Kontakt | Kontaktuppgifter till kontor i Stockholm | Widerlöv
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Kontakta Widerlöv i Stockholm

Stockholm är en av de absolut vackraste städerna i världen och att få förmedla bostäder här är inget annat än ett privilegium. Stockholms innerstad med sin fantastiska arkitektur, rika kulturliv och härliga människor är drömboendet för många. 

Våra mäklare älskar sitt jobb! Vi har en extremt hög kunskapsnivå och flera av oss har jobbat i över 20 år som mäklare. Så om du vill att någon som verkligen kan sin sak hanterar din bostadsaffär ska du kontakta oss.

Vi har två stora kontor. Ett hittar du på Norr Mälarstrand 72 på Kungsholmen och det andra ligger på Birger Jarlsgatan 76, precis på gränsen mellan Östermalm och Vasastan.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi ger dig en fri muntlig värdering och rådgivning som gör din bostadsaffär framgångsrik. Varmt välkommen till oss!

STOCKHOLM Vasastan

STOCKHOLM Kungsholmen

Widerlöv Nyproduktion

NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad kring det senaste från oss!

Jag har läst och godkänner W&Co:s dataskyddspolicy
SKICKA