Storvretsvägen 75, 1 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Storvretsvägen 75, 1 tr
, Skogås

4 rum, 96 kvm, 4 689 kr/mån
Utgångspris: 1 995 000 kr högstbjudande
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Välplanerad 4:a i toppskick med inglasad balkong med härlig utsikt mot skog!

Lägenhet högt belägen i absoluta toppskick och med milsvid utsikt. Snyggt och modernt med genomgående vitmålade väggar och ekparkett samt fina ytskick. Utmärkt planlösning med tre rymliga och ljusa sovrum, varav det ena med en walk-in- closet. Generöst och öppet sällskapsrum med stora fönsterpartier. Ljust kök med gott om förvaring och arbetsytor samt en stor matplats för 6-8 personer med härlig utsikt mot skog. praktiskt med både ett helkaklat badrum och en sep.wc. Föreningen är välskött och belägen på Skogås högsta punkt och har så sent som 2014 genomfört en stamrenovering. Flexibelt tillträdet efter köparens önskemål.

Skogås erbjuder både mysiga badplatser och naturområden med flera trevliga promenadstråk. Det finns flera förskolor och skolor på promenadavstånd och även ett omtyckt gymnasium. Skogås centrum som ligger ca 600 m från föreningen erbjuder det mesta man kan önska sig till vardags. Med pendeltåg som går från Skogås Centrum tar det ca 20 minuter in till Stockholms central. I rusningstrafik går pendeltågen 4 gånger i timmen.

Välkommen på visning!Utgångspris:
1 995 000 kr högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
96 kvm
Rum
4 rum
Avgift
4 689 kr/mån
Våning
2 av 3 (Ej hiss)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Richard Wall

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum

  Hall

  Entré med ekparkett och vita målade väggar.

  Vardagsrum

  Generöst vardagsrum med stora fönsterpartier, målade väggar och parkettgolv.

  Kök

  Stilrent kök med släta vita luckor och bänkskivor i mörk laminat med vitt kakel ovan. Trevlig matplats vid fönstret med fri utsikt. Vita målade väggar och ekparkett. Vitvaror i rostfritt: spishäll med ugn inunder, fläkt, inbyggd mikro, hel kyl och frys.

  Sovrum

  Masterbedroom med plats för dubbelsäng och med utgång till inglasad balkong med milsvid utsikt, bra med förvaringsmöjlighet i klädkammare. Vita målade väggar och ekparkett.

  Sovrum

  Sovrum med plats för dubbelsäng, en garderob, vita målade väggar och ekparkett.

  Sovrum

  Sovrum med en garderob, vita målade väggar och ekparkett.

  Badrum

  Ljust badrum med helkaklade väggar i vitt och med grått klinkergolv. Badkar, svart kommod med spegelskåp ovanför och vägghängd wc. Stort fönster som ger ett fint ljusinsläpp.

  Gäst-wc

  Separat wc med vita halvkaklade väggar och målade vita väggar och grått klinkergolv. handfat med rund spegel ovan och wc.

  Källarförråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

 • Bostaden

  Boarea

  96 kvm

  Månadsavgift

  4689 kr

  Kommentar till avgift

  inkl. värme, vatten, internet och tv grundutbudet.

  Balkong/uteplats

  Inglasad balkong

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.4287%

  Andel av årsavgift: 0.43%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Porten 15

  Byggår

  1967

  Renoveringar

  2000-2012 - Renovering av samtliga badrum med stambyte. 2005 - Inkoppling av fjärrvärme 2006 - Installation av nya takfläktar för den mekaniska frånluftventilationen. 2010 - Funktionskontroll av skyddsjord och byte av huvudströmbrytare inne i lägenheterna. 2011 - Byte av P-hus portar, byte av entrépartier i alla trapphusentréer och installation av elektronisklåsning och porttelefoner och installation av entrétak över alla trapphusentréer. Renovering av gästlägenheten. 2013- 2015 - Totalrenovering av föreningens femtvättstugor. Ändring av sophantering p.g.a. arbetsmiljöskäl 2014 - 2015 - Avloppsrenovering genom relining och installation av ballufixer. 2015 - Tilläggsisolering av husets vindar. 2016 - Ny källarytterdörrar med elektronisk låsning, Ny elektronisk låsning P-hus mm. 2018 - Renovering av trapphus. 2019 - Byte av elmätare i samtliga lägenheter

  Övriga byggnader/utrymmen

  TVÄTTSTUGA: Gemensam tvättstuga. Det finns fyra ”normala” tvättstugor och en grovtvättstuga. Cykelförråd GÄSTLÄGENHET: Brf Porten har en övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra när de har gäster den finns i port 39 och innehåller ett rum med köksdel, dusch och toalett. I lägenheten finns en bäddsoffa med två bäddar. Priset att hyra denna är för medlem 300kr/dygn

  Tv & Bredband

  För kabel-TV och internet är föreningen ansluten till Comhem AB. Grundutbudet för kabel-tv och bredband 50 (30-50 Mbits/s) ingår i månadsavgiften.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2018-11-15

  Energiklass

  E

  Parkering

  Parkeringsplats utomhus med motorvärmare 250 kr/mån och med motorvärmare 350 kr/mån. Parkeringsplats inomhus utan motorvärmare 450 kr/månad och för MC 200kr/mån. Varmgarage 650 kr/månad.

 • Driftskostnad

  El

  400 kr/mån

  Försäkring

  400 kr/mån

  Totalt

  800 kr/mån

  Kommentar

  Lägenheterna har inte egna elabonnemang. Hushållsel debiteras genom månadsvisa förskott och kvartalsvis avräkning av föreningen.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Porten

  Allmänt om föreningen

  Brf Porten ligger i Skogås i Huddinge kommun, och är en bostadsrättsförening med 254 stycken lägenheter. Husen är byggda i början av 1960-talet och har fungerat som bostadsrättsförening sedan 1967/68. Ekomnomisk förvaltare Arcada. 08-287900 Föreningen är belägen på Skogås högsta punkt med en milsvid utsikt. Man kan se in mot Stockholm, man ser Globen och man kan se ut över skog och även Drevviken kan man skymta. Skogås erbjuder både mysiga badplatser och naturområden med flera trevliga promenadstråk.

  Hemsida

  http://brfporten-skogas.se

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Richard Wall

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Storvretsvägen 75, 1 tr, SkogåsBostadsbildLägenhet högt belägen i absoluta toppskick och med milsvid utsikt. Snyggt och modernt med genomgående vitmålade väggar och ekparkett samt fina ytskick. Utmärkt planlösning med tre rymliga och ljusa sovrum, varav det ena med en walk-in- closet. Generöst och öppet sällskapsrum med stora fönsterpartier. Ljust kök med gott om förvaring och arbetsytor samt en stor matplats för 6-8 personer med härlig utsikt mot skog. praktiskt med både ett helkaklat badrum och en sep.wc. Föreningen är välskött och belägen på Skogås högsta punkt och har så sent som 2014 genomfört en stamrenovering. Flexibelt tillträdet efter köparens önskemål. Skogås erbjuder både mysiga badplatser och naturområden med flera trevliga promenadstråk. Det finns flera förskolor och skolor på promenadavstånd och även ett omtyckt gymnasium. Skogås centrum som ligger ca 600 m från föreningen erbjuder det mesta man kan önska sig till vardags. Med pendeltåg som går från Skogås Centrum tar det ca 20 minuter in till Stockholms central. I rusningstrafik går pendeltågen 4 gånger i timmen. Välkommen på visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50KRHT87FCMGI2KR1995000 kr