Pågående

Öster Mälarstrand, Västerås

Mälarvyn

1 695 000 - 5 700 000 kr
Mälarvyn

MäÄLARVYN - ett elegant boende i ett av Öster Mälarstrands finaste lägen. Det 15 våningar höga huset ger en fantastisk utsikt över Västerås och Mälarens glittrande vatten. Här kommer vi att bygga 58 nyproducerade bostadsrätter. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig med mer information.

BALKONG ELLER UTEPLATS - HÖGRE UPP I HUSET MED SJÖGLITTER ÖVER MÄLAREN
I Mälarvyn hittar du ett brett utbud av lägenheter om 2-4 rum och kök. Alla lägenheter har egen balkong eller en generös uteplats. Vill du bo med en utsikt utöver det vanliga? Lägenheterna på de övre våningsplanen i söderläge i 15-våningshuset får en fantastisk utsikt över Mälaren och staden.

Lägenheterna i Mälarvyn får fina ljusinläpp från två väderstreck, välplanerade kök med arbetsytor och rostfri kyl/frys, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Rymliga helkaklade badrum med tvättutrustning såsom tvättmaskin och torktumlare, de mindre lägenheterna får kombimaskin. Oavsett storlek på lägenhet får du här en välplanerad och genomtänkt bostad med hög standard och kvalitet.

MÖJLIGHET TILL INREDNINGSVAL VID BOKNING I TIDIGT SKEDE
Köper du en bostad i tidigt skede kan du dessutom påverka utformningen av ditt nya hem ännu mer genom att göra inredningsval. JM Original är kärnan i vårt utbud där du kan vara med och påverka hur du vill ha det. Välj och kombinera utifrån din stil – från det kostnadsfria sortimentet eller från ytterligare alternativ iolika prisklasser.

NÄRA MÄLAREN, VARDAGSSERVICE OCH GRÖNOMRÅDEN
På Öster Mälarstrand finns all service du behöver så som mataffär, frisör, restauranger, caféer och gym. Det är nära till både Mälaren med glittriga småbåtshamnar och grönområden. En strandpromenad bort ligger Västerås centrum med ett stort utbud av restauranger, butiker och nöjen.

INNERGÅRD, GARAGE OCH CYKELPARKERING
Mälarvyn kommer bestå av ett kvarter med fyra huskroppar runt en innergård. Byggnadernas färger blir varma ljusa toner av sandigt beigegrå, varmvitt och gyllene mässing, vilket ger kvarteret ett sobert och elegant uttryck. Det kommer att finnas ett varmgarage under huset samt parkering i ett intilliggande parkeringshus. En del av parkeringsplatserna är avsedda för dig som behöver ladda hybrid- eller elbil. I garaget finns också möjlighet till cykelparkering,

Till varje lägenhet hör nyttjanderätt till ett lägenhetsförråd i källaren, storleksmässigt anpassat efter lägenhetens storlek.

SVANENMÄRKTA BOSTÄDER
Mälarvyn blir ett Svanenmärkt kvarter, vilket betyder att det lever upp till en rad specificerade krav och lösningar för att minska miljöbelastningen. En del av det är att bostäderna har låg energiförbrukning, vilket både är klimatsmart och ekonomiskt. Det ska också vara lätt att leva miljövänligt i Mälarvyn och därmed finns bland annat elbilsplatser i garage och ett miljörum för sopsortering.

ETT RUM PÅ KÖPET
Köp någon lägenhet i storleken 3 till 4 rum och kök i Mälarvyn senast den 31 mars 2024 och få det minsta sovrummet på köpet. För mer info se JM:s projketsida.

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Karin Berglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Mimmi Holm

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad