Garvargatan 23, 3tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Garvargatan 23, 3tr
Kungsholmen - Kungsholmstorg, STOCKHOLM

3 rum, 80 kvm, 3 123 kr/mån
Utgångspris: 6 975 000 kr eller högstbjudande
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Modern 3:a i toppskick med balkong och fönster i två väderstreck!

Härlig trea med stora sällskapsytor, fantastiskt ljusinsläpp från två håll samt balkong! Belägen med ett perfekt läge på Kungsholmen. Planlösningen inleds med en välkomnande hall med klädkammare och avhängningsmöjligheter. Ljust och sällskapligt vardagsrum med utgång till balkongen som ligger i ett fritt och lugnt läge med sjöglimt mellan träden. Modernt kök med kvalitativa vitvaror, snyggt utförande samt plats för matbord. Två bra sovrum som båda rymmer dubbelsäng och förvaring. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. En genomgående fin lägenhet i mycket bra skick och social planlösning!

Här bor du på en attraktiv adress ovanför Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Rålambshovsparken. Ett rikt utbud på restauranger såsom Mäster Anders, Orangeriet, och Mälarpaviljongen. Kungsholmstorg nås runt hörnet med livsmedelsbutiker och all annan tänkbar service samt kommunikationer.

Välkomna på visning!

Utgångspris:
6 975 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
80 kvm
Rum
3 rum
Avgift
3 123 kr/mån
Våning
3 av 7 (Hiss finns)

Planritning

Garvargatan 23, 3tr - Planritning
Med reservation för avvikelser
Garvargatan 23, 3tr - Planritning
Med reservation för avvikelser
Garvargatan 23, 3tr - Planritning
Med reservation för avvikelser

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Jonas Tillman

Assisterande Fastighetsmäklare

0707-15 57 80

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum

  Hall

  Ljus och rymlig hall med generöst utrymme för avhängning av ytterkläder och skor. Här finns även plats för annat möblemang. Förvaring finns i form av en klädkammare. Infälld belysning i taket samt ingång till samtliga av lägenhetens rum.

  Vardagsrum

  Luftigt vardagsrum med social öppning in mot köket och matplatsen. Stort fönsterparti med härligt ljusinsläpp samt utgång till balkongen. Rummet erbjuder plats för soffgrupp och tv-möbel. Balkongen har ett lugnt och fritt läge med eftermiddagssol.

  Kök

  Snyggt och modernt kök med kvalitativa och integrerade vitvaror samt smakfulla materialval. Gott om förvaring och arbetsyta. Utrustat med induktionshäll, ugn, micro samt kyl och frys. Här finns även utrymme för en matplats intill fönstret.

  Sovrum 1-2

  Två bra sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring.

  Badrum

  Stilrent badrum med helkaklade väggar och golv. Wc, kommod med handfat, handdukstork, spegelskåp, tvättmaskin samt dusch.

 • Bostaden

  Boarea

  80 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  3123 kr

  Kommentar till avgift

  Värme, vatten, bredband samt kabel-tv basutbud ingår i avgiften.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 7, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.573%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Mullbärsträdet 5

  Byggår

  1985

  Renoveringar

  2009-2010 - Installation av nya hissar 2011 - Föreningen bytte ut i princip samtliga termostater i lägenheterna. Redskapen i motionsrummet har ersatts med nya En ny smidesgrind vid entrén mot Garvaregatan har monterats. Ett nytt svart järnstaket har satts upp på den nedre gården 2013 - Byte av ventilationssystem 2014 - Takmålning samt renovering av takvärmare 2015 - Nyckelfritt passersystem för byggnaderna 2015 - Kameraövervakning i garage 2015-2016 - Utbyte av samtliga liggande spillvattenrör i källaren 2016 - Stamspolning 2016 - Utbyte av takbeläggning till gummimattor på Kungsholmstorg 3A-3B 2017 - OVK besiktning 2017 - Upprustning av grovsoprum 2017 - Ombyggnad av terrasser på Kungsholmstorg 3A-3C, Garvargatan 15 och 23 2017 - Byte av takbeläggning 2017 - Förberedelse för elbilsladdning i garaget 2018 - Ombyggnader av terrasser och utbyte av takbeläggning 2019 - Renovering av källare 2019 - Stamspolning av samtliga lägenheter och lokaler

  Övriga byggnader/utrymmen

  Föreningen har två trivsamma innergårdar, en på nedre plan och en på övre plan. Här finns sittgrupper, planteringar och gräsmattor. Tvättstugor i varje hus (källarplan). Cykelrum, cykelställ och förråd för långtidsförvaring av cyklar finns i föreningen samt barnvagnsrum. I nedre källarplan ligger föreningens gym/motionsrum. Det finns även ett hobbyrum som föreningens medlemmar kan nyttja för mindre snickerier och målningsarbeten. Det finns sopstation med sopnedkast och källsortering för hushållssopor samt ett grovsoprum.

  Tv & Bredband

  Föreningen anlitar ComHem. Genom ett gruppavtal har boende tillgång till ComHems Mediumpaket. Kostnaden ingår i månadsavgiften till föreningen. Alla lägenheter i föreningen är förberedda för anslutning till bredband både genom ComHem och Ownit. Föreningen har ett gruppavtal för bredband med Ownit, som levererar bredband 100/100. Kostnaden för bredbandstjänsten ingår i månadsavgiften till föreningen.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2017-11-23

  Energiklass

  C

  Parkering

  Föreningen har ett garage med totalt cirka 130 parkeringsplatser i två plan. En plats kostar 1 500 kr/mån.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Mullbärsträdet 5

  Allmänt om föreningen

  Bostadsrättsföreningen Mullbärsträdet 5 är en äkta förening med mycket god ekonomi. Föreningen är belägen på Kungsholmen, intill Landstingsparken, och består av adresserna Kungsholmstorg 3A-E, 9-11 samt Garvargatan 15-23. Fastigheten byggdes 1984-1985 av Johnson Construction Company AB (JCC) som hyreslägenheter och är ritad av FFNS Arkitekter. Bostadsrättsföreningen köpte fastigheten Mullbärsträdet 5 år 1994 av JCC och äger därmed marken. Föreningen består av 182 lägenheter, 169 av dessa är upplåtna med bostadsrätt, ca 14 269 kvm. 13 st hyresrätter, ca 1 007 kvm. Hyresrätterna är en dold ekonomisk tillgång som ger stora kapitaltillskott vid försäljning. Fastigheten innehar även 17 lokaler/förråd. Föreningen har ett garage där det finns totalt cirka 130 parkeringsplatser i två plan (1500 kr/mån). I garaget finns även laddstolpar. Brf Mullbärsträdet 5 har en stabil ekonomi med låg belåning och amorterar på sina lån enligt plan. Föreningen godkänner delat ägande. Föreningen godkänner inte juridisk person, detta gäller dock inte kommun eller landsting. Den ekonomiska förvaltningen sköts av STOR Redovisning i Stockholm AB.

  Hemsida

  http://www.mullbarstradet.se/

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Jonas Tillman

Assisterande Fastighetsmäklare

0707-15 57 80

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Garvargatan 23, 3tr, STOCKHOLMBostadsbildHärlig trea med stora sällskapsytor, fantastiskt ljusinsläpp från två håll samt balkong! Belägen med ett perfekt läge på Kungsholmen. Planlösningen inleds med en välkomnande hall med klädkammare och avhängningsmöjligheter. Ljust och sällskapligt vardagsrum med utgång till balkongen som ligger i ett fritt och lugnt läge med sjöglimt mellan träden. Modernt kök med kvalitativa vitvaror, snyggt utförande samt plats för matbord. Två bra sovrum som båda rymmer dubbelsäng och förvaring. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. En genomgående fin lägenhet i mycket bra skick och social planlösning! Här bor du på en attraktiv adress ovanför Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Rålambshovsparken. Ett rikt utbud på restauranger såsom Mäster Anders, Orangeriet, och Mälarpaviljongen. Kungsholmstorg nås runt hörnet med livsmedelsbutiker och all annan tänkbar service samt kommunikationer. Välkomna på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50JK1482NJ5S5HMD6975000 kr