Pågående

Skiljebo, Västerås

Skiljebo Äng 2

Skiljebo Äng 2

Ägarlägenheter i Västerås - det innebär låga fasta kostnader och stor personlig frihet.

I den väletablerade stadsdelen Skiljebo, endast några kilometer från Västerås city, bor du granne med härliga grönområden. Närheten till Skiljebo centrum och dess service förenklar din vardag och ger dig mer tid över till annat.

Skiljebo Äng 2 består av totalt 30 välplanerade ägarlägenheter, alla med uteplats eller balkong samt förrådsutrymme. Lägenheterna får en noga genomtänkt inredning, fina materialval, smarta lösningar och snygg design. Med ett stort utbud av inredningsval får du även möjlighet att sätta din egen prägel på din bostad.

Bekvämt boende med närhet till det mesta
Här bor du bekvämt och underhållsfritt med hiss från källarplan till varje våningsplan samt att parkeringsplatser erbjuds till vissa lägenheter. I Skiljebo centrum, endast ett stenkast bort, hittar du allt ifrån matbutik, bibliotek, gym, apotek, frisör och annan service som förenklar vardagen. Saknar du något så ligger Västerås centrum endast ca 3 km bort.

En aktiv livsstil
Skiljebo Äng passar dig som har en aktiv livsstil, oavsett om du tycker om att vara ute och promenera eller jogga i naturen eller genomföra din fysiska aktivitet och träning på gym. I närområdet finns många fina platser för rekreation som skog och grönområden, perfekt för dig som tycker om naturen. I Skiljebo centrum finns ett nytt och fräscht gym för dig som föredrar det.

Ägarlägenheter - En boendeform med stor personlig frihet
Ägarlägenheter är en boendeform som passar dig som vill ha stor personlig frihet och låga fasta kostnader. När du köper en ägarlägenhet betalar du 100% av värdet av bostaden, vilket gör att priset är något högre än när du köper en bostadsrätt. Däremot blir de fasta kostnaderna lägre eftersom du inte har några gemensamma lån i en bostadsrättsförening. Förutom att bo är du fri att sälja, pantsätta eller hyra ut som det passar dig.

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Karin Berglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad