Spara pengar på dina inköp med Widerlöv Qlip

En bostadsaffär är mer än bara ett köp

En bostadsaffär innebär ofta mycket mer än ett köp eller en försäljning av en bostad. Köper man en ny bostad vill man kanske lägga en del krut på inredningen och i samband med en försäljning är det många som väljer att fixa skavanker, renovera eller piffa till sin bostad innan försäljningen påbörjas.

Oavsett vilket, har vi på Widerlöv valt ut ett antal butiker som säljer boenderelaterade produkter och tjänster med hög kvalitet och service. Tillsammans med dessa har vi tagit fram en palett av exklusiva erbjudanden och riktigt bra rabatter som du som köper eller säljer din bostad genom Widerlöv får tillgång till.

Enkel hantering via appen

Du kommer enkelt igång genom att ladda ner Qlip till din iPhone eller Android-enhet. Du behöver ha sålt eller köpt bostad av oss för att nå erbjudandena. Prata med din mäklarassistent om aktivering av appen.

Bostadsvärdering

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, sommarstuga, lägenhet eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.