Slutsålt

Skölsta, Uppsala

Talldungen

  • Projekt
3 295 000 - 4 295 000 kr
  • lamp and chair icon 4 - 6 rum
Talldungen

Uppfyll husdrömmen i nybyggt parhus – i natursköna Skölsta är det möjligt!

Familjevänliga småhus i Uppsala växer inte på träd precis, men nu har du chans att hitta hem i just ett sådant. I vackra Skölsta planerar Obos att bygga 18 parhus i ett trivsamt kvarter med naturen runt knuten. 36 bostäder med gott om villakänsla, i tre olika storlekar: 107, 120 och 137 välplanerade kvadratmetrar i bekväm bostadsrättsform. Välkommen till Brf Talldungen!

Här bor du lugnt och grönt i en fantastiskt fin miljö. Granne med området väntar Vedyxaskogen med sina fina vandringsleder och grillplatsen med utsikt över Viltvattnet: en härlig plats för både stora och små. Skola och förskola finns i närliggande Årsta – planer finns också på en egen förskola i området. Såväl storhandling som nöjesshopping hittar du i Gränbystaden, 10 minuters bilresa hemifrån. In till Stora Torget du dig på 20 minuter med bil, eller en halvtimme med buss. Vardagspusslat och klart!

Läs mer om projektet

Vägbeskrivning: För att ta dig till brf Talldungen, så tar du Skölstavägen från Uppsala fram till 4-vägskorsningen vid Svia Byväg. Här kör du rakt fram och följer Silvergransvägen ända tills ni ser OBOS skyltar.

OBS! Bilderna är illustrationer - ändringar, tillval och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Intresseanmälan
Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael
Annika Bolander
Assisterande mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Bostadsutvecklare

Närområde

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad