Ändrade rutiner på våra visningar
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

VI VÄRNAR OM ATT MINSKA SMITTSPRIDNINGEN

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har Widerlöv valt att vidta försiktighetsåtgärder. Nedan information gäller tillsvidare. 

Våra visningar kommer äga rum som vanligt. Vi håller både öppna och förbokade, privata, visningar av våra bostäder.

- Vi skakar tyvärr inte hand, tillsvidare.

- Vi begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt på öppna visningar. Om många besökare kommer samtidigt släpper vi in ett fåtal åt gången.

- Ingen som uppvisar sjukdomssymptom släpps in i bostaden.

- Vi håller gärna privata visningar, du är varmt välkommen att anmäla intresse via vår hemsida eller kontakta mäklaren för att komma överens om en tid.

- Inga Widerlöv-anställda som har befunnit sig i ett riskområde utomlands de senaste 14 dagarna, alternativt känner sig sjuka, är närvarande vid visning eller på våra kontor.

- Du som kund kan genomföra din bostadsaffär via fullmakt om det finns skäl för det. Både vid kontraktsskrivning och vid tillträde.

Vi uppdaterar denna information löpande och följer de rekommendationer som kommer från myndigheter.

Du är välkommen att ringa mäklaren om du har några frågor. Kontaktuppgifter finns här på webbplatsen under fliken ”medarbetare”.