Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Åsa Grönwall

Fastighetsmäklare
Åsa heter jag, en riktigt inbiten Vasastadsbo som gillar Stockholmstempot i kombination med lugnet på landet. Jag är en engagerad mäklare med positiv syn på det mesta jag gör och får ofta höra att jag är kunnig, noggrann samt bra på att kommunicera med alla inblandade parter. Tveka inte att kontakta mig så lovar jag att göra allt jag kan för att just din bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt. Lite mer om mig... Jag bor i härliga Vasastan med min man och två barn och när jag inte jobbar så blir det gärna ett gäng längder i simbassängen, styrketräning, yoga eller lek med barnen. Är jag på vårt landställe så kan ni räkna med att hitta mig i köksträdgården med händerna i jorden eller i snickarboden fixande med något projekt.

Vill du veta mer om mina gjorda försäljningar eller boka en kostnadsfri värdering är du välkommen att höra av dig till mig!