Slutsålt

Ultuna, Uppsala

Nästet II

Nästet II

Hållbart grannskap i Uppsala

Fler hem i naturnära Ultuna. I grannskapet Nästet II uppför vi 35 Svanenmärkta lägenheter på 1–5 rum och kök – självklart med det bästa av två världar både smart planerat och med tanke på miljön.

Här bor du granne med naturen och har centrala Uppsala på cykelavstånd. Kanske lånar du grannskapets el-lådcykelpool för att uppleva citypulsen? Eller trampar iväg för en mysig picknick i något av de gröna närområdena? I grannskapet finns även elbilpool för dig som vill åka bil, men samtidigt vill tänka på miljön. Och om du gärna äter närodlat, kan du testa dina gröna fingrar i de gemensamma växthusen på gården. Kanske finner du även gemenskap vid grillen och lekplatsen?

Läs mer om Nästet II

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad