Pågående

Skölsta, Uppsala

Skölstadalen

3 695 000 - 4 895 000 kr
Skölstadalen

Vi är stolta att få fortsätta utveckla populära Skölsta, en grönskande idyll inte långt från Uppsala

Vi planerar för totalt 14 parhus samt 13 nya villor i bostadsrättsform i Skölstadalen. Nu har vi säljstartat de första husen.

Tio minuter från Uppsala växer villaområdet Skölsta. Nu planerar vi för nybyggda Svanenmärkta parhus och villor med bostadsrätt i naturnära omgivningar. Du är välkommen att göra en intresseanmälan för att få löpande information om Skölstadalen.

Allting finns nära
Gränbystadens köpcentrum ligger cirka 10 min bort med bil. Här finns också restauranger, nöjen och vårdcentral. Till Uppsala city går det buss som tar cirka 20 minuter. Eller så använder du den nya cykelvägen längs hela sträckan. Härifrån är det enkelt att nå E4:an. Stockholm och Arlanda ligger inom en timmes resa. Skölstadalen passar om du önskar mixen av både lugn och närhet till staden.

Barnvänligt
Det finns en förskola i området och i mars 2024 öppnar en till förskola på Silvergransvägen. Flera förskolor och skolor finns i stadsdelen Årsta 10 minuter bort. Området är barnvänligt med nära till natur och ytor för avkoppling och aktivitet.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Närområde

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad