Sandhamnsgatan 75F
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Sandhamnsgatan 75F
Östermalm - Gärdet, STOCKHOLM

3 rum, 87 kvm, 4 519 kr/mån
Utgångspris: 7 250 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Exklusiv 3:a i 79 & Park med vidsträckt utsikt mot Gärdet & Djurgården!

Mycket smakfull trea där inga detaljer har lämnats åt slumpen! Bostaden präglas av utsikten mot Gärdet och ett underbart ljusinsläpp. Genomgående vitmålade väggar, vackra naturmaterial som vitpigmenterade ekgolv samt badrum i granitkeramik. Genomgående 2,75 m i takhöjd. Behaglig golvvärme och multimediauttag i samtliga rum. Balkong med räcke i glas och fri utsikt mot Gärdet. Köket är från Italienska Varenna med grå kalksten på bänkskiva och stänkskydd. Köket är i öppen planlösning mot ett generöst vardagsrum. Två bra sovrum varav ett av dem har en anslutande walk in closet med platsbyggd förvaring. Tvättpelare i badrummet.
I föreningen finns två gemensamma takterrasser att tillgå.

På Gärdet finns många grönområden mellan husen vilket ger en lätt lantlig känsla som många uppskattar, samtidigt som det är nära till city. På Gärdesfältet finns möjligheter till rekreation och motion med flertalet promenad- och joggingstråk. Utegym finns på Gärdets gröna fält, invid Kampementsbadet. Närhet till flera matbutiker samt till Fältöversten med flertalet butiker, restauranger och annan service.
Bra kommunikationer som tar dig dit du vill - buss 1, 72 och 76 utanför huset.

Välkommen på visning!

Utgångspris:
7 250 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
87 kvm
Rum
3 rum
Avgift
4 519 kr/mån
Våning
2 av 9 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 9 aug

14:00-14:30

måndag, 10 aug

17:30-18:00

MÄKLARE

Peter Eriksén

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0705-28 83 33

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum

  Entré

  Välkomnande entré med plats för avhängning av ytterkläder. I anslutning till entrén finns plats för arbetsplats eller ytterligare förvaring. Vackra vitpigmenterade ekgolv som löper genom hela bostaden.

  Badrum

  Snyggt badrum i stora granitkeramikplattor på golv och väggar. Steninfattad spegel i Bottocinomarmor och tvättställ. Förvaring och tvättpelare i högskåp. Badrummet är utrustat med vägghängd wc, dusch och elburen handdukstork.

  Kök

  Specialritat kök i grågrön kulör från Italienska Varenna. Bänkskivor och stänkskydd i grå kalksten. Integrerad lucka till diskmaskin och kyl/frys. Varmluftsugn och infälld induktionshäll. Vitvaror från Miele. Specialritad rostfri kolfilterfläkt. Generös matplats.

  Vardagsrum

  Generöst vardagsrum med underbart ljusinsläpp från fönster som sträcker sig från golv till tak. Gott om plats för generös soffgrupp samt mediamöbel. Här finns utgång till den trevliga balkongen med glasräcke, sydvästläge och utsikt mot Gärdet.

  Sovrum 1

  Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Anslutande walk in closet med platsbyggd förvaring.

  Sovrum 2

  Bostadens andra sovrum har även det gott om plats för dubbelsäng. Kan även med fördel användas som arbetsrum. Förvaring finns i skjutdörrsgarderob.

 • Bostaden

  Boarea

  87 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  4519 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen har individuell mätning av respektive hushålls förbrukning. Denna faktureras i efterskott.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 9, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.61122%

  Andel av årsavgift: 0.61%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Stockholm Stettin 7

  Byggår

  2018

  Renoveringar

  Inga större är planerade de närmaste åren. 2-årsbesiktning gentemot Oscar Properties kommer att genomföras under slutet av 2020.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Cykeluppställning, barnvagns och rullstolsförråd finns i garaget. Sopsugsanläggning och återvinningsrum finns i fastigheten. Det finns möjlighet att nyttja förskolans lekplats för de boende efter deras verksamhetstid. I trapphus 1, 2 och 3 finns det gemensamma takterrasser (ej helt färdigställda än).

  Tv & Bredband

  Tv och bredband via Ownit

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-06-12

  Parkering

  Garage finns i huset, platser ansöks via ViRedo (f.n. lediga platser alt. kort kö) 2 000 kr/månad. Ett mindre antal laddplatser för elbil finns för extra kostnad.

 • Driftskostnad

  El

  400 kr/mån

  Försäkring

  350 kr/mån

  Totalt

  750 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Brf Stettin 7

  Allmänt om föreningen

  Brf Stettin 7 är en så kallad äkta bostadsrättsförening som innehar fastigheten med äganderätt. Föreningen består av 169 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt, en förskola som upplåts med bostadsrätt samt åtta lokaler som upplåts med hyresrätt. Den totala bostadsytan är 13 139 kvm och den totala lokalytan är 1 325 kvm. Fastigheten färdigställs 2018 med adresserna Sandhamnsgatan 75–83.

  Hemsida

  https://oscarproperties.com/projekt/79-park/

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Peter Eriksén

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0705-28 83 33

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 9 aug

14:00-14:30

måndag, 10 aug

17:30-18:00

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Sandhamnsgatan 75F, STOCKHOLMBostadsbildMycket smakfull trea där inga detaljer har lämnats åt slumpen! Bostaden präglas av utsikten mot Gärdet och ett underbart ljusinsläpp. Genomgående vitmålade väggar, vackra naturmaterial som vitpigmenterade ekgolv samt badrum i granitkeramik. Genomgående 2,75 m i takhöjd. Behaglig golvvärme och multimediauttag i samtliga rum. Balkong med räcke i glas och fri utsikt mot Gärdet. Köket är från Italienska Varenna med grå kalksten på bänkskiva och stänkskydd. Köket är i öppen planlösning mot ett generöst vardagsrum. Två bra sovrum varav ett av dem har en anslutande walk in closet med platsbyggd förvaring. Tvättpelare i badrummet. I föreningen finns två gemensamma takterrasser att tillgå. På Gärdet finns många grönområden mellan husen vilket ger en lätt lantlig känsla som många uppskattar, samtidigt som det är nära till city. På Gärdesfältet finns möjligheter till rekreation och motion med flertalet promenad- och joggingstråk. Utegym finns på Gärdets gröna fält, invid Kampementsbadet. Närhet till flera matbutiker samt till Fältöversten med flertalet butiker, restauranger och annan service. Bra kommunikationer som tar dig dit du vill - buss 1, 72 och 76 utanför huset. Välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50M43SGQIBDND6PT7250000 kr