Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Eric Lennmarker

Fastighetsmäklare
Certifierad nyproduktion
Jag arbetar med fastighetsförmedling huvudsakligen på Östermalm/Gärdet och i Vasastan. När du anlitar mig får du en kunnig fastighetsmäklare som hanterar försäljningsprocessen på bästa möjliga sätt så att din försäljning ger dig maximalt betalt! Min bakgrund som bankman och privatekonomisk rådgivare gör att jag har medverkat till ett oändligt antal framgångsrika fastighetsaffärer, vilket gör att jag har förmågan att se alternativ och lösningar som bidrar till en framgångsrik försäljning. Utifrån detta ger jag gärna råd, vägledning och beslutsstöd. Under de senaste 25 åren har jag arbetat med boendefrågor i bostadsrättsföreningar, både i styrelseroll som ordförande och som extern rådgivare. Anlitar du mig som fastighetsmäklare drar du nytta av denna kompetens och erfarenhet genom att jag naturligt uppmärksammar sådant kring bostaden och föreningen som kan vara väsentligt att överväga samt att jag ger råd och vägleder utifrån dina behov. Jag har tidigare även arbetat i inredningsbranschen och jag har skarpt öga för inredning och homestyling. Jag ger gärna råd och vägleder kring homestyling inför din försäljning och jag är övertygad om att detta har stor betydelse för att du ska få maximalt betalt när du säljer. Under många år har jag också arbetat med reklam och marknadsföring och som fastighetsmäklare gör detta att jag ser vad som behövs för att din försäljning ska bli framgångsrik. När du anlitar mig får du en fastighetsmäklare som vågar vara tydlig även i utmanande frågor och som i förväg inte målar upp onåbara fantasier. Vad jag dock målar upp är att jag lyckas maximalt med din försäljning och att du som säljare och den slutlige köparen får en positiv upplevelse genom försäljningsprocessen. Framgångsrik fastighetsförmedling är ett hantverk som förutsätter skicklighet som fastighetsmäklare. Varmt välkommen att kontakta mig!
5 av 5 i betyg - hittamaklare.se
5 av 5 i betyg - reco.se

Vill du veta mer om mina gjorda försäljningar eller boka en kostnadsfri värdering är du välkommen att höra av dig till mig!