Bergsgatan 29, 2tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Bergsgatan 29, 2tr
Kungsholmen, STOCKHOLM

2 rum, 51 kvm, 2 914 kr/mån
Utgångspris: 4 695 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Exklusivt renoverad 2:a med balkong i soligt söderläge, toppläge på Kungsholmen!

Unikt tillfälle att förvärva en synnerligen välplanerad 2:a utrustad med alla finesser som ger extra guldkant på boendet. Här finns balkong i soligt söderläge, fiskbensparkett och stora fönster som ger bostaden riktigt fin ljussättning. Bostaden totalrenoverades 2019 med exklusiva sobra material som ger elegant och lyxig hotellsvitskänsla. Det inbjudande och sociala vardagsrummet ligger i smakfull öppen planlösning med det stilrena köket. Från vardagsrummet kommer man ut på balkongen som vetter mot lugnt gårdsläge. Köket har generöst med förvaring bakom vita snygga fronter och har all maskinell utrustning såsom bl.a tvättmaskin och diskmaskin. I det rofyllda sovrummet har man plats för dubbelsäng, arbetsyta och garderober och intill ligger det kaklade stilrena badrummet med falldusch. Lägenheten har gott om förvaring i stora garderober i den inre hallen, sovrummet och tillhörande källarförråd. Larm finns installerat i bostaden.

Brf Fikonträdet 22 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen bildades 2005. Den består av 42st bostadsrätter samt 2st hyresrätter (dold tillgång) då de på sikt kan upplåtas med bostadsrätt och säljas av föreningen och 2st kommersiella lokaler som är en bra inkomstkälla. De större renoveringarna är även gjorda. Vacker fastighet anno 1935. Föreningen tillhandahåller ett garage (renoverat 2019) med 10st platser (laddning för elbil), kostnad; 2000kr och 4st platser för MC, 500kr. Förmedlas via kösystem.

Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Runt hörnet nås blomstrande Kungsholmstorg med tillhörande torghandel. Vid Kungsholmstorg finns all tänkbar service såsom apotek, bank, postombud, systembolag samt en välsorterad Ica butik. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. I området finns många populära restauranger såsom Mäster Anders med anor från 1600-talet, Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. Är du sugen på en fika är Petite France och NEWT två guldkorn som inte bör missas. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Tunnelbanestationen rådhuset, blålinje ligger precis utanför porten och flertal busslinjer finns på gångavstånd.

Välkommen på visning!

Utgångspris:
4 695 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
51 kvm
Rum
2 rum
Avgift
2 914 kr/mån
Våning
2 av 6 (Hiss finns)

Planritning

Bergsgatan 29, 2tr - Planritning
Planritning
Bergsgatan 29, 2tr - Planritning
Planritning
Bergsgatan 29, 2tr - Planritning
Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 9 aug

11:30-12:30

Öppen visning - Välkommen!

tisdag, 11 aug

17:15-17:45

Öppen visning - Välkommen!

MÄKLARE

Mikael Bjérnhof fd Lindström

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0733-87 46 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Vardagsrum

  Vardagsrum i öppen planlösning med köket. Stort fönsterparti med trekvartsglasad balkongdörr och fönster i köksdelen ger härligt ljusinläpp. Plats för soffgrupp. Önskar man ryms även en säng. Målade väggar i elegant grått och fiskbensparkett på golvet.

  Balkong

  Solig balkong i skönt söderläge. Plats för bord och stolar.

  Kök

  Stilrent kök med mycket bra förvaring bakom vita fronter. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl och frys, induktionshäll med varmluftsugn och fläkt samt integrerad diskmaskin och tvättmaskin. Matplats intill fönstret. Snyggt grått stengolv.

  Sovrum

  Rymligt sovrum med stort fönsterparti. Plats för dubbelsäng och arbetshörna. Målade väggar i grått och fiskbensparkett på golvet.

  Badrum

  Helkaklat badrum med vita väggar och mörkt klinker på golvet. Golvvärme. Falldusch med skyddsvägg av glas. Handfat av porslin med kommod nedanför och skåp med glasade dörrar och inbyggd belysning ovanför. Wc.

 • Bostaden

  Boarea

  51 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  2914 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, vatten kabel-tv med basutbud samt bredband.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.3035%

  Andel av årsavgift: 2.32175%

 • Fastigheten

  Byggår

  1935

  Renoveringar

  2005 - Gårdsrenovering 2006 - Renovering elstigar 2007 - Renovering trapphus 2007 - Stambyte 2008 - Renovering affärslokaler 2009 - Renovering ett antal fönster mot innergård 2011 - Nya torktumlare samt ventilation till tvättstugan 2011 - Installation av fjärrvärme 2012 - Renoverat två kungsbalkonger 2012 - Putsat om delar av fasaden i söder 2012 - Renoverat taket 2014 - Driftsättning ventilationssystem i garage 2015 - Installation av postboxar 2015 - Montering brytskydd på källardörrar samt garageport 2015 - Mindre elarbeten (rensning och effektivisering) 2015 - Installation av fastighetsnät(bredband) 2015 - Byggande av trädäck till innergården 2016 - Installation av luftrenare i källaren 2016 - Installation av säkerhetsdörrar 2016 - Installation av barnvagns - och cykelramp i entrén 2016 - Fönsterrenovering 2016 - Balkonger 2018 - Fasader 2018 - Tak 2018 - Balkonger 2019 - Garage Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2011 och 2021. Medel reserveras årligen till det planerade underhållet. Inga större renoveringar är inplanerade de närmaste åren.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Gemensam innergård och en tvättstuga utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt mangel.

  Tv & Bredband

  Kabel-TV via Comhem Bredband via Ownit, 1000/1000 mbit

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-04-17

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen tillhandahåller ett garage med 10 platser, kostnad: 2 000 kr och 4 platser för MC, 500 kr. Förmedlas via kösystem. Garageplatserna hyrs i första hand ut till de boende i huset, men därutöver även till externa hyresgäster. Kösystem tillämpas. Uppsägningstiden är tre månader, men kan kortas om ny hyresgäst finns tidigare.

 • Driftskostnad

  El

  200 kr/mån

  Försäkring

  230 kr/mån

  Totalt

  430 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Brf Fikonträdet 22

  Allmänt om föreningen

  Brf Fikonträdet 22 äger sedan 2005 fastigheten med samma namn. Fikonträdet 22 består av ett flerbostadshus med 6 våningar. Föreningen upplåter 42 lägenheter med bostadsrätt, 2 med hyresrätt (dold tillgång) samt 2 kommersiella lokaler. Totalytan uppgår till 2 742 kvm, varav 2 329 kvm utgör yta för lägenhetsyta och 413 lokalyta varav 322 kvm är garage. Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare men accepterar delat ägande med krav om minsta ägarandel om 10 %. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Brandkontoret. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

  Hemsida

  http://fikontradet22.bostadsratterna.se/

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Balkong i soligt söderläge

Balkong i soligt söderläge

Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats

Mikael Bjérnhof fd Lindström

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0733-87 46 00

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 9 aug

11:30-12:30

Öppen visning - Välkommen!

tisdag, 11 aug

17:15-17:45

Öppen visning - Välkommen!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Bergsgatan 29, 2tr, STOCKHOLMBostadsbildUnikt tillfälle att förvärva en synnerligen välplanerad 2:a utrustad med alla finesser som ger extra guldkant på boendet. Här finns balkong i soligt söderläge, fiskbensparkett och stora fönster som ger bostaden riktigt fin ljussättning. Bostaden totalrenoverades 2019 med exklusiva sobra material som ger elegant och lyxig hotellsvitskänsla. Det inbjudande och sociala vardagsrummet ligger i smakfull öppen planlösning med det stilrena köket. Från vardagsrummet kommer man ut på balkongen som vetter mot lugnt gårdsläge. Köket har generöst med förvaring bakom vita snygga fronter och har all maskinell utrustning såsom bl.a tvättmaskin och diskmaskin. I det rofyllda sovrummet har man plats för dubbelsäng, arbetsyta och garderober och intill ligger det kaklade stilrena badrummet med falldusch. Lägenheten har gott om förvaring i stora garderober i den inre hallen, sovrummet och tillhörande källarförråd. Larm finns installerat i bostaden. Brf Fikonträdet 22 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen bildades 2005. Den består av 42st bostadsrätter samt 2st hyresrätter (dold tillgång) då de på sikt kan upplåtas med bostadsrätt och säljas av föreningen och 2st kommersiella lokaler som är en bra inkomstkälla. De större renoveringarna är även gjorda. Vacker fastighet anno 1935. Föreningen tillhandahåller ett garage (renoverat 2019) med 10st platser (laddning för elbil), kostnad; 2000kr och 4st platser för MC, 500kr. Förmedlas via kösystem. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Runt hörnet nås blomstrande Kungsholmstorg med tillhörande torghandel. Vid Kungsholmstorg finns all tänkbar service såsom apotek, bank, postombud, systembolag samt en välsorterad Ica butik. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. I området finns många populära restauranger såsom Mäster Anders med anor från 1600-talet, Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. Är du sugen på en fika är Petite France och NEWT två guldkorn som inte bör missas. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Tunnelbanestationen rådhuset, blålinje ligger precis utanför porten och flertal busslinjer finns på gångavstånd. Välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50KKF8VMBPDV34JE4695000 kr