Välkommen Jennifer Dahlgren!
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Välkommen Jennifer Dahlgren!

Vi välkomnar Jennifer Dahlgren till Widerlöv!

Vi är otroligt glada över att kunna presentera Jennifer Dahlgren som ny koordinator hos oss!

Jennifer är en tjej med mycket driv och som förstår hur viktigt det är att vara på rätt plats om man vill få fart på karriären. Hon har tydliga mål och jag är övertygad om att hon kommer att nå dit. Att hon valt Widerlöv gör mig varm om hjärtat, det är så roligt med människor som vet vad det vill, gör analysen och agerar. En sådan person är Jennifer och hon kommer att passa in perfekt i vårt team, säger Ida Eriksén, VD på Widerlöv Stockholm.


Berätta om dig själv? Vart är du ifrån och lite annat kul att veta

Jag är uppvuxen i Örebro och flyttade hit till Stockholm år 2019. På fritiden så spenderar jag gärna tid på gymmet och umgås med nära och kära. Jag bor på Östermalm och har en liten hund som heter Astrid.

Varför valde du att börja arbeta på Widerlöv?

Sedan Widerlöv först startade upp sitt kontor här i Stockholm så har jag haft span på dom. Jag vill vara på ett kontor som har driv och stor erfarenhet av branschen där även jag kan få möjlighet att utvecklas.

Hur är du som assistent/koordinator?

 Jag har en positiv inställning och är väldigt flexibel i mitt arbete. Jag tycker om när det finns uppgifter att göra och att jag tar mig framåt oavsett vilket problem som kan uppstå längs vägen.

Berätta någonting om dig som alla kanske inte känner till?

Jag kan ta marklyft på en vikt som är dubbelt upp mot min kroppsvikt!

Avslutande ord - Hur känns det att börja här på Widerlöv?

Det känns väldigt bra! Jag ser mycket fram emot att lära känna alla och få påbörja en spännande resa.