Baltzar von Platens gata 3
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Baltzar von Platens gata 3
Kungsholmen, STOCKHOLM

5.5 rum, 135 kvm, 6 000 kr/mån
Utgångspris: 12 500 000 kr eller högstbjudande
Slutpris: 13 500 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Rymlig 5,5a med öppen spis och balkong. Egenägd garageplats ingår!

Varmt välkommen till denna rymliga 5,5:a med fungerande öppen spis, balkong och en egenägd garageplats som ingår! Här finns det även möjlighet för ytterligare en balkong, en balkongprojektgrupp har utrett möjlighet att bygga ytterligare extra/rymliga balkonger in mot gård. Bostaden har vackra originaldetaljer som fiskbensparkett, fungerande öppen spis i kolmårdsmarmor och speglade dörrar. Det rymliga vardagsrummet har ett generöst ljusinsläpp från stora fönster och dubbeldörrar som tar dig ut på balkongen som har plats för ett bord och två stolar. Från balkongen ser du Riddarfjärden.
Lägenheten har två generösa sovrum samt ett mindre rum som passar som arbetsrum eller barnrum.
Från vardagsrummet kommer du in i matsalen via skjutdörrar. Här finns det gott om plats för middagstillställningar för stora sällskap.
Lägenheten har dubbla ingångar med separata hissar och extra utrymme vid kökshissen.

Här bor du i absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden precis runt hörnet. Baltzar von Platens gata är en populär gata med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv och Norr Mälarstrand härliga promenadslingor utmed Riddarfjärdens vatten. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Sthlm Tapas, och Orangeriet. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. På bara 10 minuters promenad är du vid Centralstationen och Arlanda Express.

För att boka in en visning är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

Utgångspris:
12 500 000 kr eller högstbjudande
Bud
13 500 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
135 kvm
Rum
5.5 rum
Avgift
6 000 kr/mån
Våning
4 av 6 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 3:13 500 000 kr16 jun 20:57
 • BUDGIVARE 2:13 475 000 kr16 jun 20:50
 • BUDGIVARE 2:13 475 000 kr16 jun 20:50
 • BUDGIVARE 2:13 475 000 kr16 jun 20:50
 • BUDGIVARE 3:13 425 000 kr16 jun 20:49
VISA ALLA BUD

Planritning

Baltzar von Platens gata 3 - Planritning
Planlösning
Baltzar von Platens gata 3 - Planritning
Planlösning
Baltzar von Platens gata 3 - Planritning
Planlösning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Peter Eriksén

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0705-28 83 33

[email protected]

Patrik Lundberg

Assisterande Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  5.5 rum

  Entré

  Vardagsrum

  Rymligt vardagsrum med stort ljusinsläpp från stora fönster. Fiskbensparkett och vita väggar. Gott om plats för stor soffgrupp och soffbord. Fungerande öppen spis i kolmårdsmarmor.

  Sovrum 1

  Stort sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Generöst ljusinsläpp via stora fönster. Fiskbensparkett och ljust grå väggar.

  Sovrum 2

  Generöst ljusinsläpp via stort fönster, gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Fiskbensparkett och ljust grå väggar. Ingång via två dörrar.

  Matsal

  Rymligt rum, som idag används som matsal, med fiskbensparkett, ljust grå väggar och generöst ljusinsläpp via stort fönster. Gott om plats för stor matgrupp om 8-10 personer.

  Sovrum 3

  Ljust grå väggar, trä golv och ett stort fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Passar bra som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

  Kök

  Köket har bra arbetsytor, gott om förvaring bakom vita fronter. Även här är det bra med ljusinsläpp via stort fönster. Den maskinella diskmaskin, kyl och frys, induktionshäll och ugn.

  Badrum

  Helkaklat badrum. Vitt kakel på väggarna samt kolmårdsmarmor på golvet. Badkar, handdukstork vit kommod med lådor för bra förvaring samt, spegelskåp.

  Wc/Dusch

  Helkaklat duschrum med vitt kakel på väggarna samt kolmårdsmarmor på golvet. Dushörna med kaklad vägg.

  Förråd

  Till lägenheten hör både ett vindsförråd och ett källarförråd. Samt förvaring vid kökshiss som går direkt ner till källare och tvätt.

  Övrigt

  Balkongprojektgrupp har utrett möjlighet att bygga ytterligare extra/rymliga balkonger in mot gård

 • Bostaden

  Boarea

  135 kvm (Utdrag ur lägenhetsförteckningen)

  Månadsavgift

  6000 kr

  Kommentar till avgift

  Obligatoriskt tillägg om 500kr/mån för garageplats.

  Balkong/uteplats

  Balkongprojektgrupp har utrett möjlighet att bygga ytterligare extra/rymliga balkonger in mot gård

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 7.31%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Brobyggaren 6

  Byggår

  1931

  Renoveringar

  Renovering av hiss (entré) Nytt elskåp samt uppdaterad belysning inkluderande ny belysning mot gården. Automatisk dörröppning huvuddörr Balkongprojektgrupp tillsatt för att undersöka möjlighet att bygga balkonger. Stambyte 2001.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Cykelrum

 • Driftskostnad

  El

  600 kr/mån

  Försäkring

  500 kr/mån

  Totalt

  1100 kr/mån

 • Föreningen

  Namn

  Brf Brobyggaren 6

  Allmänt om föreningen

  Bostadsrättsföreningen Brobyggaren 6 är en äkta bostadsförening. Föreningen omfattar 19 bostadsrätter, 1 lokal och gemensamma utrymmen. 16 är upplåtna med bostadsrätter och 3 som garagerätter. Lägenhetsyta uppgår till 1 819kvm, hyreslokal 20 kvm. Totalyta om 1 839 kvm (exklusive garagerätter) Lägenhetsfördelning 1 stycken 1 RoK 3 stycken 2 RoK 12 stycken 5 RoK 3 stycken garagerätter 1 stycken hyreslokal Fastigheten förvaltas genom styrelsen försorg. Solid förening med väldigt liten skuld. Lån/kvm 2 020 kr. Föreningen har en råvind, vilket är en dold tillgång. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

50-Balkong

Garage

52-Utsikt

Peter Eriksén

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0705-28 83 33

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Peter Eriksén

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0705-28 83 33

[email protected]

Patrik Lundberg

Assisterande Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Baltzar von Platens gata 3, STOCKHOLMBostadsbildVarmt välkommen till denna rymliga 5,5:a med fungerande öppen spis, balkong och en egenägd garageplats som ingår! Här finns det även möjlighet för ytterligare en balkong, en balkongprojektgrupp har utrett möjlighet att bygga ytterligare extra/rymliga balkonger in mot gård. Bostaden har vackra originaldetaljer som fiskbensparkett, fungerande öppen spis i kolmårdsmarmor och speglade dörrar. Det rymliga vardagsrummet har ett generöst ljusinsläpp från stora fönster och dubbeldörrar som tar dig ut på balkongen som har plats för ett bord och två stolar. Från balkongen ser du Riddarfjärden. Lägenheten har två generösa sovrum samt ett mindre rum som passar som arbetsrum eller barnrum. Från vardagsrummet kommer du in i matsalen via skjutdörrar. Här finns det gott om plats för middagstillställningar för stora sällskap. Lägenheten har dubbla ingångar med separata hissar och extra utrymme vid kökshissen. Här bor du i absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden precis runt hörnet. Baltzar von Platens gata är en populär gata med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv och Norr Mälarstrand härliga promenadslingor utmed Riddarfjärdens vatten. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Sthlm Tapas, och Orangeriet. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. På bara 10 minuters promenad är du vid Centralstationen och Arlanda Express. För att boka in en visning är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50JIV0C9TJ5QAMQC12500000 kr