Pågående

Öster Mälarstrand, Västerås

Sjöbris 1

  • Projekt
1 450 000 - 6 495 000 kr
  • lamp and chair icon 2 - 5 rum
Sjöbris 1

Ett rum på köpet!

I Sjöbris 1 finns bostäder för dig som önskar ett av Västerås finaste lägen. Här bygger vi fyra hus, och det finns något för alla. Oavsett om du vill du bo i ett 15-våningshus med oslagbar utsikt eller en större markplanslägenhet med generös uteplats. Nära till Mälaren med sina vackra småbåtshamnar och lugn skogsnatur i Mälarparken. Västerås centrum är endast är en strandpromenad bort, med ett brett utbud av restauranger, butiker, service och nöjen.

LJUST OCH MODERNT
Sjöbris 1 erbjuder lägenheter i olika storlekar och planlösningar, alla med samma höga standard och kvalitet. Du hittar ljusa, välplanerade bostäder på 2–5 rum och kök där varje kvadratmeter har ett syfte. En del av bostäderna får fantastiska utsikter i ett 15 våningar högt hus som blickar ut över kajen. En bostad i Sjöbris bjuder in till båtliv – det finns flera småtbåtshamnar i närområdet.

GULDLÄGE I VÄSTERÅS
Kvarteret är fint beläget på Öster Mälarstrand med både vatten och natur bara ett stenkast bort. Här behöver man aldrig ha tråkigt, för det finns nöjen för stora och små. Populära spahotellet Steam hotel och actionbadet Kokpunkten är bara några minuter bort. Dessutom finns all service du behöver, så som mataffär, frisör, restauranger, caféer och gym. För barnen finns både förskolor och grundskolor.

BALKONG ELLER UTEPLATS
I Sjöbris får alla en egen balkong eller uteplats med gott om plats för sittgrupper, odling eller avkoppling. Dessutom kommer det att finnas en gemensam grön innergård med möjlighet till både umgänge och vila.

Ett rum på köpet! Köp någon av lägenheterna i Brf Sjöbris 1 senast den 31 mars 2024 och få det största sovrummet på köpet.

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Karin Berglund
Ansvarig mäklare

Karin Berglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Karin
Mimmi Holm
Assisterande mäklare

Mimmi Holm

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mimmi

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad