Årets Mäklare 2020!
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Årets Mäklare 2020!

Niklas Wellmér - Årets Mäklare 2020!

Årets Mäklare Widerlöv Stockholm 2020 går till Niklas Wellmér. Han har under året arbetat i ett extremt högt tempo, tagit vara på varje möjlighet och vänt motgång till framgång. Han har genom målmedvetenhet och hårt arbete lyckats nå den absoluta mäklartoppen i Stockholms innerstad på väldigt kort tid. Niklas är en sällan skådad mäklartalang som visar att det många bara drömmer om går att uppnå med rätt fokus. 

Hur känns det att ha fått utmärkelsen som Årets Mäklare?

- Oerhört stolt och tacksam, inget jag hade räknat med när året började.

Vad är det som gör dig till en bra mäklare?

- Jag är väldigt säljfokuserad, brinner för mina kunder och hanterar varje affär som om det vore min sista. Jag jobbar såklart väldigt mycket och tycker jobbet är hur roligt som helst. Till det så har jag väldigt bra support från kollegorna i assistentgruppen, callcenter och ledningen vilket såklart krävs för att lyckas. Och inte minst fantastisk support hemifrån, från familjen. 

Berätta lite om din bakgrund

- Jag är uppväxt i Sundsvall, tidigare jobbat inom försäljning i 12 år i olika roller från fältsälj lokalt i Stockholm till Key Account Manager på Europanivå med stora globala kunder. 

Varför blev du mäklare?

- Jag blev mäklare för att jag drivs av att kunna påverka min vardag, samt ha ett yrke som är prestationsbaserat och fritt. Jag har stor kunskap om både fastighetsmarknaden och försäljning så jag tänkte att kombinationen borde passa mig.

Du fick din mäklarlicens i Februari 2019 och redan nu toppar du listorna. Hur ser framtiden ut?

- Jag försöker bara vara så bra som möjligt varje dag. Jag är en vinnarskalle så jag vill gärna fortsätta toppa listorna och bli så bra som möjligt. Dock så behöver jag optimera tiden bättre mellan familj och jobb vilket då blir mitt mål framöver. Framtiden får utvisa vad som händer sen, just nu lever jag i nuet och kör på. 

2021 har startat i samma tempo som 2020 för din del, vad har du för målsättning i år?

- Jag vill gärna bli ännu bättre än ifjol och lyckas jag bli Årets mäklare igen så skulle jag vara väldigt glad. Men det är ett bra och vasst gäng hos oss, så det är ingen lätt uppgift att bli årets mäklare hos Widerlöv Stockholm. 

Har du något råd till andra fastighetsmäklare i början av sina karriärer?

- Mitt främsta råd och tips är faktiskt att inse att jobbet är svårare än man tror och när man tror man är klar för dagen så finns det alltid mer att göra om man vill lyckas. Dina första 6 månader lägger grunden för dina nästa 6 månader. Egen aktivitet är nyckeln till framgång, samt kolla på vad de duktiga gör för att få inspiration.


Klicka här för att läsa mer om Niklas och för att se hans kontaktuppgifter.