Sälja bostad Stockholm | Widerlöv fastighetsmäklare
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

SÄLJ DIN BOSTAD MED WIDERLÖV STOCKHOLM

ETT TEAM TILL DIN TJÄNST

När du säljer din bostad genom oss på Widerlöv Stockholm får du inte bara tillgång till dedikerade och engagerade mäklare, som alltid gör sitt yttersta för överträffa dina förväntningar, ett helt team står till din tjänst. Till mäklarens hjälp finns koordinatorer, inredare, fotografer och vår marknadsavdelning. Koordinatorn håller i det administrativa, så mäklaren kan fokusera på själva affären med kundkontakter, visningar, budgivningar etc. På marknadsavdelningen har mäklarna tillgång till grafisk formgivare, copywriter och digitalstrateg i framtagandet av material och kommunikation. 

BOKA FRI VÄRDERING IDAG

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare! Vi värderar ditt hus, sommarstuga, lägenhet eller fastighet. Du kan boka ett möte med oss utan några förpliktelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en kostnadsfri muntlig värdering!

-- Välj typ av bostad --
BOSTADSRÄTT
VILLA
FRITIDSHUS
TOMT
Jag har läst och godkänner W&Co:s dataskyddspolicy
SKICKA

Fotografering

När bostaden visar sig från sin bästa sida är det dags att välkomna en proffsfotograf till ditt hem. Fotograferna vet allt om vinklar och ljussättning. Att de dessutom är vassa på redigering gör bara saken ännu bättre! 

Under tiden som bostaden fotograferas har koordinatorn ordning på alla kontakter med bank, förvaltare, lantmäteri och andra administrativa nödvändigheter. 

MARKNADSFÖRING

Igår var tidningen det första vi läste på morgonen. Idag plockar vi upp mobilen. 

Därför erbjuder vi en annonsering som är anpassad efter hur människor beter sig idag. Olika typer av uppdrag kräver olika slags marknadsföring. Vi har skapat en marknadspaketering som säkerställer den marknadsföring som krävs för att kunna förmedla varje bostad på absolut bästa sätt. Alla spekulanter är ju olika, de söker information på olika sätt och tilltalas av olika saker. I vår marknadsföringsstrategi använder vi därför kanaler som fångar intresset hos alla olika sorters spekulanter. Allt för att hitta de rätta köparna i varje unik bostadsförsäljning.

Vårt digitala annonspaket levererar idag fler spekulanter till din bostad än vad Hemnet gör. Det är vi stolta över!

Din mäklare berättar gärna mer om vår marknadspaketering och vad det är som gör att vi kan leverera så många spekulanter till just din bostad.

EN BÄTTRE MÄKLARTJÄNST

1995 startade Widerlöv med en vision om att erbjuda en bättre mäklartjänst. Naturligtvis utifrån vad du som kund efterfrågar, men också genom att vara innovativa och leda utvecklingen inom mäklartjänsten. Vi strävar efter att vara först på bollen och därigenom överträffa dina förväntningar.

Som vi ser det ska bostadsaffären vara trygg, smidig och alltid ge högsta möjliga resultat. När du anlitar oss för att sälja din bostad kan du vara säker på att allt hanteras på bästa sätt och att dina potentiella köpare tas väl om hand under hela processen. 


HELTÄCKANDE SERVICE

Vi har en lång lista när det gäller heltäckande service. Den innehåller allt från första gången vi träffas hemma hos dig och värderar din bostad till förmedlingen av din bostad, flytthjälp, flyttstäd och annat som gör processen så smidig som möjligt. 

Är du osäker på något? Kontakta oss och fråga hellre en gång för mycket än en gång för lite. Vi finns till din tjänst för att du ska lyckas i din bostadsaffär och för att hjälpa dig att nå din dröm.

Vi ses! 

Våra medarbetare

Amanda Nilsson

Fastighetsmäklare

Stockholm, Norr Mälarstrand 72

0709-56 30 82

[email protected]

Amanda Persson

Fastighetsmäklare

Certifierad nyproduktion

Stockholm, Birger Jarlsgatan 76

0729-79 90 00

[email protected]

Åsa Grönwall

Fastighetsmäklare

Stockholm, Birger Jarlsgatan 76

0708-11 66 78

[email protected]

Benjamin Karacic

Blivande fastighetsmäklare

Stockholm, Birger Jarlsgatan 76

0763-97 84 53

[email protected]