Fri värdering Stockholm | Värdera lägenhet & hus | Widerlöv
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Boka fri värdering i Stockholm

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare! Vi värderar ditt hus, sommarstuga, lägenhet eller fastighet. Boka ett möte med någon av våra mäklare för värdering. Det är kostnadsfritt utan att du förbinder dig till någonting!

-- Välj typ av bostad --
BOSTADSRÄTT
VILLA
FRITIDSHUS
TOMT
Jag har läst och godkänner W&Co:s dataskyddspolicy
SKICKA

Hur går värdering av bostad till?

Efter bokning av en kostnadsfri värdering kommer en mäklare hem till dig. Där går ni tillsammans igenom din bostad. Vad finns det för viktiga faktorer som spelar in vid uppskattning av värdet? Vad är det som gör din bostad speciell?

Du får gärna förbereda dig genom att ta fram sådant som du tror kan påverka värdet. Har du exempelvis gjort större renoveringar efter att du köpte bostaden? Om du har kan du även ta fram dokumentationer, som t.ex. planritning av din lägenhet eller fastighet.

Vi gör en bedömning av marknadsvärdet och ett ungefärligt pris vid en eventuell försäljning.

Utöver bostadsvärderingen kan vi även hjälpa dig med skattefrågor i samband med en försäljning av din bostad.

Boka fri värdering idag

Ska vi ses online eller hemma hos dig? Nya tider skapar nya möjligheter. Värdera lägenhet, hus eller annan bostad. Antingen hemma hos dig eller digitalt.

Du kan boka ett möte med oss utan några förpliktelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst, digitalt eller fysiskt, möte. Boka en kostnadsfri värdering idag!