om förvaring och bekvämligheter såsom diskmaskin och tvättmaskin. Här bor du med låg avgift om 1562kr i skuldfri förening! 105 lägenheter upplåts med bostadsrätt och 6 lägenheter upplåts med hyresrätt som är en dold tillgång då de på sikt kan upplåtas med bostadsrätt och säljas av föreningen. Garvar Lundins gränd är den enda gränden på Norr Mälarstrand. Det ger ett lugnt läge med i det närmaste obefintlig biltrafik intill bostaden. Läget är också mycket centralt och här finns goda kommunikationer med både buss och tunnelbana på nära avstånd. En kort promenad från bostaden finner du flera restauranger och caféer samt all tänkbar service såsom livsmedelsaffärer, apotek, systembolag och Västermalmsgallerian med sitt shoppingutbud. Välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50N304I21GG4RLC35495000 kr