Pågående

Fullerö, Uppsala

OBOS / Myresjöhus – Fullerö Hage

5 495 000 - 6 195 000 kr
OBOS / Myresjöhus – Fullerö Hage

Flyttklara hus i fina Fullerö

Mitt emellan stad och landsbygd, med bra pendlarläge, hittar du den nya växande stadsdelen Fullerö. Barnvänligt bostadsområde med flyttklara hus, Myresjöhus Smart 150 - varmt välkommen med din intresseanmälan!

I Fullerö får du det bästa av två världar - dels kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen. Området ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Här finns det du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop, som närbutik och bensinstation men även en alldeles nybyggd förskola precis runt knuten. Fullerö har dessutom ett ypperligt pendlarläge, med nära till såväl bra bil- och cykelvägar som tåg- och bussförbindelser till närliggande städer.

Den populära modellen Smart 150 från Myresjöhus passar utmärkt för en större barnfamilj som vill leva villalivet fullt ut och inte tumma på vare sig utrymme eller bekvämlighet. Planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplanet. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på det övre våningsplanet.

Husen säljs med gräsmatta, altan, målad fasad och parkeringsyta.

Läs mer om projektet

OBS! Notera att en del av bilderna endast är illustrationer och att avvikelser kan förekomma.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Bostadsutvecklare

Projektinformation

previous slide
next slide
Planlösning från OBOS / Myresjöhus – Fullerö Hage, Pågående i Fullerö, Uppsala Planlösning från OBOS / Myresjöhus – Fullerö Hage, Pågående i Fullerö, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad