Warfvinges väg 18, 9tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Warfvinges väg 18, 9tr
Kungsholmen, STOCKHOLM

3 rum, 78.5 kvm, 4 525 kr/mån
Accepterat pris: 5 700 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Perfekt planerad 3:a med stor balkong och ledig garageplats!

Välkomna till denna perfekt planerade trea med stor balkong och köfritt garage. Bostaden har genomgående ljusa materialval och planlösningen disponeras genom en välkomnande hall med gott om förvaring i garderober. Vardagsrum och kök har öppen och social planlösning med stora fönster som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp i hela bostaden. Modernt kök från HTH med vitvaror från Siemens samt arbetsbänk i svart granit. Stilrent badrum med falldusch och både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten håller hög standard vad gäller såväl ytskikt som maskinell utrustning. Tillgång till ledig garageplats i huset!

Här bor du centralt i lugna kvarter på Kungsholmen. På kort promenadavstånd ligger mysiga Hornsberg med dess fantastiska promenadstråk och restauranger som blivit ett av Stockholms mest uppskattade områden. Här finner ni även Lindhagens galleria med en stor matbutik, apotek, gym samt all annan tänkbar service. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans blåa och gröna linje i närheten samt flertalet bussar.

Välkommen på visning!

Accepterat pris:
5 700 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
78.5 kvm
Rum
3 rum
Avgift
4 525 kr/mån
Våning
9 av 15 (Hiss finns)

Planritning

Warfvinges väg 18, 9tr - Planritning
Plan
Warfvinges väg 18, 9tr - Planritning
Plan
Warfvinges väg 18, 9tr - Planritning
Plan

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Mikael Bjérnhof fd Lindström

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0733-87 46 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum

  Entré

  Ljus och trevlig hall med gott om förvaring i vita stilrena garderober och vid hatthylla. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vitlaserat ekgolv.

  Vardagsrum

  Vardagsrum i öppen planlösning med köket. De stora fönsterna och den helglasade balkongdörren ger härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet ryms såväl soffgrupp som matplats för flera.

  Kök

  Kök från HTH med gott om förvaring bakom vita luckor. Mycket goda arbetsytor på bänkar i svart granit som på ena sidan löper vidare upp på vägg. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, induktionshäll och ångugn med fläkt, micro samt integrerad diskmaskin - samtliga från Siemens.

  Master bedroom

  Väl tilltaget Master Bedroom med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Här finns ytterligare en utgång till lägenhetens balkong. I sovrummet ryms en dubbelsäng.

  Sovrum

  Sovrum med fönster mot balkongen. Här ryms såväl säng som pyssel- eller plugghörna.

  Badrum

  Lyxigt helkaklat badrum med gråmelerade väggar och golv. Infällda spotlights i taket och värmegolv. Handfat med kommod nedanför och spegel ovanför. Falldusch med glasvägg. Torktumlare och tvättmaskin från Siemens med praktisk bänkskiva och förvaringsskåp ovanför.

 • Bostaden

  Boarea

  78.5 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  4525 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv med basutbud och bredband.

  Våning och hiss

  Våningsplan 9 av 15, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.552%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Gladan 8

  Byggår

  2015

  Renoveringar

  2017 - Förbättringar och kompletteringar av innergården 2017 - Genomförande av insatser för att förbättra klimatpåverkan som t.ex. matfallsåtervinning I övrigt har löpande underhåll genomförts. Fastigheten är i gott skick och inga större renoveringar planeras för tillfället.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Föreningens medlemmar har tillgång till cykel- och barnvagnsrum samt ett välsorterat och stort soprum med återvinning för såväl hushållssopor, matavfall, plast, glas, kartong, tidningar, metall, batterier, glödlampor m.m. Du hittar dessa utrymmen på entréplan. De boende har en gemensam nedre gård samt en gemensam terrass på det nedre taket mellan de två tornen. Föreningen har även extra förråd som går att hyra. Alla förråd är uthyrda och det är cirka ett års väntetid.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-06-05

  Energiklass

  C

  Parkering

  Parkeringsgaraget i tre plan innehåller c:a 160 garageplatser och 6 platser för moped/mc. Kostnader för parkeringsplatser; Parkeringsplats, normal 1 550 kr/månad. Parkeringsplats med laddbox 1 750 kr/mån. Parkeringsplats för MC 500 kr/mån. Boende i föreningen betalar månadsavgift exklusive moms. Övriga inklusive moms. Ovanstående priser är exklusive moms. Det finns lediga platser av hyra.

 • Driftskostnad

  El

  250 kr/mån

  Totalt

  250 kr/mån

  Kommentar

  Kostnader för försäkring tillkommer.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Gladan

  Allmänt om föreningen

  Brf Gladan äger och förvaltar två hus med totalt 187 bostäder, 160 parkeringsplatser och 3 lokaler som upplåts med hyresrätt. Föreningen innerhar marken om 3 076 kvm med tomträtt och avgälden är fast till och med 2022-12-31. Totalytan uppgår till 15 394 kvm, varav 14 057 kvm utgör bostadsyta och 1 337 kvm lokalyta. Ytor avseende garage, förråd samt gemensamma ytor tillkommer. Lokalernas storlek är 756 kvm, 370 kvm samt 211 kvm. Föreningens medlemmar har tillgång till cykel- och barnvagnsrum samt ett välsorterat och stort soprum med återvinning för såväl hushållssopor, matavfall, plast, glas, kartong, tidningar, metall, batterier, glödlampor m.m. Du hittar dessa utrymmen på entréplan. De boende har en gemensam nedre gård samt en gemensam terrass på det nedre taket mellan de två tornen. Föreningen har även extra förråd som går att hyra. Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare. Delat ägande godkänns med krav på minsta ägarandel om 10 %. Styrelsen arbetar med att lägga grund för en stabil ekonomi framåt och för närvarande finns inga planerade avgiftshöjningar. Då föreningen har god likviditet gjorde föreningen en extra amortering om 7,8 miljoner kronor (2018) utöver villkorad amortering.en ekonomiska förvaltningen sköts av Fastighetsägarna.

  Hemsida

  https://mittgladan.se/

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Mikael Bjérnhof fd Lindström

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0733-87 46 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Warfvinges väg 18, 9tr, STOCKHOLMBostadsbildVälkomna till denna perfekt planerade trea med stor balkong och köfritt garage. Bostaden har genomgående ljusa materialval och planlösningen disponeras genom en välkomnande hall med gott om förvaring i garderober. Vardagsrum och kök har öppen och social planlösning med stora fönster som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp i hela bostaden. Modernt kök från HTH med vitvaror från Siemens samt arbetsbänk i svart granit. Stilrent badrum med falldusch och både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten håller hög standard vad gäller såväl ytskikt som maskinell utrustning. Tillgång till ledig garageplats i huset! Här bor du centralt i lugna kvarter på Kungsholmen. På kort promenadavstånd ligger mysiga Hornsberg med dess fantastiska promenadstråk och restauranger som blivit ett av Stockholms mest uppskattade områden. Här finner ni även Lindhagens galleria med en stor matbutik, apotek, gym samt all annan tänkbar service. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans blåa och gröna linje i närheten samt flertalet bussar. Välkommen på visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50HS462EUHS553I75700000 kr