Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Mikael Bjérnhof fd Lindström

Fastighetsmäklare, teamleader
Med enormt driv, stor passion för yrket, engagemang och kunskap gör jag allt för att överträffa era förväntningar! Jag är uppvuxen i Stockholms innerstad och har bott i de flesta stadsdelarna. Med detta vågar jag nog påstå att jag har koll på varenda gata i vår vackra stad. Hela livet har jag arbetat med människor och försäljning. För mig är kunskap, förtroende, driv och förståelse för säljare och köpare de viktigaste egenskaperna för att skapa framgångsrika bostadsaffärer. Meriter/utmärkelser * Årets Mäklare Sverige & Spanien på Mäklarhuset 2019 (baserat på omsättning) * Årets Mäklare Stockholm på Mäklarhuset 2018 & 2019 (baserat på omsättning) * Årets Mäklare Innerstan på Mäklarhuset 2018 & 2019 (baserat på omsättning) * Årets Rookie Sverige på Mäklarhuset 2018 (baserat på omsättning) * 2:a av ca 2020st fastighetsmäklare på alla mäklarbyråer i Stockholms län med flest sålda lägenheter under 2019 (enligt hemnet) * Årets mest rekommenderade mäklare på Kungsholmen 2018, Q1 2019, Q3 & Q4 2020, Kristineberg Q3 2020 på reco.se (bedömning av både säljare & köpare) * Flest publicerade 1:or på Kungsholmen * Flest publicerade 1:or i Stockholms län * Flest publicerade 2:or på Kungsholmen * Flera försäljningsrekord i hela Stockholm * Högsta möjliga betyg på flera olika rekommendations-sajter Hoppas vi ses!
4.9 av 5 i betyg av 260 kunder - hittamaklare.se
5 av 5 i betyg av 144 kunder - reco.se

Vill du veta mer om mina gjorda försäljningar eller boka en kostnadsfri värdering är du välkommen att höra av dig till mig!