Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Mikael Bjérnhof fd Lindström

Fastighetsmäklare, teamleader
Med enormt driv, engagemang och kunskap gör jag allt för att överträffa era förväntningar! Jag är uppvuxen i Stockholms innerstad och boende på Kungsholmen. Med detta vågar jag nog påstå att jag har jag koll på varenda gata i vår vackra stad. Hela livet har jag arbetat med människor och försäljning. För mig är kunskap, förtroende, driv och förståelse för säljare och köpare de viktigaste egenskaperna för att skapa framgångsrika bostadsaffärer. Meriter/utmärkelser * Årets Mäklare Sverige & Spanien 2019 * Årets Mäklare Stockholm 2018 & 2019 * Årets Mäklare Innerstan 2018 & 2019 * Årets Rookie Sverige 2018 * Årets mest rekommenderade mäklare på Kungsholmen enligt reco.se 2018 & Q1 2019 * Flest publicerade 1:or på Kungsholmen * Flest publicerade 1:or i Stockholms län * Flest publicerade 2:or på Kungsholmen * Högsta möjliga betyg på flera olika rekommendations-sajter. Hoppas vi ses!
4.9 av 5 i betyg av 221 kunder - hittamaklare.se
5 av 5 i betyg av 84 kunder - reco.se

Vill du veta mer om mina gjorda försäljningar eller boka en kostnadsfri värdering är du välkommen att höra av dig till mig!