Slutsålt

Skölsta, Uppsala

Skölstahöjden

Skölstahöjden

Stadsnära villaidyll

Välkommen hem till en stadsnära villaidyll. Skölstahöjden växer upp i anslutning till den befintliga bebyggelsen i Skölsta och första etappen består av 6 familjevänliga fristående villor som säljs med äganderätt.

I populära Skölsta tio minuter från Uppsala planerar vi för nybyggda villor med äganderätt nära naturen i Skölstahöjden. I de väldisponerade husen finns allt som behövs för ett bekvämt och smidigt familjeliv, samtidigt nära till den service som behövs för en enklare vardag.

Två plan för livet
I det idylliska kvarteret bygger vi moderna och praktiska hus om 5-6 rum och kök. Alla får egen uteplats och lättskött trädgård med naturtomt. De fristående tvåplansvillorna byggs i olika storlekar, Villa Björken med vit fasad är på 125 kvm och Villa Granen, i grå kulör, är på 140 kvm. Det tredje och det största huset Villa Tallen, är brunt och 156 kvm stort. De miljösmarta husen får öppna planlösningar, gott om förvaring och en klassisk inredning som håller länge.

Lantliga lugnet mitt i naturen
Andas ut, njut av tystnaden och det lantliga lugnet efter arbetsdagens slut. Här bor du omgiven av skog och berg, i närområdet finns åkermark, betesmark och bondgårdar. Snöra på dig skorna och ta en promenad eller gör en skogsutflykt med barnen innan det är dags för middag. I direkt anslutning till Skölsta ligger Vedyxaskogen, ett populärt utflyktsmål för både stora och små, med vandringsleder, vattenglimtar och grillplatser.

Närservice 10 minuter bort
När det är dags för veckohandling ligger Gränbystadens köpcentrum cirka 10 min bort med bil. Här finns också restauranger, nöjen och vårdcentral. Till Uppsala city går det buss som tar cirka 20 minuter. Eller så hoppar du på cykeln och nyttjar den nya cykelvägen längs sträckan. Det är nära både till E4:an och väg 288 och Stockholm ligger cirka en timme bort. Skölstahöjden är det perfekta boendet för dig som önskar mixen av både landet och stan.

Förskolor och skolor
I närområdet finns utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Den nya förskolan i Skölsta på Hasselbladsvägen 2 planeras öppna lagom till vårterminen 2021. Det finns också förskolor och skolor i stadsdelen Årsta. Inom Uppsala kommun finns det ett 30-tal gymnasieskolor att välja på.

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Närområde

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad