Välkommen Linus Wallinder!
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Välkommen Linus Wallinder!

Varmt välkommen till Widerlöv Linus Wallinder!

Vi har glädjen att presentera Linus Wallinder som ny mäklare hos oss på Widerlöv!

Linus kommer närmast från en annan kedja i Solna men har sedan en månad tillbaka nu tagit klivet in i innerstan.

Han är en mycket ambitiös och duktig mäklare som redan sin första vecka uppvisade ett driv som kommer att göra honom till en av de främsta mäklarna i innerstan. Linus är en lugn, trygg och kompetent i sitt yrke och mycket omtyckt bland kunder och kollegor. Han är ett fantastiskt tillskott till vårt team och kontoret på Birger Jarlsgatan, säger Ida Eriksén, VD på Widerlöv Stockholm.


Berätta om dig själv!

Jag är en Eskilstunakille i grunden som efter 4 år på Högskolan i Gävle, där jag pluggade företagsekonomi, landade i Stockholm. Är en idrottskille sen barnsben & därav gillar jag tävlingsmoment i alla former.

Varför valde du Widerlöv?

Efter att ha bott i centrala Stockholm & hört om många av alla högpresterande mäklare på Widerlöv kändes det som ett spännande gäng att bli en del av. Nytänkande företag med en målsättning om att bli störst samtidigt som man som mäklare får goda förutsättningar för att kunna prestera sitt bästa.

Hur är du som mäklare?

Som mäklare är jag väldigt lugn & trygg. Sätter alltid mina kunders intressen i fokus och vill alltid leverera en helhetstjänst som uppskattas både hos säljare, köpare & spekulanter. Att ha nöjda kunder som rekommenderar mig vidare är något som genomsyrar mitt sätt att arbeta och något jag alltid strävar efter.

Berätta någonting om dig som alla kanske inte känner till?

Att jag är en oerhört sportintresserad person som i stort sett utövat majoriteten av alla bollsporter under min ungdom. Bäst gick det i fotboll där jag spelade på en hög nivå inom Sverige.

Hur känns det att börja här på Widerlöv?

Det känns väldigt spännande & jag ser fram emot att etablera mig som mäklare i innerstan. Intrycken jag har fått av chefer & kollegor såhär långt är att man tydligt känner sig välkommen hos Widerlöv samtidigt som det är en bra sammanhållning och mycket skratt.

Klicka här för att läsa mer om Linus och för att se hans kontaktuppgifter.