Nya tider skapar nya möjligheter!
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Nya tider skapar nya möjligheter!

Nya tider skapar nya möjligheter!

I dessa tider sätts gamla värderingar och tankar på prov. Kris skapar innovation, nytänkande och solidaritet på helt nya sätt. Nu är det viktigt att vi alla bidrar till att samhället fortsätter att fungera så normalt som möjligt trots utmaningarna. 

Widerlöv vill på alla sätt bidra till att hålla igång bostadsmarknaden så människor kan hitta nya hem, samtidigt som vi givetvis följer myndigheternas råd, och därför inför vi nu flera nyheter.

- Du kan nu gå på visning utan att lämna ditt hem.

- Om du går i säljtankar kan våra mäklare värdera din bostad utan att du behöver öppna dörren.

- Bostadsaffärer kan genomföras med fullmakt för de kunder som inte kan eller vill närvara fysiskt.

Vi kallar dessa små finesser Widerlöv-online! Våra mäklare berättar gärna mer.

Tuffa tider kräver extra omtanke. Om du funderar på att sälja din bostad vill vi gärna hjälpa till lite extra just nu genom att bjuda på vårt supereffektiva annonspaket, värde 15000 kr. Vårt annonspaket inkluderar VR-fotografering av din bostad och annonsering i sociala medier. Vi vet att paketet levererar fler besökare till din bostad (online förstås) än Hemnet, det kan vi bevisa med statistik.

Hos oss på Widerlöv finns några av de absolut mest erfarna mäklarna i Stockholm. Vi har varit med förr när marknaden varit turbulent och osäkerheten stor. Så om du har några som helst funderingar eller frågor, tveka inte att höra av dig till oss. Vi arbetar mycket med rådgivning och bistår gärna med vår kompetens.

Våra kunder kan räkna med lite mer! 


Ida Eriksén

VD Widerlöv Stockholm