Tjustgatan 4, 5 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Tjustgatan 4, 5 tr
Södermalm, STOCKHOLM

1 rum, 33 kvm, 2 878 kr/mån
Utgångspris: 2 850 000 kr
Slutpris: 3 100 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Ljus och välplanerad etta med solig balkong!

Med ett fantastiskt läge på Södermalm finner du denna charmiga etta med tilltalande burspråk i en 30-tals fastighet. Högt belägen på våning 5 av 6 får du ett härligt ljusinsläpp till både balkong och burspråk. Väldisponerade ytor och genomgående fin färgsättning i grått, vitt och sand. Trevlig, välkomnande hall med plats för både avhängning och garderob. Väggarna är målade i ljus snygg sandfärg och golvet har stora klinkers i matt grå ton. Vardagsrummet/allrummet har plats för såväl soffgrupp som sovavdelning med plats för dubbelsäng och tillhörande garderob. Här finns stora spröjsade fönster i burspråk som ger ett härligt ljus till rummet. Stilrent och modernt kök med grå bänkskiva och matchande grå kakel. Stora beslag i matt stål och infällda spotlights över arbetsytan. Gasolhäll och ny kyl och frys (2020). Ljus och trevlig matplats med dubbeldörrar ut mot balkongen som har trädäck och plats för mindre soffgrupp. Det helkaklade badrummet med vita väggar och sandfärgad klinkers har både hand- och regn-dusch. Flera överskåp med spegeldörrar som ger ljus och extra rymd. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Som medlem i Brf Ritbesticket är det lätt att trivas. På vinden finns en gemensam terrass med utsikt över omgivningen, en i varje port. Terrassen har stolar och bord. I källaren finns lägenhetsförråd och gemensamma utrymmen som tvättstuga samt cykelförråd. Föreningen har en trevlig festlokal med övernattningsmöjlighet. Föreningen har ett utmärkt läge på Södermalm, med bara några minuters promenad till Medborgarplatsen, Skrapan, flera gym och flertalet restauranger. I husen runt omkring finns både indonesisk, vietnamesisk och en pizzeria samt bageri med café. I Rosenlundsparken finns det solstolar året runt, lekplats och basketplan. Tunnelbana och pendeltåg finns inom 5 minuters gångavstånd. Buss 66 och 57 trafikerar området.

Varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
2 850 000 kr
Bud
3 100 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
33 kvm
Rum
1 rum
Avgift
2 878 kr/mån
Våning
5 av 6 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 2:3 100 000 kr30 sep 10:00
 • BUDGIVARE 3:3 085 000 kr28 sep 19:12
 • BUDGIVARE 2:3 075 000 kr28 sep 19:10
 • BUDGIVARE 3:3 060 000 kr28 sep 18:55
 • BUDGIVARE 2:3 050 000 kr28 sep 18:23
VISA ALLA BUD

Planritning, bild 1 av 2

Tjustgatan 4, 5 tr - Planritning
Tjustgatan 4, 5 tr - Planritning
Tjustgatan 4, 5 tr - Planritning
Tjustgatan 4, 5 tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Richard Wall

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

Amanda Persson

Assisterande Fastighetsmäklare

0729-79 90 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum

  Entré / Hall

  Trevlig hall med plats för avhängning samt en platsbyggd garderod. Ljusa väggar och snygg mörkgrå klinker på golvet.

  Allrum

  Fint och ljust allrum med bra utrymme för såväl soffgrupp som dubbelsäng. Tre spröjsade fönster burspråk som bidrar med ljus till rummet. Målade väggar i grått samt parkettgolv. Praktisk garderob för förvaring.

  Balkong

  Ljus och mysig balkong med trätrall och plats för liten sittgrupp.

  Matplats

  Ljus och trevlig matplats intill utgång till balkongen. Plats för mindre matgrupp 2-4 personer.

  Kök

  Stilrent och välutrustat kök med gott om förvaring. Arbetsbänk i grå laminat och matchande grå kakel ovan samt praktisk arbetsbelysning. Gasolhäll, fläkt, diskmaskin samt ny kyl/frys (2020) .

  Badrum

  Helkaklat duschrum med vita väggar och sandfärgad klinkers. Rummet är utrustat med dusch, toalett, handfat med spegelskåp ovan.

 • Bostaden

  Boarea

  33 kvm

  Månadsavgift

  2878 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv grundutbud

  Våning och hiss

  Våningsplan 5 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.45311%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Ritbesticket 1 & 2

  Byggår

  Renoveringar

  2013 – Relining av stammarna samt samlingsledningarna. En relining innebär att nya rör gjuts i de gamla, de relinade rören har en beräknad teknisk livslängd på 30 – 50 år. 2007 – Tvättstugorna renoverades och maskinparken i tvättstugorna byttes. 1996 – Genomfördes badrumsrenoveringar samt byte av balkonger, omputsning av fasaden samt omläggning av tak. 1976 – Elstigare renoverades 1976 – Gjordes stambyte.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Tvättstuga i källaren. Det finns cykelparkering i källaren samt cykelparkering för de boende på husets baksida. På vinden finns en gemensam terrass med utsikt över omgivningen, en i varje port. Terrassen har stolar och bord. I fyrans källare finns en trevlig festlokal med övernattningsmöjlighet. Lokalen är inredd med flera bord, stolar, köks-trinett samt soffa och extrabädd. Det finns lite glas, koppar och porslin. I anslutning till lokalen finns en toalett men ingen dusch.

  Status energideklaration

  Ej utförd

 • Driftskostnad

  El

  200 kr/mån

  Totalt

  200 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

  Kommentar

  Kostnaden för gas om 222 kr/mån samt hemförsäkring tillkommer

 • Föreningen

  Namn

  Brf Ritbesticket

  Allmänt om föreningen

  Bostadsrättsföreningen Ritbesticket är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheterna på Tjustgatan 2 och 4. Den bildades 2004 och köpte fastigheterna den 29 april 2005. Totalyta: 2 674 kvm, Boyta: 2 432 kvm, Lokalytan: 242 kvm, Bränsleyta: 78 kvm. Husen byggdes 1937. Båda fastigheter har 6 bostadsplan, vindsplan med lägenhetsförråd och källare.

  Hemsida

  www.ritbesticket.nu

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Richard Wall

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Richard Wall

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

Amanda Persson

Assisterande Fastighetsmäklare

0729-79 90 00

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Tjustgatan 4, 5 tr, STOCKHOLMBostadsbildMed ett fantastiskt läge på Södermalm finner du denna charmiga etta med tilltalande burspråk i en 30-tals fastighet. Högt belägen på våning 5 av 6 får du ett härligt ljusinsläpp till både balkong och burspråk. Väldisponerade ytor och genomgående fin färgsättning i grått, vitt och sand. Trevlig, välkomnande hall med plats för både avhängning och garderob. Väggarna är målade i ljus snygg sandfärg och golvet har stora klinkers i matt grå ton. Vardagsrummet/allrummet har plats för såväl soffgrupp som sovavdelning med plats för dubbelsäng och tillhörande garderob. Här finns stora spröjsade fönster i burspråk som ger ett härligt ljus till rummet. Stilrent och modernt kök med grå bänkskiva och matchande grå kakel. Stora beslag i matt stål och infällda spotlights över arbetsytan. Gasolhäll och ny kyl och frys (2020). Ljus och trevlig matplats med dubbeldörrar ut mot balkongen som har trädäck och plats för mindre soffgrupp. Det helkaklade badrummet med vita väggar och sandfärgad klinkers har både hand- och regn-dusch. Flera överskåp med spegeldörrar som ger ljus och extra rymd. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål. Som medlem i Brf Ritbesticket är det lätt att trivas. På vinden finns en gemensam terrass med utsikt över omgivningen, en i varje port. Terrassen har stolar och bord. I källaren finns lägenhetsförråd och gemensamma utrymmen som tvättstuga samt cykelförråd. Föreningen har en trevlig festlokal med övernattningsmöjlighet. Föreningen har ett utmärkt läge på Södermalm, med bara några minuters promenad till Medborgarplatsen, Skrapan, flera gym och flertalet restauranger. I husen runt omkring finns både indonesisk, vietnamesisk och en pizzeria samt bageri med café. I Rosenlundsparken finns det solstolar året runt, lekplats och basketplan. Tunnelbana och pendeltåg finns inom 5 minuters gångavstånd. Buss 66 och 57 trafikerar området. Varmt välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50F3KQE1Q4UNIK2T2850000 kr