Slutsålt

Rickomberga, Uppsala

Rickomberga backe 2

  • Projekt
1 695 000 - 4 795 000 kr
  • lamp and chair icon 1 - 5 rum
Rickomberga backe 2

NATURNÄRA BOSTÄDER MED CYKELAVSTÅND TILL CITY

Rickomberga backe 2 är boendet för dig som uppskattar naturnära bostäder med cykelavstånd till city. Ta en joggingtur i Stabbyskogen intill och koppla sedan av i solen på din balkong eller uteplats.

Rickomberga backe 2 blir en modern pusselbit i en redan etablerad stadsdel med kommunikationer, service och skolor i närområdet. Totalt blir det 46 svanenmärkta bostäder om 1 till 5 rum och kök, alla med egen balkong eller uteplats i söder mot en grönskande innergård.

I närområdet
All tänkbar service du kan tänkas behöva har du i närheten. Vid Mimmi Ekholms plats finns matbutik, restauranger, apotek, frisör, gym och vårdcentral. Du hittar ännu fler matbutiker inom gång- och cykelavstånd. Matbutiken Automat, en obemannad livsmedelsbutik med självscanningskassa, öppnar i grannhuset Rickomberga backe 1 under 2021.

Från Rickomberga kan du promenera till både förskolor, grundskolor och universitetet. Nära ligger också Stabbyskogen. Här finns elljusspår, hundrastgårdar, grillplatser och en populär pulkabacke på vintern.

Kommunikationer
Att ta sig från Rickomberga in till centrala Uppsala tar bara några minuter – oavsett om du väljer att cykla eller åka buss. Sträckan trafikeras av flera olika busslinjer vilket innebär en hög turtäthet. På cirka 6 minuter når du stans hela utbud av nöjen, shopping och kulturliv.

Byggnaden
Rickomberga backe 2 består av totalt 46 bostäder uppdelat på tre trapphus och byggnaden blir fem våningar hög. Under huset byggs ett parkeringsgarage som nås med hiss från samtliga trapphus. Till varje bostad hör även ett källarförråd för säsongsanpassad förvaring.

Bakom tegelfasaderna gömmer sig genomtänkta lägenheter med gott om förvaringsmöjligheter. Köken utrustas med energisnåla vitvaror och badrummen är helkaklade med tvättutrustning. Välkommen hem till Rickomberga backe 2!

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Krister Stenqvist
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Krister

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad