Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Amanda Nilsson

Fastighetsmäklare
Jag är specialiserad på att förmedla bostadsrätter i Stockholms innerstad. Mina kunder beskriver mig som noggrann, effektiv och driven. Jag har höga ambitioner och uppnår bästa resultat genom att ge hundra procent fokus på ditt livs viktigaste affär. Med bakgrund som elitgymnast är jag van att jobba hårt och alltid gå den sista milen om det innebär ett högre slutpris. Jag är strukturerad och alltid väl påläst för att du ska få en trygg process genom hela affären. Det bästa med mitt jobb är att bygga relationer med mina kunder och överträffa deras förväntningar genom att uppnå goda resultat, det är något jag älskar! Vare sig du planerar att flytta imorgon, om sex månader eller om ett år – så är jag rätt person att ringa idag. Ser fram emot ditt samtal!

Vill du veta mer om mina gjorda försäljningar eller boka en kostnadsfri värdering är du välkommen att höra av dig till mig!