Drottninggatan 73C
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Drottninggatan 73C
Norrmalm, STOCKHOLM

4 rum, 141 kvm, 940 kr/mån
Utgångspris: 16 500 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Välplanerad och rymlig fyra med öppen spis. Ev juridisk person ok.

Välkommen till en välplanerad och rymlig fyra med öppen spis med en takhöjd om 2,93 meter. Möjligheter finns för juridisk person att förvärva bolaget som idag äger lägenheten. Lägenheten har fiskbensparkett på golvet, speglade dörrar och stuckaturer. Genom stora fönster i två vädersträck kommer det in generöst med ljus i rummen. Bostadens vardagsrum är rymligt och har en vacker kakelugn. Här erbjudes plats för stor soffgrupp, soffbord samt tv-möbel. Från vardagsrummet når du ett av bostadens sovrum där det finns plats för dubbelsäng och sängbord. Köket är utrustat med en köksö med gott om förvaring. Vidare disponerar lägenheten ett till rofyllt sovrum, matsal med plats för matgrupp om 8-10 personer samt helkaklat badrum utrustat med duschhörna, tvättmaskin, torktumlare samt bänkskiva i marmor.

I direkt närhet till bostaden finner ni flertalet populära caféer och restauranger. Kommunikationerna här är mycket goda med ett par minuters promenad till både tunnelbana och tåg. Ni finner även Stockholms största shoppinggata direkt utanför dörren.

Varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
16 500 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
141 kvm
Rum
4 rum
Avgift
940 kr/mån
Våning
4 (Hiss finns)

Planritning

Drottninggatan 73C - Planritning
Drottninggatan 73C - Planritning
Drottninggatan 73C - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Peter Eriksén

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0705-28 83 33

[email protected]

Niklas Wellmér

Assisterande Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum

  Entré

  Entrén är rymlig och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Från entrén kommer ni in i den inre hallen som är möblerbar. Här är det fiskbensparkett på golvet och ljust blå väggar. Gott om förvaring i dubbelgarderob.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet är rymligt och har ett generöst ljusinsläpp via två stora fönster. På golvet ligger fiskbensparkett och väggarna

  Kök

  I köket finner ni en stor köksö som är utrustad med diskho, induktionshäll, ugn och fläkt. Det är även gott om plats i skåp under. Bänkskivan är i sten.

  Matsal

  Matsalen har ett generöst ljusinsläpp genom stora fönster i två väderstreck. På golvet ligger fiskbensparkett och väggarna går i beige ton. I taket finns stuckatur och takrosett.

  Sovrum 1

  Det stora rogivande sovrummet erbjuder plats för en dubbelsäng, sängbord samt förvaringsmöbel. Ljusinsläppet är generöst via två stora fönster. I detta rum finner ni även en kakelugn.

  Sovrum 2

  Det mindre sovrummet har fiskbensparkett och väggarna går i beige. Det finns plats för dubbelsäng och sängbord.

  Badrum

  Badrummet är helkaklat i marmor och har en duschhörna. Här finns tvättmaskin och torktumlare.

  Gäst-wc

  Källarförråd

  Till bostaden hör ett förråd om 4 kvm.

 • Bostaden

  Boarea

  141 kvm

  Månadsavgift

  940 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 0, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 5.4864%

 • Fastigheten

  Byggår

  1886

  Renoveringar

  2008/2009 - Takrenovering 2011 - Lägenhetsbalkonger sattes upp 2012 - Uppfräschning av gård 2012/2013 Fasadrenovering 2013 - Fiberinstallation 2013 - Målning av trappor och golv i källaren 2014 - Åtgärder fukt på fasad 2014 - Byte av trasigt avloppsrör 2014 - Ommålning av gårdshustak 2015 - Ommålning av fönster och dörrar mot gård 2015 - Renovering av sophantering 2015 - Fläktbyte restaurang 2016 - Hissrenovering 2016 - Ommålning trapphuset, gårdshuset 2017 - Ommålning av trapphuset, gatuhuset 2019 - Ny undercentral för värme och varmvatten 2019 - Ny bellysningsamatur i källare 2019 - Byte till lågenergilampor i trapphus 2019 - Genomgång och åtgärder enligt utförd OVK 2019 - Givare för temperaturmätning

  Övriga byggnader/utrymmen

  Tvättstuga

 • Föreningen

  Namn

  Brf Barnhuset 3

  Allmänt om föreningen

  Byggnadens totalyta enligt taxeringsbesked är 3 173kvm varav 2 570 kvm utgör lägenhetsyta och 602 kvm utgör lokalyta. Tomtyta är 820 kvm. Marken till fastigheten innehas med äganderätt. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom If Skadeförsäkring. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Nabo. Lån / kvm bostadsrättsyta 10 506 kr (2018)

  Gårdsplats/innergård

  Innergård

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

23-Vardagsrum

35-Hall

9-Vardagsrum

Peter Eriksén

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0705-28 83 33

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Peter Eriksén

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0705-28 83 33

[email protected]

Niklas Wellmér

Assisterande Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Drottninggatan 73C, STOCKHOLMBostadsbildVälkommen till en välplanerad och rymlig fyra med öppen spis med en takhöjd om 2,93 meter. Möjligheter finns för juridisk person att förvärva bolaget som idag äger lägenheten. Lägenheten har fiskbensparkett på golvet, speglade dörrar och stuckaturer. Genom stora fönster i två vädersträck kommer det in generöst med ljus i rummen. Bostadens vardagsrum är rymligt och har en vacker kakelugn. Här erbjudes plats för stor soffgrupp, soffbord samt tv-möbel. Från vardagsrummet når du ett av bostadens sovrum där det finns plats för dubbelsäng och sängbord. Köket är utrustat med en köksö med gott om förvaring. Vidare disponerar lägenheten ett till rofyllt sovrum, matsal med plats för matgrupp om 8-10 personer samt helkaklat badrum utrustat med duschhörna, tvättmaskin, torktumlare samt bänkskiva i marmor. I direkt närhet till bostaden finner ni flertalet populära caféer och restauranger. Kommunikationerna här är mycket goda med ett par minuters promenad till både tunnelbana och tåg. Ni finner även Stockholms största shoppinggata direkt utanför dörren. Varmt välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50M40R53OBDN68NQ16500000 kr