Wall of Kindness finns nu i Stockholm!
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Wall of Kindness finns nu i Stockholm!

Wall of Kindness Stockholm

Vintern är här, den värsta perioden för alla människor i hemlöshet. I en redan tuff miljö blir de kommande månaderna närmast outhärdliga. Med uppmaningen "Ta en jacka om du behöver - Ge en jacka om du har över"  vill vi ge fler av våra medmänniskor möjlighet att slippa frysa under årets kallaste månader. 

Har du varma kläder som du inte längre använder? Det kan vara jackor, mössor, vantar, sockor, skor eller något annat plagg. Allt som kan hjälpa en medmänniska att hålla värmen i vinter. Besök vår vägg utanför vårt kontor på Birger Jarlsgatan 76 och hjälp en medmänniska hålla värmen i vinter.

Ta en jacka om du behöver - Ge en jacka om du har över

Artisten och entreprenören Eric Saade besökte vår Wall of Kindness och bidrog med en jacka.

- Det är kul med företag som ägnar sig åt välgörenhet. Widerlövs Wall of Kindness är ett väldigt fint initiativ som jag självklart stöttar och uppmanar fler att göra samma sak!

Peter Eriksén, fastighetsmäklare och delägare, hoppas att fler hänger på Erics uppmaning.

- Vi är väldigt många som har varma kläder hemma i garderoben som vi inte använder längre. Se till att rensa där hemma och häng upp det ni har över på väggen!

Väggen kommer stå uppe fram till 20 december. 

Tack för att du hjälper oss att hjälpa ❤️